Danas sam dobio petorke. Mislim, seriju 4CV. Ko nezna šta je to, nek potraži na gugleu. Fotke nisu ne znam što (još sam na maslačku i H2O) al' se nadam da su modeli vidljivi.
![]()
Danas sam dobio petorke. Mislim, seriju 4CV. Ko nezna šta je to, nek potraži na gugleu. Fotke nisu ne znam što (još sam na maslačku i H2O) al' se nadam da su modeli vidljivi.
![]()
Danas je stig'o paket sa sva tri modela legendarne DS u sve tri verzije. K'o oće nek' gleda k'o neće, ništa zato.
Kolekcija se polako ali sigurno puni. Citroen 11, Ford Anglia i Taunus, te ono što sam duuuugo čekao, al' se isplatilo: Četvorka u omjeru 1:18! Evo fotki:
ova dva modela dosta su retki u kolekcijama, čekao sam ih više od mesec dana
a ovu lepoticu čekao sam više od dva meseca, i sad je napokon tamo gde mora da bude
![]()
Extra![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Bravo Katras tvoja kolekcija je impozantna,pocinjem plako da ti zavidim
![]()
, zaista lep skup autica!
Sjajno. A vidim gaje se i orhideje![]()
Tajni savetnik KV kru
Serže,serz kaže:
ja ni u snu neznam koje to neke biljke ima moja bolja 3/4, znam samo, da kad hoće da "sakrije" koju dobru rakijicu, stavlja flašu tamo, gde su flaše sa H2O za zalevanje. E, tada ni u snu ne pipnem tamo ništa, pa flaša ostaje i do godinu dana na svom mestu, a ondak me iznenadi sa kao: ova rakijica je stara više od godinu dana dušo
![]()
Izvinjavam se za, ali impresionirao me Serž sa svojim poznavanjem tih zelenih čuda na osnovi malog dela lista koji se vidi, bez cveta. Pit'o sam ja bolju 3/4, šta je to na polici od prozora i odgovor: da, jesu orhideje
![]()
Hvala Deki, trudim seDeki kaže:
al, nemoj da zavidiš na osnovu fotki. Kad dođeš do mene, da ih vidiš u živo, e ondak...
![]()
![]()
He, he, zato žena od mene ne može da sakrije rakijukatraš kaže:
Joj, izvinite za, evo nećemo više ovde.
Tajni savetnik KV kru
Tresućim rukama, sa malo suze u jednom, ne dva, oka, dočekao sam danas poštaricu koje je sa malim Tomosom sa svojom lepom pojavom donela dnas paket a u njemu ovo:
dva prelepa modela Alfa Romea. Levi je AR Disco Volante 2000 Coupe iz 1953 godine, a onaj pored, e, taj je legendarni AR 6c 1750 GS iz 1929 godine. Lepota. Kako tek izgledaju u stvarnosti. Dobro 1750 GS ima samo u tri primeraka, cena za pravog...x i ovoliko nula:000.000 u evrićima. Al' su modeli prava poslastica, nema sumnje
Evo još fotki:
i za kraj, ovaj fantastičan auto, jeste Alfa, al' to je Alfa iz 1929 godine