Kupujmo domace najjace je stari dobri sapun (ribaci) i novina(po mogucnosti politika)
Kupujmo domace najjace je stari dobri sapun (ribaci) i novina(po mogucnosti politika)
Mi puo dare carta igienica !!!!
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
Jedini koji ima tajnog savetnika i NEDA MU PLATU
ma tecnost za sudove u kombinaciji sa novinama i traje po 10ak - 15 dana....
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Ha ha ja sam otkrio odlicnu metodu i za spolja i za unutra! Juce mi zaledio skroz a posto je prozor bio malo otvoren zaledio i iznutra. posto nisam mogao da nadjem grebalicu prvo sam grebao nekom lampom i kada sam video da od tog posla nema nista setim se da u gepeku imam antifriz pa natopim paprini ubrus i istrljam sva stakla. lepo se otopilo i jutros kada sam trebao negde da idem svi automobili smrzli samo moj stoji kao da je u garazi![]()
Ne znam koliko ce da drzi ali mi se svidja recept!!!![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Mislim da antifriz nije najzdravije koristiti na taj nacin.
Najbolje je kupiti sprej protiv magljenja stakla, ne košta puno, ali zato puno znači. Jednom naprskan deluje 10 - 15 dana u zavisno sti od vremenskih uslova!![]()
Gde kupujete te sprejeve? Ja gledao po tempu i par pumpi... ?
Ljudi, Mer za pranje stakala SA ALKOHOLOM, premazati po staklu, NE BRISATI. traje petnaestak dana, jedno pakovanje može da traje bar godinu dana.
Tajni savetnik KV kru
ne kapiram zasto ali je moguce da si u pravuJohn Doe kaže:
![]()
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
Sprej-eve kupujem u auto sport-u!![]()
Zato sto je otrovan.Sonne kaže: