Toy Cars - Strana 12
Strana 12 od 21 PrvaPrva ... 28910111213141516 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 111 do 120 od ukupno 204

Tema: Toy Cars

Re: Toy Cars

Danas sam dobio petorke. Mislim, seriju 4CV. Ko nezna šta je to, nek potraži na gugleu. Fotke nisu ne znam što (još sam na maslačku i H2O) al' se nadam da su modeli vidljivi.

hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Danas je stig'o paket sa sva tri modela legendarne DS u sve tri verzije. K'o oće nek' gleda k'o neće, ništa zato.

www.slepsluzba.com

Kolekcija se polako ali sigurno puni. Citroen 11, Ford Anglia i Taunus, te ono što sam duuuugo čekao, al' se isplatilo: Četvorka u omjeru 1:18! Evo fotki:

ova dva modela dosta su retki u kolekcijama, čekao sam ih više od mesec dana

a ovu lepoticu čekao sam više od dva meseca, i sad je napokon tamo gde mora da bude

www.slepsluzba.com

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

Extra
    ......we are the first to program your future......

Renault 4 GTL Avatar od  Deki
    Član od
    19.11.2009.
    Aktivnost
    31.05.2020
    Godine
    52

Bravo Katras tvoja kolekcija je impozantna ,pocinjem plako da ti zavidim , zaista lep skup autica!

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Sjajno. A vidim gaje se i orhideje
    Tajni savetnik KV kru

Citat serz kaže:
    Serže, ja ni u snu neznam koje to neke biljke ima moja bolja 3/4, znam samo, da kad hoće da "sakrije" koju dobru rakijicu, stavlja flašu tamo, gde su flaše sa H2O za zalevanje. E, tada ni u snu ne pipnem tamo ništa, pa flaša ostaje i do godinu dana na svom mestu, a ondak me iznenadi sa kao: ova rakijica je stara više od godinu dana dušo

Izvinjavam se za , ali impresionirao me Serž sa svojim poznavanjem tih zelenih čuda na osnovi malog dela lista koji se vidi, bez cveta. Pit'o sam ja bolju 3/4, šta je to na polici od prozora i odgovor: da, jesu orhideje

www.slepsluzba.com

Citat Deki kaže:
    Bravo Katras tvoja kolekcija je impozantna ,pocinjem polako da ti zavidim , zaista lep skup autica!
    Hvala Deki, trudim se al, nemoj da zavidiš na osnovu fotki. Kad dođeš do mene, da ih vidiš u živo, e ondak...

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Citat katraš kaže:
    Citat serz kaže:
    Serže, ja ni u snu neznam koje to neke biljke ima moja bolja 3/4, znam samo, da kad hoće da "sakrije" koju dobru rakijicu, stavlja flašu tamo, gde su flaše sa H2O za zalevanje. E, tada ni u snu ne pipnem tamo ništa, pa flaša ostaje i do godinu dana na svom mestu, a ondak me iznenadi sa kao: ova rakijica je stara više od godinu dana dušo

Izvinjavam se za , ali impresionirao me Serž sa svojim poznavanjem tih zelenih čuda na osnovi malog dela lista koji se vidi, bez cveta. Pit'o sam ja bolju 3/4, šta je to na polici od prozora i odgovor: da, jesu orhideje
    He, he, zato žena od mene ne može da sakrije rakiju
    Joj, izvinite za , evo nećemo više ovde.
    Tajni savetnik KV kru

Tresućim rukama, sa malo suze u jednom, ne dva, oka, dočekao sam danas poštaricu koje je sa malim Tomosom sa svojom lepom pojavom donela dnas paket a u njemu ovo:

dva prelepa modela Alfa Romea. Levi je AR Disco Volante 2000 Coupe iz 1953 godine, a onaj pored, e, taj je legendarni AR 6c 1750 GS iz 1929 godine. Lepota. Kako tek izgledaju u stvarnosti . Dobro 1750 GS ima samo u tri primeraka, cena za pravog...x i ovoliko nula:000.000 u evrićima. Al' su modeli prava poslastica, nema sumnje Evo još fotki:

i za kraj, ovaj fantastičan auto, jeste Alfa, al' to je Alfa iz 1929 godine

www.slepsluzba.com

Slične teme

1. My R4 Cars
    Autor Pasha u forumu Garaža
    Odgovora: 826
    Poslednja poruka: 21.02.2015, 06:58
  2. Worst cars ever made
    Autor Renault 4 u forumu Café
    Odgovora: 137
    Poslednja poruka: 06.01.2015, 23:31