Jedno pitanjce:
Ko vozi belu četvorku, svaki da je viđam na ulazu u Obrenovac (iz Beograda)kod auto električara?
Ima obeležja kluba.
Jedno pitanjce:
Ko vozi belu četvorku, svaki da je viđam na ulazu u Obrenovac (iz Beograda)kod auto električara?
Ima obeležja kluba.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Milan i Marijabili na svakom skupu
![]()
![]()
On tu radi![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Četvorka je prelepa.![]()
![]()
Svaka čast.![]()
![]()
![]()
![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Ovo baš i nije obično viđanje, naime, sretnem ja danas šefa i pošto on zna za tj moj poremećaj da volim Četvorku kaže da je hteo da me zove juče.
Zašto?
Kaže "Juče me u NS na semaforu ostavila neka Četvorka, ode kao metak, stvarno ne znam šta ima pod haubom, ali ide kao lud, crven..."![]()
![]()
Da nema stilizovane plamenove na boku?
Ima, i natpis na staklu na petim vratima.
A ja u smeh. Načudi se čovek sit. Nije da mu je neki slab "car history", navozao se i bembara i hondi...
Tako da ZNAMO MI ko to ima plamenove na crvenoj Četvorki, jelte? Doduše moguće da je dotični fantom bio isprovociran što je pored njega na semaforu stajao Golf IV turbodizel![]()
Tajni savetnik KV kru
Ko vozi belu cetvorku...na zadnjem staklu ima sajt kluba...non stop je vidjam na trosarini kod cvecare...prvo sam mislio da je pasha, pa sam hteo da mu napisem da je GAY,a onda skapiram da nije...pa reko ako me vidi covek, jos procita ceduljce, ja najeba... :)
pa bi bilo lepo da se javi koji je :D
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Hahahahahahahahah ti si jos tu![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
U subotu viđen reno KV 107 507 . Vozač se svađao sa policijom...Reno je čudno obojen ko god daje neka se javi ...da idemo na piće svaka čast.....
Gde si ga video, ti je lik sa nikom Idibreacaje, "budala" iz Kv Crew-a, nenormalno opičen lik, javi se na PM/PP/PS da ti dam broj...
Kakav broj, pa vidiš da je čovek jedva pobegao.![]()
Tajni savetnik KV kru
Mene nikada nece uhvatiti......serz kaže:
![]()
![]()
![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU