pozdrav svim članovima forumazovem se Ervin, živim u Subotici, vozim crveni R4, na slici što sam stavio, upravo nosim kajak na rafting. A sa kolima sam već prošao par 1000 km-ra od Rijeke, preko Beograda do Budimpešte!
pozdrav svim članovima forumazovem se Ervin, živim u Subotici, vozim crveni R4, na slici što sam stavio, upravo nosim kajak na rafting. A sa kolima sam već prošao par 1000 km-ra od Rijeke, preko Beograda do Budimpešte!
Dobrodosao![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Dobrodosao, toje tek pocetak, videces ti koliko ces se jos nadjirati u njemu![]()
![]()
![]()
![]()
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
Dobrodosao! Puno suncanih kilometara![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Iiiiisuuusssseee!!!![]()
![]()
Tip sa Katrom i sa kajakom!!!![]()
![]()
Imam jednog takvog ''ludaka'' u Koprivnici - bas si je naedavno nabavio onaj ultra laki kajak od kevlara. I ne izlazi iz njega. Sad smo bas bili na Dravi i planirali jedan easy spust kajacima od brane pa preko Halaš Čarde (ušće Mure u Dravu) dalje dokle ide.
U svakom slucaju dobrodosao na forum i dobrodosao na Kvarner i ubuduce!!! Nadam se da si se ''kod mene'' proveo bar upola kao sto ces se provesti na forumu.
''Ludak'' sa kajakom...![]()
Caareeee!!!!
![]()
Bit ce na skupu: ''Jel to onaj kojega sam ja recn'o... viljuskom...?''![]()
Jos jednom... Dobro dosao na forum Ervine vinneru.![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)