U pokretu (kroz grad) - Strana 3
Strana 3 od 3 PrvaPrva 123
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 30
    Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48

Re: U pokretu (kroz grad)

Jos jedan R4 na putu.

http://img402.imageshack.us/img402/1136/pogled5y.jpg

P.S. Ovaj je iz Cacka.
    ;-* R4

Renault 4 Alpine Avatar od  LaQuatrelle
    Član od
    01.02.2009.
    Aktivnost
    15.08.2015
    Godine
    42

Čija je ovo ljuta makina? NS table

Gari :)))

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Da ima Kill Billa na haubi bi znao, ali ovako... I ja cekam odgovor vlasnika... Mora biti poseban dir vozikati se u ovako oslikanom autu.

Informacije radi...
    Frend koji ima predivno oslikanu Bubu uvijek dobro prode kod policijske patrole. Uvijek neka spika tipa: ''Koliko je stara?!?'' ''Koliko ti trosi?!?!'' ''Gdje si ju sredio?!?!'' ''Jel' skupo voziti takav stari auto?!?! i nikad nije imao problema prilikom policijske patrole. Cak i ako je bio u nekom manjem prekrsaju.
    Dok, sa druge strane, vozaci kamiona koji imaju sreden kamion sa slikama, maglenkama i spojlerima kao sto je jedan nas lokalni autoprijevoznik

http://www.pozarart.com/ver4/kamioni/kam_36.JPG

http://www.geocities.com/pozarart/kamioni/prik2.jpg

http://www.pozarart.com/ver4/kamioni/red_scan18.JPG

UVIJEK NAŽULjAJU KOD POLICIJE!!! Odmah se gledaju taho-listici jos iz doba Franje Josipa, prijevoznice, vaganje za pretovar... Sve dok se ne nade neki prekrsaj jer si ''baraba za volanom!!!''

Zato me full interesira iskustvo i dojmovi vlasnika ove simpaticne Katrice... Pogotovo na semaforima...
    Aaaaaj-moooo vlaaaa-sssniii-ceee... Jaaavii seeee...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 Alpine
    Član od
    16.09.2007.
    Aktivnost
    21.06.2012
    Godine
    44

Lep primerak,garan lepo prolazi kad stane na semafor,pogotovo ako je privi na redu
    Ne znam vlasnika/cu...

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

E ovakve sam ja slicne kamioncine video na granici Grcka-Makedonija, samo sto su bili stariji modeli skanije kao ova druga(crvena) ti modeli 144L (ne kao bela R serija).
    Jedna je bila crvena RED DRAGON a druga plava BLUE DRAGON, znaci kada sam ih video zabezeknuo sam se.Ono sve u fullu, roll barovi, sva neka silna svetla, ovako ove slike, prikolica isto sva u nekim slikama,hromiranih delova na sve strane, jednostavno receno BRUKA od kamiona.
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

E, stvarno, ja sam jednom kad sam samo branik ofarbao u "felna srebreno" dva puta u tri dana bio zaustavljen. Baš me zanimaju iskustva sa nekim ozbiljnijim farbarskim "stajlingom". Da li su policajci blagonakloni ili su oštriji ako je aauto oslikan i neobičan. Imam neke ideje za hipišareni "stajling" pa me zanimaju iskustva, a mislim da nije nešto preterano
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48

Citat frik-ri kaže:
    Da ima Kill Billa na haubi bi znao, ali ovako... I ja cekam odgovor vlasnika... Mora biti poseban dir vozikati se u ovako oslikanom autu.

Informacije radi...
    Frend koji ima predivno oslikanu Bubu uvijek dobro prode kod policijske patrole. Uvijek neka spika tipa: ''Koliko je stara?!?'' ''Koliko ti trosi?!?!'' ''Gdje si ju sredio?!?!'' ''Jel' skupo voziti takav stari auto?!?! i nikad nije imao problema prilikom policijske patrole. Cak i ako je bio u nekom manjem prekrsaju.
    Dok, sa druge strane, vozaci kamiona koji imaju sreden kamion sa slikama, maglenkama i spojlerima kao sto je jedan nas lokalni autoprijevoznik

http://www.pozarart.com/ver4/kamioni/kam_36.JPG

http://www.geocities.com/pozarart/kamioni/prik2.jpg

http://www.pozarart.com/ver4/kamioni/red_scan18.JPG

UVIJEK NAŽULjAJU KOD POLICIJE!!! Odmah se gledaju taho-listici jos iz doba Franje Josipa, prijevoznice, vaganje za pretovar... Sve dok se ne nade neki prekrsaj jer si ''baraba za volanom!!!''

Zato me full interesira iskustvo i dojmovi vlasnika ove simpaticne Katrice... Pogotovo na semaforima...
    Aaaaaj-moooo vlaaaa-sssniii-ceee... Jaaavii seeee...
    Lepo je sto si postavio ove slike kamiona, ali bih te molio da se ipak drzis teme koja se ISKLJUCIVO odnosi na R4 U POKRETU, a ne na IZGLED drugih vozila. Znaci samo slikanje R4 koje si video u gradu, na putu,...
    Predlozio bih ti da ove slike postavis u galeriju,...
    Nadam se da me razumes i ne ljutis. ??? Pozdrav za tebe.

P.S. Mozes i otvoriti, ako vec ovde na forumu nema, temu koja bi uopsteno bila vezana za Oslikavanje drugih vozila, pa i kamiona,...
    Nadam se jos jednom da se ne ljutis. Pozdrav.
    ;-* R4

Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48

Citat LaQuatrelle kaže:
    Čija je ovo ljuta makina? NS table

Mozda cemo saznati na okupljanju?
    ;-* R4

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

to temp511

Sorry ako si shvatio ovaj post kao To je tvoja tema i imas apsolutno pravo na ovakvu ''reakciju''. Ako se ljutis ili ti smeta slobodno obrisi (ili ti ili admin ili neko od moderatora). Nisam ti htio ''trovati'' temu slikama - zato i jesam stavio samo linkove. To je samo bio komentar na KATRE U POKRETU i ako bi se javio koji vlasnik tih ''pokretnih Katri' bilo bi bas fora. Kao sto bi bilo i fora da iskomentira moje pitanje, a sto je i bila moja namjera kad sam pisao post...
    Jos jednom sorry ako si zamjerio... Jbg... Ja sam takav - sto na umu - to na tipkovnici... Vidis da su mi i izvinjenja 'maaalo' duza...
    Jos jednom... Sorry and no hard feeling.
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48

Citat frik-ri kaže:
    to temp511

Sorry ako si shvatio ovaj post kao To je tvoja tema i imas apsolutno pravo na ovakvu ''reakciju''. Ako se ljutis ili ti smeta slobodno obrisi (ili ti ili admin ili neko od moderatora). Nisam ti htio ''trovati'' temu slikama - zato i jesam stavio samo linkove. To je samo bio komentar na KATRE U POKRETU i ako bi se javio koji vlasnik tih ''pokretnih Katri' bilo bi bas fora. Kao sto bi bilo i fora da iskomentira moje pitanje, a sto je i bila moja namjera kad sam pisao post...
    Jos jednom sorry ako si zamjerio... Jbg... Ja sam takav - sto na umu - to na tipkovnici... Vidis da su mi i izvinjenja 'maaalo' duza...
    Jos jednom... Sorry and no hard feeling.
    Nisam se naljutio na tebe, ali bih voleo da se drzimo teme, zato sam ti i predlozio da otvoris novu temu vezanu za tvoje slike.
    Lepo bi bilo da stavis naziv teme - Neobicni dizajn vozila.
    Pozdrav i veruj mi nema ljutnje.
    ;-* R4

Slične teme

1. Renault kroz istoriju modela..
    Autor Neb_Mes_Ur_Mau u forumu Ostala Reno vozila
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 07.10.2007, 16:15

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge