Ми стиглиКао и обично провели се добро
Осим малко проблема са електро Војводином
али утолико боље доказасмо да налазимо решење за све проблеме![]()
Ми стиглиКао и обично провели се добро
Осим малко проблема са електро Војводином
али утолико боље доказасмо да налазимо решење за све проблеме![]()
Bilo je lepo.Jedino što me je muvao kelner sa brčićima kada mi se duboko zahvaljivao i još dublje izvinjavao ali ipak bilo je lepo!!!![]()
Savinim sestrama i meni bilo odlicno.Drustvo kao sto smo vec drugi put dokazali za kratko vreme :ne ide nam ovo sa restoranima nikako sledeci put rostilj il nistaipak je najbolja sopstvena rezija
Pozdrav za sve koji su bili da sad ne bi nabrajao pa ako nekog zaborzvim da se ljuti
Moram jos da saberem utiske sad sam usao u kucu kuckamo se cujemo se...
Stigli smo i mi..obzirom da je moja zena vozila u povratku...hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Inace,bilo nam je super,kao i obicno,pozdrav svima do sledeceg susreta![]()
![]()
![]()
Bilo je sjajno...nema zamerke...![]()
Pozz
Danijel
Mi stigliA i nasi prijatelji iz B.Crkve su stigli dobro
Ostalih komentara nemam
Mlogo pozdrava od T. Borke i C. Duleta![]()
![]()
Sve super. Mi prezadovoljni. Videli Petrovaradinsku tvrđavu, videli lepi restoran EV, lepo, ne lepo, odlično ručali u drumskoj mehani i vratili se kući bez problema.
Stigli i mi u Belu Crkvu,
pozdrav svima i velika zahvalnost Mirku, Joci, Duletu, Savi.... i svima ostalima. Dule nas je ispratio do izlaza iz Novog Sada (Kacki most) i svo vreme se intersovao kako napredujemo na putu ka kuci ( za one koji neznaju imali smo problem sa letvom volana- tj. upravljati sa R4 je bilo slicno koridi sa bikovima- lakse bi bilo drzati bika za rogove nego volan R4), ali R4 je jos jednom dokazao svoju neunistivosttj. da nikog ne ostavlja na putu, pa smo tako i mi srecno prispeli kuci.
Pre pet minuta "cika" Dule nas je nazvao telefonom, bas kada smo ulazili u Belu Crkvu, tako da verujem da je vec obavestio sve zainteresovane da smo stigli kuci.
Pozdrav svima koji su bili na okupljanju.
Drago mi je da je mala ekspedicija iz B. Crkve srećno stigla.Pozdrav od Bibe, Silvije i Zokija.
Letvu ćale pod hitno neka pregleda. I on zna da nije zezanje...
![]()
Ja stigo bez problema!VVVELIKI POZDRAV ZA SVE UCESNIKE DANASNJEG OKUPLJANJA I HVALA NA LEPOM DRUZENJU!!!A restorane ko sisa,bitno je da cuvamo duh cetvorke!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO