Toy Cars - Strana 10
Strana 10 od 21 PrvaPrva ... 6789101112131420 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 91 do 100 od ukupno 204

Tema: Toy Cars

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Re: Toy Cars

Ja cekam da mi stigne F6
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Johne, ima da ga staviš odmah kad dođe . A ja sam danas dobio ova dva modela. K'o što rekoh, neću samo Četvorke - iako je to prioritet - nego i ostale modele, koji su više manje bili dio jedne automobilske istorije. Evo fotki:

hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Evo baš sada ode poštar a ostavio mi ove lepotane. R4 Parižanku, Citroenovog H kombi pokretna pošta i Simcu kabriolet iz 1948. Polako se sakupljuju interesantni modeli...kad sam video u Muzeju automobila u Beogradu kakve modele ima Bata, odseklo mi noge. Eto, ima onaj Morgan, raspitivao se na sve moguće strane, gde se može dobiti, al' niko pojma nema. Dobro, neču ja sad da pravim muzej (iako bih voleo ) ali bar poneki interesantni modelčić pored Četvorkinih nikada nije za odbaciti

A ovo je modelčić auta, za kojeg se ne zna koliko ih još ima u voznom stanju. Pravi lepotan, puno lepši uistinu nego na fotkama, koje su danas malo lošije. me taj maslačak

A sad pitanje: koja je ovo zgrada i gde se nalazi koja je služila za pozadinu za Simcu Cabriolet?

Ko odgovori pravilno, dobija od mene ovaj modelčić , donosim ga u Slavonski Brod u junu.

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

Ево и ја да се прикључим теми Захваљујем се Џон Доу који ми је поклонио нешто моме срцу јако драго

Im'o sam ga čast videti uživo na okupljanju. Krasan model!

www.slepsluzba.com

E, vidim ja, da mislite da sam totalno šenuo, kad fiću na reno forumu dajem za nagradu za odgovor. Ali to je bio samo mali testić, da vidim, kol'ko vas zanimaju i drugi automobili koji su radili istoriju automobilizma. Ali, nema toga osim Četvorke, jel? Jeste fantastičan je to Auto, ali nije jedini...Šteta da vas ne zanimaju i drugi auti.

Al'nema veze sad, za nagradu na pravilan odgovor nije policijski fića, nego je ovaj Renoev lepotan, koji se proizvodio između 1996 i 1999, a pod nazivom projekat W94 bio je mišljen kao trkaći automobil ali i za civilnu upotrebu. Prvi je put prikazan na autosalonu u Ženevi i odmah je oduševio svojim izgledom a i karakteristikama. Vrata su se otvarala kao kod SL Mercedesovog modela, imao je motor od 1998 ccm, koji je kod 6000 obrtaja u minuti davao 150 konja, do stotke mu je trebalo 5,8 sekundi a 854 kilograma tešku raketicu gonio je do 250 km/h.
    Proizvodio se u Alpininoj tvornici u Diepu, Francuska, ali zbog svojih karakterističnih osobina nije prolazio kod svakodnevnih upotrebljevača automobila, jer je bio tipični vikend sportski auto tako da je napravljenih samo 2100 komada, večinom su ga kupovali privatni trkači a i lubitelji Renoa.
    Tadašnja cena bila je oko 25000 današnjih eura (što tada nimalo nije bilo malo), a danas ga možete dobiti za tri do četiri puta višu cenu, ovisi o stanju auta.
    Model koji darujem, jedan je od 250 napravljenih modela koji prikazuju Reno Spajder Trofi kojeg je vozio privatni trkač T. Rustad i sa njim dostizao dosta pobeda u Trophy utrkama. Original se nalazi u Reno-ovom muzeju.
    A sad, da vidim, dal' ga i'ko hoće. Ako ne, neću se nimalo ljutiti

[center]

A ovako je izgledala civilna verzija tog fantastičnog malog trkača

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=KcsVuhgRSE0[/flash]

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Ma nije da nećemo, nego to što ti skupljaš kao makete se kod nas vozi svakodnevno. Na primer Ami 6. Ima se, može se Baš pre neki dan me presreo jedan onakav Fića.
    Tajni savetnik KV kru

Da, video sam u Beogradu i bio sam nemalo zaćuđen, koliko ima još voznih modela iz bliske prošlosti. Kod nas to ima samo koji kolekcioner i vidiš ga samo u sunčanim i toplim danima. Blago vama, kad možete te modele kupiti, kod nas je to k'o Aston Martin, za neke modele. Ali, povezao sam dr.Solexa iz H ekipe, koji ima Trabanta sa mojim drugarom koji bi ga hteo, pa me baš zanima, kako su se dogovorili

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

@Serz
    Kod njih igracke i puste zelje, a kod nas stvarnost.
    @Katras
    Katras moracu da stanem na stranu tvoje zene, pa dobro bre covece koliko ti tih igracak(maketa) imas, pa ja kad sam bio dete 5-6 godina nisam toliko imao, a kamoli sad
    Samo da i ja tako ne povilenim
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Renault 4 GTL Avatar od  Deki
    Član od
    19.11.2009.
    Aktivnost
    31.05.2020
    Godine
    52

Neznam dal je ko pogadjao al meni deluje da je to slika Studentskog parka u Beogradu,a zgrada je valjda kapetan Misino zdanje ako nelupetam.

Slične teme

1. My R4 Cars
    Autor Pasha u forumu Garaža
    Odgovora: 826
    Poslednja poruka: 21.02.2015, 06:58
  2. Worst cars ever made
    Autor Renault 4 u forumu Café
    Odgovora: 137
    Poslednja poruka: 06.01.2015, 23:31

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.