Narode![]()
![]()
hvala vam sto ste dosli da se upoznamo, nakon ovoga krecu da kazem "obicna okupljanja". Nadam se da vam je bilo lepo! I naravno ako ima primedaba
![]()
Narode![]()
![]()
hvala vam sto ste dosli da se upoznamo, nakon ovoga krecu da kazem "obicna okupljanja". Nadam se da vam je bilo lepo! I naravno ako ima primedaba
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Blago Vama, mi smo menjali poluosovinu jutros.Whitesnake kaže:
Ima li nekih fotografija?![]()
;-* R4
Pamtite ljudi ono sto je lepo, a zaista ima sta da se pamti. Sada bar znamo gde necemo vise ici....![]()
Meni je mnogo drago sto smo se okupili u tako velikom broju i sto smo se fino druzili.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Savrsen dan,savrsen vikend,hvala svima na strpljenju,Mocni![]()
![]()
Hvala nasim sprecijalnim gostima sto su dosli da uvelicaju nase druzenje......do sledeceg vidjenja!
![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Da se i ja prijavim, u povratku nije bilo nikakvih problema, cak sam brze dosao nego do Beograda, usao u BiH i nasuo OMV 100 pa tek onda raspalio![]()
Ljudi izuzetno mi je drago sto sam bio na ovom okupljanju i upoznao vas, jako dobra ekipa, ako sam nekog preskocio ili "zanemario" shvatite me, bio sam preplavljen utiscimaNesto slika ce biti i od mene a od profica ocekujem one najbolje
Drugarski pozdrav![]()
![]()
![]()
Okupljanje je bilo pun pogodak(mob.telefoni Beogradjana su puni R4),sto se ne bih moglo reci za restoran(lokacija je ok)!Sledeci put predlazem da stolovi budu spojeni,radi boljeg upoznavanja novih i starih clanova!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Ce se potrudimo, zaista bi bilo bolje![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Naravno!Veliki pozdrav za Savu od Bata Dubaka iz Kv!
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Evo i ja da se javnem, čisto da kažem da sam oduševljen okupljanjem (sem onim restoranom u koji neću više ići). Drago mi je što sam upoznao neke nove članove i voleo bih da nam na sledećem rođendanu Četvorke bude i ostala ekipa iz BiH, CRO i SLO. Toliko od mene za sada!![]()