Nema ljutiš ali jači ti je majstor kada ti čačkaš sam oko kočnica i kada ga ti propituješ. Alo bre! Kočnice su to!Ne se zaj****j!
![]()
Nema ljutiš ali jači ti je majstor kada ti čačkaš sam oko kočnica i kada ga ti propituješ. Alo bre! Kočnice su to!Ne se zaj****j!
![]()
Izgleda da se moja kočiona avantura završila!!!
Problem su bili nosači paknova (to su one "pločice" u obliku slova U) koji su se "opustili" pa nisu dobro držali paknove i ovi su landarali i kočili doboše.
Popravka se sastojala u tome što su nosači paknova malo stisnuti u stegu i vraćeni nazad.
Sada sve radi normalno. Hvala svima na savetima, a majstora ću sigurno promeniti.![]()
Dobro je da je sve sređeno![]()
E, priča ide dalje!
Posle popravke nije se blokirao, ali je opet gubio ulje za kočenje i ponekad je znala da propadne papučica. I naravno, otišao sam kod drugog majstora. On mi je našao da mi nevalja crevo na zadnjem točku i zamenio ga. Reko mi je da treba da se zamene i gumice u glavnom kočionom cilindru, ali gumice nisam našao.
Da li neko zna gde mogu samo gumice da se nabave za glavni kočioni?
Unapred zahvalan!
prodavnica delova "RENAULT TTD"
Juzni Bulevar 17, Beograd, 011/2439-656
Zovi i pitaj. Mislim da ce ti sigurno pomoci jer su nasi sponzori. Ako nisi oz BGD mislim da ti mogu poslati pouzecem ili vec kako se dogovoris...![]()
Hvala BIBAZOKI, ali i oni imaju samo cilindre, nemaju gumice.
ovaj lik u NS-u ima sta god zamislish.
"RENO" Shafarikova br.33
tel. 021/6611-321
mob 063/502-930
shalje sitijem i svim ostalim
Ajd javi ako uspeš šta sa gumicama,pošto ih ja nemam a ne daje mi se 2.700 za glavni kočioni...
Gumice su bile oko 200-300 din.
Fala francois!!!
Ovaj u Novom Sadu ima gumice!!!
Komplet 700 din.
Hvala ti puno!!!