BIBAZOKI
PRIHVATJENO JER JE USKLDJENO.![]()
![]()
Samo da pljeskavice bidnu vrutje a ne natschisto ohladjene ko u onuj kafanu prošli put.I lukac sitno,sitno,sitno iseckan i labac da bidne taze a ne... budjav lebac, budjav lebac...
![]()
![]()
BIBAZOKI
PRIHVATJENO JER JE USKLDJENO.![]()
![]()
Samo da pljeskavice bidnu vrutje a ne natschisto ohladjene ko u onuj kafanu prošli put.I lukac sitno,sitno,sitno iseckan i labac da bidne taze a ne... budjav lebac, budjav lebac...
![]()
![]()
U mene sumnjaš?![]()
Prošle nedelje sam bio u Sremskim Karlovcima i usput sam išao na Stražilovo. Bio sam u jednom restoranu na otprilike 4-5 km.od Karlovaca sala je u nekom suturenu sva u ciglama sa polukružnim svodom Novosađani verovatno znaju gde je to, ali hrana je izvanredna.Evo šta su poslužili za 1100 din po osobi.
1.predjelo mešano
2.juneća čorba
3.gulaš sa makaronama
4.mešano meso
5.kolači stni-razni-
6.piće: aperitiv
vino crno i belo ili pivo
Supruga i ja smo išli grupno sa penzionerima zato mislim ako idemo grupno opet može da se ugovori poseta ovom restoranu.
Kakvi smo mi Srbi: Kad nešto radi otvorimo da vidimo,zašto radi.A kada ne radi opet otvorimo da vidimo, zašto ne radi.
E pa ovakav ručak već dolikuje pravim ljubiteljima 4ke, a ne jedna pljeskaŠalu na stranu ali ovo deluje mnogo ozbiljnije što napisa ludajic
![]()
Da me neko ne razume pogrešno meni je lično sve jedno gde idemo, šta ćemo jesti i koliko, važno je druženje. Najviše se radujem upoznavanju jer će mi ovo biti prvo okupljanje i naravno da se učlanim u klub.
Gari :)))
Kako je Vule organizator, ne bih se ovim pute mesao... kao sto lece Ludajic deluje privlacno, ali bi mogli to mesto da posetimo sledeci put, i da malo ranije zakazemo, sada je ovaj restoran vec zakazan... Sve u svemu vazno nam je druzenje i da za sto manje pare ne ostanemo gladni ceo dan, a opet verujem Vuletu kao prvoklasnom gurmanu na izboru, kao i na disciplinskim sposobnostima prema vlasniku restorana da se ne bi proveli kao u Beogradu (gde su nas prosle godine sjajno usluzili, ali sad omanuse, a posle onoliko cekanja se ne prasta)... Tako da narode, ponesite lepo raspolozenje, to bi trebao da bude jedan suncan dan, obilazak prirode i opustajuci razgovor punog stomaka![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
1. Uzeću kao primer Jocu, dugo se znamo, neće se ljutiti što ga uzimam za primer. Čovek dolazi na okupljanje sa porodicom iz Beograda. Treba da plati dve putarine od po 240 dinara, što mu dođe 480 u zbiru. Da sipa gorivo za jedno 1500 dinara i još da plati 4 x 1100 dinara za svoju porodicu. Dakle, okupljanje će ga koštati u tom slučaju oko 6500 dinara. Malo li je na ovu skupoću. Joca nije usamljen primer, veliki broj članova dolazi sa porodicom.
2. Gledao sam cenovnik dotičnog restorana, supe/čorbe su od 100-150 dinara, predjelo oko 100-200, kolači/palačinke 100-200. Dakle, kada se doda na predviđenih 700 dobija se cifra od oko 1100 dinara. Takođe, u meniju se nalaze i kuvana jela i špageti i gulaši i musaka i pitaj boga šta sve (u proseku od 500-600 dinara po jelu), e sad uzmite u obzir koliko će vremena biti potrebno da se sve to spremi za nas. Pogotovo što nismo sami u restoranu. Da smo sami, pa aj još da izvoljevamo, ali nismo. Poenta obroka je više simbolična, (čitaj: dobiti što više za što manje para i biti brzo uslužen), a ne krkanje kao kada odemo na roštilj. Ja bre ni kući ne jedem predjelo i dezerte i nemam obraza da tražim od ljudi da se toliko istresu, pogotovo što ostavljam svoj telefon i ne trebaju mi pozivi gde mi spominju majku i oca kada čuju koliko treba da plate.
3. Još uvek nije kasno da nazovem restoran, kažem izvin'te ali eto članovima se ne sviđa vaša ponuda, znate svi imaju svoje bolje predloge, tako da zaboravite na nas.
4. Postoji tema "Sledeća destinacija", napišite tamo detaljan predlog, nemojte čekati da neko sredi i onda krenuti "E, a ja znam bolje..."
5. Hvala što ste me iznervirali.
Ljudi, zašto uvek morate da komplikujete? Koji vam je, jeste normalni? Idemo da se zezamo, nećete crći ako pojedete pljeskavicu. Važno je zezanje.
Meni nista nije jasnoSada neznam gde je restoran, u BG. ili u NS.? Posto organizator nece da otkrije lokaciju restorana ? ja neznam sta da radim
Ako je restoran u BG. nedolazim
ako je u NS. ondak dolazim.
Stoga molim organizatora da mi javi gde je restoran ???
Salim se, Boze zdravlja, VIDIMO SE
![]()
CD.![]()
Nije u NS, a nije ni u BG. Mada je bliži NS-u nego BG-u. Ja čuo da su neki hteli da voze malo po prašnjavim putevima, pa ću im priuštiti to zadovoljstvo.![]()
To bre idemo![]()
Gas gas!Gas gas!
![]()
Gari :)))