Tunel bez prirodnog "cuga".
Tunel bez prirodnog "cuga".
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Whitesnake kaže:
ja sam kupio antimaglen krpu na MOL pumpi / cena 120 din...i ne magli kad prebrisem do sutra ujutru...a cuo sam da je i sprej extra...njegova cena je oko 400 kinti....
dok npr moj cale uzme malo tecnosti za sudove stavi na sundjer i sa unutrasnje strasne prebrise stakla i to bogami traje po 15ak dana
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Kupio sam ja sprej, deluje neke 2 nedelje super, e onda vec pocne da magli i to ako ne brises, nije bas jeftina stvar ja sam ga platio da l' 280 ili 380 i prilicno je mala bocica... Jos nisam potrosio, mada sledeci put moram naci neki jeftiniji, ovaj je neki nemacki...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ma Snejk skini stakla i lepo navuci Grunf kapicu i naočare. Nećeš više imati problema sa magljenjem.![]()
![]()
![]()
Gubim na aerodinamiKi![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Skineš i zadnje staklo pa ublaćiš otpore.
Što se tiče krpice, koristio sam je jedno vreme i nije loša, samo kao što kaže Italijan, mora svaki dan da se briše.
Imao sam i ja taj problem,lepo odes u neku radnju gde se prodaje kozmetika za automobile i trazis da ti daju krpu protiv magljenja stakala ona je 100% pamucna i ima u sebi neki materijal jebem li ga da nemagle satakla kad ih prebrises,mozes da koristis i TUTRLE WAX sprej sto ti je receno ali mislim da ces da prodjesjeftinije sa krpom kosta oko 200 din. Ali svakako pre nanosenja bilo kakvog sredstva protiv magljenja moras temeljno obrisati stakla .
![]()
![]()
![]()
POzzz
Ebem li ga,ja malopre bris`o sa onom "tv magicnom krpom"..i gle cuda,odradila je pos`o... :) mada mi nisu nesto maglila stakla vec su bila dosta "muljava"
Ја сам то решио са танким премазом унутрашњости стакла крпицом натопљеном СЈАЈЕМ за прање судова. Нема магљења по 15_так дана.
Ja to rešavam običnim sredstvom za pranje stakla i novinama. Tjedan dana sam miran.
HEHE, jedini sam s ovih prostora sa zlatno-žutom renđom