Toy Cars - Strana 4
Strana 4 od 21 PrvaPrva 1234567814 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 31 do 40 od ukupno 204

Tema: Toy Cars

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Re: Toy Cars

serz sta mu fali? ???
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Citat Sloba R18TLS kaže:
    Bitno da si ti upamtio staru zgradu *ebem li ti sunac, a ne ovaj R4
    ponekad stvarno sumnjam i zapitam se dal si ti Djordje neki tajni razbijac foruma i ko li te je poslao sa VW foruma da nam rasturis ovako lepu druzinu
    I ja sam to pomislio, hoću pomoći čoveku a on ko mutav na telefonsku slušalicu. Ja mu kažem jedno, a on nešto treće. Ako je to za=bancija, ok, ide i drži vodu. Al' da tol'ko dugo ne može da nabavi u B.Luci Četvorku ??? Ali nema veze, naše društvo ne može da sruši ni država, ni politika, niko. Mi znamo što imamo i vozimo. NAJBOLJI AUTO na svetu. I nek se =bu oni koji misle drugačije od nas. Nije zabranjeno. Ali, napisao sam nešto o tome u topicu Carica se raduje. Interesantno.
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Odlična stvar, ovi modeli Auta svih Vremena. Ali kad več rade modele, što stavljaju akumulator tamo, gde nikad nije bio? Sam se bavim modelarstvom (lažem, sad više ne, a nekada sam bio prvak Juge u modelarstvu, tema diorame, a u Engleskoj sam bio od bivše Juge 53-ći, što je odlično za više od hiljadu sudionika) evo i fotke jednih drevno napravljenih modela diorame.

Ako admini smatraju, da je , neka izbace van i moje . Al'nisam mogao, a da ne dam primedbu na nepravilnost kod izrade inače prelepih modela. Picajzla, šta češ

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

@Slobo brate e bas taj reno 4... odkud si to ba naso ja sam bas na tu sliku mislio. Citas misli

e da... nisam nikakav spijun sa vw foruma... na ovom forumu sam mnooogo ranije nego sto posjedujem vagena. A istog cu da zamijenim prvom prilikom za r4 pa makar za maketu istoga
    Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
    da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
    U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.

Munem Avatar od  Italijan
    Član od
    30.11.2007.
    Aktivnost
    09.12.2017
    Godine
    42
    Slike
    1

Djordje sedi 1...sad lepo uzmes pa procitas istoriju renoa 4 i sve lepo pise i prikazano je slikama
    imas i ovde na forumu
    Znaci to je R4 parisienne...model koji je ukrasavao skotski karo da bi ga priblizio zenskoj populaciji.... :)

znaci sad vagena u ruke i tako da ga isaras :D

Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

Citat serz kaže:
    Johne,ja bi' ovo reklamir'o - fale ukrasi na zadnjim vratima i krilu
    ne ne ne fali mu nista imalo je njih u vise varijanti:

...
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Model Parisienne radio je Reno u ugovoru sa ženskom revijom (Francuskom) Elle (ona), da bi proširio popularnost Četvorke i među ženama. Reklamirala se kao najbolji auto ako se ide u ženski šoping, jer u njega su išle sve one kutije, i one od šešira. Na žalost, Parisienne je brzo nestao sa tekučih Renoevih traka, jer ga žene nikad nisu zavolele, kao što se očekivalo. Danas je to najređiji model Renoa. Koliko sam čuo, nema ih ni stotinu. Koji voze, naravno.

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    25.07.2009.
    Aktivnost
    03.08.2016

Ja mislim da ga nisu zavolele zato sto nisu navikle da im menjac bude toliko visoko

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

Ne razumijem se bas u modu a u zene tu i tamo ali nije mi jasno zasto je to trebo biti model za zene... pa covjece savrseno elegantan crni auto kojem ove sare na vratima stoje kao jednome dzentlmenu kravata ispod sakoa. znaci PERFEKCIJA. da su ga ofarbali u kaku boju pink pantera zene bi ga vise zavoljele.

Ali ovaj crni rendzer mi je toliko lijep da cu (ajmo programerski) pod 1 kad nabavimm rendzera pod 2 ako ikad budem imo para za farbanje ofarbati svoj primjerak tako i pokusati da napravim da maska mu izgleda onako... jer kazem ono nije slika automobila nego UMJENICKO DJELO

EDIT: E da... malo mu je prednja lijeva guma izduvana na ovom primjerku sto je Sloba okacio :):):)

EDIT2: Onaj primjerak sto je sone okacio sa velikim plavim sarama mi se ne svidaj toliko. OVaj sa stinijim zlatnozutim sarama je zaaaakon.

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

Citat Argonaut1 kaže:
    Ja mislim da ga nisu zavolele zato sto nisu navikle da im menjac bude toliko visoko
    Cuj zene ne vole visoko... kolega iz koje vi dimenzije dolazit

Slične teme

1. My R4 Cars
    Autor Pasha u forumu Garaža
    Odgovora: 826
    Poslednja poruka: 21.02.2015, 06:58
  2. Worst cars ever made
    Autor Renault 4 u forumu Café
    Odgovora: 137