A, pa momci ne falite se da ste upisali faks.
A, pa momci ne falite se da ste upisali faks.
Tajni savetnik KV kru
Jasta, citavih 28 ispita![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Viđeni Paša i Italijan na putešestvijama kroz Bosnu.
Cuga, večerica i kud koji mili moji.
Bilo lijepo.
Pravo.
Biće slika.
;)
Vidjen , vidjen nego sta :)
Uploaded with ImageShack.us
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Staaaari moj...![]()
![]()
![]()
Kakva ruka...
![]()
![]()
K'o gradevinski kran... Ko Mujanovic Raza...Tako ispruzit' ruku i ufatat toliko ''kila'' forumasa plus cijeeeeeeliii, ali cijeli, je...PIIIP!...te, e, osmjeh Italijana... Jest da je ovo umanjena verzija ''osmeha br.8 sa maaaalo malo primjese ''Kez br.2'' iz podgrupe ''Varen zec'' ali svejedno...
![]()
![]()
Ruka i p'o... Nema staNego, mnogo se vi pobosni (jedna rijec, k'o viđegamaaaaašaalaaa) skitate...
![]()
Sta nije zavrsila odavno ona era sa farmerkama, Neli Nelson majicama, patike Majke i Dida Bora... Heksanol 'mjesto benzina i to...?
Jel istina da se, onako, samo gucnuvsi iz tegle moze reci sta je cisti dizel, a sta voda...?![]()
Jeste unaprijedili tehniku ili vam i dalje koja vesmasina padne u vodu preko ograde tu i tamo...
![]()
![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)
Ne brini se Frice,video sam i tvoje rodno mesto :P samo da dodjem kuci veceras, i tebe kacim :P
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Italijan kaže:
To je zbog bermuda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilo lepo kako kaze Ckoz...PRAVO![]()
![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Na putesestvijama kroz BiH i HR naletesmo na Frikovo selo, pa svratismo da ga posetimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
A ovo vi već danima i nedeljama tražite po Bosni! Jel zna Sanjalica za to? Jesu tu dozvoljeni gej brakovi?
Joj, deco, deco, vi i moderna vremena.![]()
Tajni savetnik KV kru
Ja se ne bih bas mesao u to s'obzirom da mi je ime SerGEJ :)