CCC pa sta je sve otrovnoi roshtilj je kancerogen pa ko mari
![]()
CCC pa sta je sve otrovnoi roshtilj je kancerogen pa ko mari
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Pozdrav, prijatelji...
Od svih mogućih hemikalija koje ste nabrojali, nijednu nisam koristio.
Naime, uključim ventilator koji služi za zagrevanje kabine vrućim vazduhom, zatvorim donju klapnicu (da ne duva na noge), i šoferka se odmagli. Naravno, moram sačekati da se motor zagreje, pa tek onda uključujem ventilator. Dok se to ne desi, krpa odradi stvar. Naravno, govorim samo o šoferci, o ostalim staklima se, takođe, brine krpa.![]()
![]()
Međutim, javio se problem...
Kada uključum ventilator, kako bih odmaglio šoferku, topao vazduh prolazi samo na suvozačevu stranu, dok na vozačkoj ni malo, ili sasvim malo.
O čemu se radi? Da li se začepilo neko crevo, ili...?
Zahvalan na pomoći i odgovoru.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Potupaj tako da tvoj postupak može postati opšti princip ljudskog ponašanja.
Nije crevo, nego je verovatno plasticni leptir tj ta klapna za gore dole odradila svoje pa se ili iskrivila ili pukla pa ne preusmerava gore, ukljuci da duva pa vidi da li makar duva dole na noge...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Pozdrav...
Duva, duva na noge super. Samo na vozačevu stranu neće. I na suvozačevoj duva, ali na vozačevoj ni malo...
Ima li spasa??![]()
![]()
Potupaj tako da tvoj postupak može postati opšti princip ljudskog ponašanja.
Ima, da se zameni, klapna, Sava je valjda to radio a radi jos jedan nas clan tu blizu tebe, a i ima ih medju delovimaza telefon pp
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
A Dali je neko razmisljao o furuni na drva u gepeku i greje i razmagljuje stakla a po potrebi i rostilj..... KO TO TAMO PEVA.....![]()
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
Naftaricu, a za sve koji imaju plinsku instalaciju furunče na butan gas.![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Sone kako funkcionise receptura sa antifrizom?
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Raskačila se leva klapna, ili je pukao onaj plastični deo kroz koji prolazi osovina regulatora duvanja, no ako nikad nisi to čačkao prepusti drugome jer muka je to velika. Ja sam to radio par puta i svaki put kad MORAM ponovo da rasturim grejanje hvata me jeza.... Veruj mi, ako je na renou nešto zakomplikovano onda je to ta plastika oko ventilatora grejanja.Boys kaže:
Vidi se da je to pravo majstorsko znanje, on sam sređuje grejanje... a na koliko to radiš, kad i ulje ili češće?Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
![]()
Tajni savetnik KV kru