Kako iskljuci zvuk sigurnosnog pojasa???
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 21

Kako iskljuci zvuk sigurnosnog pojasa???

Zdravo svima i odmah na pocetku da se izvinim ako sam pogresio forum, zato molim admin-a da preseli moj topic na pravo mesto, hvala.

Naime, pre manje od nedelju dana kupio sam Megane 3, prezadovoljan sam njime bar za sada!!! Medjutim, s'obzirom da zivim u malom mestu vezivanje pojasa je vise nego zamorno, ali jos zamornije je slusati onaj parajuci zvuk koji obavestava i nalaze da se pojas veze.

Moje pitanje, POSTOJI LI BILO KAKAV NACIN DA SE ISKLJUCI TAJ ZVUK???

Razmisljao sam da, ukoliko nije moguce iskluciti, negde narucim tj. kupim onaj metalni ulozak pojasa kojim se pojas vezuje, zna li neko gde mogu nabaviti isti, ili jos bolje da li se od nekog ranijeg modela Renaulta taj ulozak podudara sa ovim koji nosi Megane 3???

Hvala unapred na odgovorima,
    pozdrav.

Renault 4 Alpine
    Član od
    22.04.2007.
    Aktivnost
    04.06.2013
    Godine
    51

Re: Kako iskljuci zvuk sigurnosnog pojasa???

Здраво и теби А да пробаш да провучеш појас иза седишта па да га укопчаш

Renault 4 TL
    Član od
    09.06.2008.
    Aktivnost
    29.11.2025
    Godine
    39

Mirko

Направиш од пластике исти такав део који се убацује у оно чудо. Тако раде на неким возилима. Не смем да кажем ко и на којима да не бих некога довео у непријатан положај.

Citat nemawa kaže:
    Направиш од пластике исти такав део који се убацује у оно чудо. Тако раде на неким возилима. Не смем да кажем ко и на којима да не бих некога довео у непријатан положај.
    Ova ideja je odlicna, svaka cast na dovitljivosti :)

Sto se tice prebacivanja pojasa iza sedista, nezgodno je iz razloga ako u trenutku murkan podigne palicu STOP :((( zato nisam hteo to uraditi, inace probao sam i to je ok.

Ako jos neko ima ideju molim za komentar, hvala!!!

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

Pa uradi jednostavno to sto ti je MIRKO 5 predlozio(zakaci pojas iza ledja) to ti je po meni najbolja solucija, jer to isto radi i drug u SCENIC-u ako ga vec ne vezes.Ali bolje je da ga stalno vezes veruj mi....
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

Ako pazljivo pogledash onaj djavo u koji ubadash pojash videces da do njega idu dve tanke zice koje idu do prekidaca koji u stvari signalizira da li je pojas prikacem ili ne. Jednostavno iscupas te zice i spojis ih i tvojim mukama je dosao kraj
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Sada sam imao priliku da izmerim ulozak pojasa Megana 3 i Clio ('01 god) potpuno su indenticni, da li neko zna odpad automobila tj. da neko prodaje polovne delove za Renault automobile, a da pri tom moze narudzbina i slanje brzom postom???
    Molim vas za broj telefona ili bilo kakav kontakt da narucim ulozak i resio sam problem, uprotivnom poslusacu savet nemawa.

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

Imas RENAULT otpad kad ides Tosinim bunarom skroz do kraja (ka 61om bloku), docices do kruznog toka (novo) tu skreces desno, uzbrdo, ka Ledinama, aerodromu, itd. E, pa na nekih 200-300m gore, sa desne strane je otpad, a sa leve servis. Ne mozes da promasis pored je Grand kafa i imaju visoku zidanu ogradu. To je taj cuveni "Lednicki" otpad, pogledaj tamo pa javi sta si uradio.
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Jedino da javim nekom prijatelju u BG, ja sam od BG-a 350km Zato sam zamolio ako neko ima kontakt telefon ili neku mail adresu da bih narucio pouzecem.

Slične teme

1. Cudan zvuk???
    Autor drugBoban u forumu Generalna diskusija
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 20.02.2016, 23:38
  2. Zvuk iz motora
    Autor Boys u forumu Motor / Menjač / Izduv
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 13.08.2011, 21:40
  3. KAKO POČINJETE DAN...
    Autor katraš u forumu Chit Chat
    Odgovora: 18