AKo neko ima Femsa razvodnik za bacanje, puno bi mi ucinio ako bi mi poklonio i li prodao samo oprugicu onu iznad platine, sto vraca nakon sto vakum povuce... Meni je previse slaba, pa onda u visokim obrtajima previse vuce vakum te auto klikce![]()
AKo neko ima Femsa razvodnik za bacanje, puno bi mi ucinio ako bi mi poklonio i li prodao samo oprugicu onu iznad platine, sto vraca nakon sto vakum povuce... Meni je previse slaba, pa onda u visokim obrtajima previse vuce vakum te auto klikce![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Sad sam stigao iz podruma gde mi stoje neki delovi. Na žalost,to je ducellier razvodnik i mislim da je od TL mada nisam siguran. Ako tebi pasuje ili nekom treba dajem ga za DŽ. To važi samo za članove kluba, naravno.
Ispravnost ne znam.
Kad staviš videćeš.
![]()
Zoki hvala puno![]()
![]()
nazalost ne odgovara, ali hvala za trud... Ajmo ljudi ako neko ima, sledece nedelje je okupljanje u NSu pa da sredim do tada
![]()
Ljudi ima li nekeo femsu za bacanje?
Има један матори на излазу и НС према Ветернику ауто отпад. Има само 4ке. Има много старих разводника. Не знам да ли их продаје у деловима. Али позови. Ако ти треба број, ће ти га дам.
daj broj![]()
Auto otpad Miskov - Budza
064/180-99-60