Kupujem karburator za Renault 4 GTL, samo ozbiljne ponude, bitno je da je potpuno cist, jer je moj skroz u OUTUUUU....
Ili ako nakog znate ko moze ovaj moj postojeci da sredi molio bih da mi javite...
065/218 4802 Nikola
Pozdrav!
Kupujem karburator za Renault 4 GTL, samo ozbiljne ponude, bitno je da je potpuno cist, jer je moj skroz u OUTUUUU....
Ili ako nakog znate ko moze ovaj moj postojeci da sredi molio bih da mi javite...
065/218 4802 Nikola
Pozdrav!
LJudiiii jel ima nekog da mi pomogne, ili da mi bar kaze gde mogu naci karb...
Desava se to da kad dam gas auto pocne da se gusi i gasi, na leru radi ok... Majstor mi je stelovao i rekao je da ne sagoreva dobro tj da ima neki problem sa vazduhom (kad okrece onaj sraf nista se ne desava)...
HVALA UNAPRED!
Pozdrav!
da li si probao da odes u neki karburator servis da ga oni skroz ociste? nije skupo, a auto posle ide kao da je 10 godina mladji.
:)
Shto se servisa karburatora tiche,mogao bih da pomognem!![]()
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE
Isao sam na okretnicu 28. i lik mi je rekao da su se pokrivili neki kanali za vazduh (mislim da me razumete) i nije hteo da mi odradi. Nasao sam broj od jednog gospodina sa Miljakovca i rekao mi je da zna sta mu je i da ce mi odraditi za nekoliko dana, pa cu videti, ako uspe extra a ako ne moracu da menjam..
Nasao sam na jednom otpadu na Ledinama lik trazi 2000 Din i kaze da je ok, ali posto se ja nista ne razumem u te stvari moze da mi uvali sta hoce, ko zna u kakvom je stanju...
@cybertel
Kontaktiracu te ako nista ne uradim sa ovim Gospodinom sa Miljakovca..
Pozdrav svima i hvala!