e sto se tice tih bumbara, ja se smo radujem fami, ili onaj stacionarni radar koji se postavlja u kola ili gde god. dobro realno ni meni taj radar ne odgovara, ali mi je drago samo zbog tih "bumbara" koji vise nece moci da kazu hoces pola-pola ili pomoc prijatelja. ja znam jednog tipa koji je mnogima bio pozadina, cim nesto zabrljaju oni njega zovu da ih vadi iz g..... e sad tom liku su pre 3 nedelje 2 puta pisali za prekoracenje brzine, jer ga je uhvatila fama. znaci dolazi vreme da nema vise zezanja, sve mora da bude po PS-u. a i nije vise potreban policajac da te kani, moze kazna i sama da stigne na kucnu adresu, sa sve fotografijom koju je snimila neka od kamera. trenutno u beogradu postoji barem koliko sam ja upucen nege oko 180 kamera, a postoji plan da ta cifra izadje na 400. sve te kamere pocinju sa radom od 10.12. mada nije za verovati da te kamere trenutno ne rade!

Citat

Na kraju, ja i napisah da se trudim da ne kršim propise.

О чему се ту ради
Значи бахате се они који имају лове и везе и мислим да њима 20так хиљада динара неће бити неки проблем .Друго са чиме се не слажем је то што је закон писала полиција , а не људи из комитета за безбедност саобраћаја ,међу којима је и горе поменут Дамир Окановић,па и Дуле перић који је читав живот провео на џади . Да су заиста хтели нешто да ураде позвали би све људе који се баве саобраћајем да и они кажу неко мишљење , а овако.... мислим да се само ради о лови
Што се тиче тог силног кажњавања , па у Немачкој су казне до јаја па мало мало судари и погибије . У Словенији и Хрватској на сајтовима њихових ам клубова имаш обавештење о постављеним радарима- па ти ако си идијот и поред тога прекорачиш брзину јбг , али ми се чини да се то зове превентива . Наши се крију ко за време бомбардовања . Зашто саобраћајац не стоји на раскрсници него 25 м иза ње . Опет је циљ казна и његова норма , а не превентива . Беш ти то када ја згазим пешака , а он ме ухвати и напише пријаву....... што се мене тиче проблем је што они прилагођавају казне и законе односно наше обавезе Европским , а путеви и права су нам као у време Османлијског царства .У Војводини саобраћајци крај пута су уредно обележени оним купама , а у Србији ? Е то ми критикујемо Зоки , а не поштовање закона