Zdravo ekipo
Imam problem sa kocnicama, treba da mijenjam prednje gurtne, kochnica mi je skroz nisko...gurtne su samostelujuce znate i sami, ali oni zubi su se pojeli tako da nema stelovanja, vec moram da ih mijenjam. To je inace GTL iz '82., i varijanta je naprijed gurtne ali vece nego nazad.
E sad, u CG ne mogu nidje da ih nadjem, pa vas pitam znate li neku prodavnicu u BG koja to ima? Brat mi zivi u BG, pa bi mi on to organizovao.
Frka je veca jer ne mogu da registrujem Rendzera dok ne nabudzim kochnice, a registracija mu je istekla. U principu ja mogu da zakochim s njim, vise sto ga znam kako dise nego sto su dobre kochnice, al to je nedovoljno za standarde tehnichkog pregleda koji su od nedavno strasno rigorozni. U voznji se snalazim, kad je neka veca nizbrdica dignem rucnu 2 zuba da primakne gurtne dobosu i onda je pedala visochija i mogu zakochit solidno...al isto bi se neko drugi zakuca nedje da $edne u njega
I nemojte mi savjetovati da stavljam diskove, GTL sistem itd...grijeh bi bilo izgubit ruchnu ispod volana, uzeo bih mu dusu...ni vi to ne zelite
PS. Kako je po vama ispravno zvati taj dio, pakne ili gurtne? Meni se chini gurtne, al' je nesto grdan izraz
Zahvaljujem i pozdrav*

, pa vas pitam znate li neku prodavnicu u BG koja to ima? Brat mi zivi u BG, pa bi mi on to organizovao.

Citat
hvala

sorry Mirkane, nisam znao, a iz TTD-a su extra ljubazni likovi