U pokretu (kroz grad)
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 30
    Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48

U pokretu (kroz grad)

A sada malo "setnje" kroz grad sa R4.

http://www.dodaj.rs/f/29/11/PaaxmXI/pogled-1.jpg
    ;-* R4

Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48
    ;-* R4

Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48

Re: U pokretu (kroz grad)

Ljudi, vidim da gledate moju temu. Da li je neko od Vas prepoznao svoju cetvorkicu iz dosadasnjih slika?

3.

http://www.dodaj.rs/f/1Q/tZ/3s2EVQw3/pogled-3.jpg

;-* R4

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Bok-bok...
    Cujjj... Ne shvati me krivo, ali... Ima ljudi koji su dosta 'osjetljivi' na to da im se vidi registracijska plocica. U Hrvatskoj postoji nesto sto se zove 'zastita podataka' i 'Zastita identiteta na javnim glasilima' kao sto je internet i slicno...
    Ovo ti govorim samo zato da te upozorim da se mozda netko ljuti ako mu 'osvane' auto na netu sa tablicama.
    Vjeruj, ovo ti govorim iz vlastitog iskustva jer smo jednom na forum planinarskog drustva stavljali razne slike sa izleta. Na jednoj fotki je bio auto od frenda, a iza njega jedan auto do nekog X Y tipa (necu reci John Doe ili N.N. ) koji je bio parkiran nepropisno. Ta je fotka kasnije iskoristena u jednom nasem lokalnom listu kao 'primjer parkiranja nesavjesnih gradana'. Tip nas je cak i pokusao tuziti, ali je sve kasnije zavrsilo mirno unatoc velikoj prasini koja se digla i unatoc teskim rijecima i prijetnjama koje su pale.
    Sorry ako mislis da ti trujem temu, da ti solim pamet ili slicno... samo da znas kakve posljedice mogu biti... Cisto prijateljski ti ovo govorim...

Ako je i ako ovaj post nekome smeta neka ga admini i moderatori slobodno obrisu. Uistinu se nisam htio praviti pametan, prozivati nekoga ili slicno.

Temp511 no hard feeling...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

A i mogao bi malo manje fotografije da postavljaš - ima nas sa dial-upom
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48

Citat frik-ri kaže:
    Bok-bok...
    Cujjj... Ne shvati me krivo, ali... Ima ljudi koji su dosta 'osjetljivi' na to da im se vidi registracijska plocica. U Hrvatskoj postoji nesto sto se zove 'zastita podataka' i 'Zastita identiteta na javnim glasilima' kao sto je internet i slicno...
    Ovo ti govorim samo zato da te upozorim da se mozda netko ljuti ako mu 'osvane' auto na netu sa tablicama.
    Vjeruj, ovo ti govorim iz vlastitog iskustva jer smo jednom na forum planinarskog drustva stavljali razne slike sa izleta. Na jednoj fotki je bio auto od frenda, a iza njega jedan auto do nekog X Y tipa (necu reci John Doe ili N.N. ) koji je bio parkiran nepropisno. Ta je fotka kasnije iskoristena u jednom nasem lokalnom listu kao 'primjer parkiranja nesavjesnih gradana'. Tip nas je cak i pokusao tuziti, ali je sve kasnije zavrsilo mirno unatoc velikoj prasini koja se digla i unatoc teskim rijecima i prijetnjama koje su pale.
    Sorry ako mislis da ti trujem temu, da ti solim pamet ili slicno... samo da znas kakve posljedice mogu biti... Cisto prijateljski ti ovo govorim...

Ako je i ako ovaj post nekome smeta neka ga admini i moderatori slobodno obrisu. Uistinu se nisam htio praviti pametan, prozivati nekoga ili slicno.

Temp511 no hard feeling...
    Hvala na savetu.
    Uvazavam ga.
    Samo smo hteli da pokazemo da se ne damo, mislim na Reno4 i da nas ima dosta jos u gradu.
    ;-* R4

Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48

Citat serz kaže:
    A i mogao bi malo manje fotografije da postavljaš - ima nas sa dial-upom
    I ja sam na dial-upu.
    ;-* R4

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Citat temp511 kaže:

Samo smo hteli da pokazemo da se ne damo, mislim na Reno4 i da nas ima dosta jos u gradu.
    Za to ti je dovoljan satelitski snimak... Nesto tipa Google earth... Ma Katre su zvijeri... Znam sam sebe nekada uloviti kako ih brojim u sebi dok sam za volanom i svako malo promrmljam: ''Evo jos jedne... I jos jedne... Crvena... Bijela... Joooj ova je k'o moja...''
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 GTL
    Član od
    08.09.2008.
    Godine
    48

Citat frik-ri kaže:
    Citat temp511 kaže:

Za to ti je dovoljan satelitski snimak... Nesto tipa Google earth... Ma Katre su zvijeri... Znam sam sebe nekada uloviti kako ih brojim u sebi dok sam za volanom i svako malo promrmljam: ''Evo jos jedne... I jos jedne... Crvena... Bijela... Joooj ova je k'o moja...''
    Mozda je tako, ali mnogo je lepse "krstariti" svojom cetvorkicom po gradu i videti ih jos i jos i jos,...
    ;-* R4

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

Citat frik-ri kaže:
    Znam sam sebe nekada uloviti kako ih brojim u sebi dok sam za volanom i svako malo promrmljam: ''Evo jos jedne... I jos jedne... Crvena... Bijela... Joooj ova je k'o moja...''
    a cekajte sto ja sebe stalno ulovim kako brojim ko i ti? nit imam cetvorku nit sam kad imo, da nisam poludio
    Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
    da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
    U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.

Slične teme

1. Renault kroz istoriju modela..
    Autor Neb_Mes_Ur_Mau u forumu Ostala Reno vozila
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 07.10.2007, 16:15

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.