Ču dvaes. Dvjesto, čoče, bez dvjesto ja ne polazim ka Novom Sadu da j... oca i фулстоп.
Šalim se naravno. Mislim da bi trebalo da se skupi do dvadesetak drugara, realno.![]()
Ču dvaes. Dvjesto, čoče, bez dvjesto ja ne polazim ka Novom Sadu da j... oca i фулстоп.
Šalim se naravno. Mislim da bi trebalo da se skupi do dvadesetak drugara, realno.![]()
Xe xe !!!![]()
Plava ptica !!!
Dobro, ajde vazi, mi ce mo da budemo 21-vi
Mr.4
Idem i ja kad vec zoveete
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ta idi precedniče u očin. Ja se već uplašio da neš duoći pa on'ak nećedu ni ostali 'teti da dođedu... To bi me najedilooo. Baaaš!
Pa di da ne dodjem sa tak'om ekipom. Jos ak' pijemo kafi, natenani i citamo modne casopise![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Jao strava ljudi, vidimo se !!![]()
Ako jos niste pronasli odgovarajuci restoran ili tako nesto, mozda da razmotrite ideju o tome da se moze otici na Strazilovo, to je 4 km od Karlovaca, tj.16 od n.sada.Lepa je priroda i ima restorance, i veeliki parking.Ako je neko bio tamo moze da malo pojasni gde sta i kako.mogu se raspitati o cenama i tako tome, sta god.....pozdrav!
E da znaš da ti nije loša ta ideja za Stražilovo. Odličan predlog. Svakako se raspitaj pa ako odgovara lako će nadležni usvojiti.
Gari :)))
[size=20pt]Detaljan plan okupljanja:[/size]
- Sastanak na parkingu pored Štranda u 11 sati
- Čekanje na one koje kasne i upoznavanje sa (eventualnim) novim članovima do 13 sati
- Vožnja po gradu i odlazak do Petrovaradinske tvrđave do 14 sati
- Odlazak u restoran oko 15 sati
- Slobodno vreme dokle god poželite
Za restoran je dogovoreno sledeće:
- Pljeskavica sa prilogom
- Salata
- Hleb
- Sok (koka kola, fanta, sprajt) ili pivo
Cena je 700 dinara po osobi. U ekstremnoj situaciji ako ne jedete pljeskavicu (alergija, vera vam ne dozvoljava ili šta ti ja znam), po istoj ceni se može dobiti riba ili pileće belo meso, ali to zaboravite, osim stvarno u ekstremnoj varijanti.
Konobarima ću izričito da naredim da nikome ne dozvole da gleda u meni, kako bi se izbegla situacija iz BG-a. Naravno, sokove i pivo možete naručivati, cena je oko 100 dinara po piću.
Lokacija restorana će biti tajna, radi iznenađenja.
Za sve informacije pozovite 063-592-846 ukoliko ste iz Novog Sada ili okoline.