Više puta spominjani, ali mi se čini da nikad nisu razjašnjeni, "rogovi" koje neki modeli R4 imaju za mene su misterija. ??? Ima li neko saznanja ili ideju čemu služe i kako i kada su tu dospeli? :a014:
Printable View
Više puta spominjani, ali mi se čini da nikad nisu razjašnjeni, "rogovi" koje neki modeli R4 imaju za mene su misterija. ??? Ima li neko saznanja ili ideju čemu služe i kako i kada su tu dospeli? :a014:
jel riječ o onim vragovima kraj svijetala što se spaja sa branikom?
Ojačanje za branik? :a014:
Mada su meni par puta pomogli da iZvučem auto sa zaleđenog parkinga. :a080:
Dobro dođu,al i ja se pitam šta je pjesnik s time htio reči,čemu to zapravo služi?
A ko je meni beše pričao da je kao mali voleo da vuče iste, pa dobio po glavi od komšije? :a014: :kuler:
Ja sam na starom autu imao a na ovom sad nemam? Stvarno cemu sluze? Koliko se secam nisu bili bash nesto izdrzljivi da sam mogao da se oslonim za njih za vuchu? :a014:
Meni se spasili limariju "par" puta :a080: Možda zbog toga i jesu...Branik je nisko,još niži je kad se legne na kočnicu pa far direkt udara u tuđi branik :s12: Kod mene su rogovi čvrsti :naughty:
I ja mislim da im je to funkcija. Inace moj stari prvo to skine kad kupi cetvorku :laugh:Citat:
Renault 4 kaže:
maliomladinac, pa sad kad nemas rogove, jel si video kako ti je labavo krilo :a084:
:whistling:
Ma krila su labava jer je 2 puta cukan napred...Nisam ja vozio... :fijufiju:
Hm,dobro pitanje...Kontam i ja da sluze kao ojacanje ali i kao styling,meni sa njima mocnije izgleda... :zloca:
Da se umesam,
ja mislim da su "rogovi" R4 pretecha ovih senzorskih daljinomera koji se montiraju na modernija vozila (stoje u branicima) i upozoravaju na priblizavanje prepreke, tipa drugi automobil, zid i sl. Pomazu izuzetno u tesnim situacijama i kao asistencija pri parkiranju.
Bolje je malko oguliti farbu sa roga nego menjati komplet prednju masku sa farovima, zar ne? :too:
Ima i toga :uredu:
Pri parkiranju a i pri isparkiranju,da ga malo odguraš :kuler:
Ajde kad se vec govori o rogovima... :a084: :a084:
Ovo sam napisao jednom prilikom u temi 'Igra istine' paaa... Ako netko nije procitao...
Ja se toga uvijek sjetim kad vidim rog na Katrillacku! :a084: :a084: :a084:
''Zao mi je sto je to bilo prije 'digitalne ere' pa nemam sliku, ali... Jednom prilikom se vracamo iz Opatije i vidim od iza da mi je Katrillack nagnut na jednu stranu i svako se malo zaljuljne. :a0103: :a0103: :a0103:
Dodem ispred auta i vidim 'majstora' mrtav, ali mmmrrrtaaavvv pijan se drzi za rog i borba sa gravitacijom!!! Cuci, guzica mu osamnaest nanometara od poda, ali se majstor klatari kao pasja kesa. Scena za umrijeti od smijeha. :laugh: Pokusava nesto reci, ali izlaze samo slova MMMM...AAAA...ĐĐĐĐĐ... :a084:
Zamisli koliko moras biti pijan da visis na osloncu visokom 40-ak centimetara!!! :a084: :a084: :a084: ''
Kao što kaže stara narodna: "Nisi pijan dok možeš da ležiš na podu, a da se ni za šta ne pridržavaš"
inače ja bih najradije na rogove ugradio prskalice za dosadne pešake koji su u fazonu: "crveno je, ali samo ja da prođem"
Mozda je malo :a0266: ali za takve pomaze jedino da se ugradi onaj 'plug' sto imaju ralice!!! Ili da se nekako nakalemi na rogove plug... :a014: neki diskretni... malecki... dve... dve i po tone... Ne sad nesto glomazno... :a014: :smile:
P.S. I da... Doooobra ti je narodna!!!