Evo konacno volana, malo vreme bilo ruzno, ali zbog veeelikog interesovanja gradjana slikao sam ga i evo Vam ga
Printable View
Evo konacno volana, malo vreme bilo ruzno, ali zbog veeelikog interesovanja gradjana slikao sam ga i evo Vam ga
I jos
I treca slika :naughty:
Joco hoces sad moci da razwijes preko 100 :p
dobro je...a policika ti danas stavila mandatnu kaznu,da nisiimao volan svasta bi bilo... :naughty: :a025: :a034:
Odlično izgleda. Još da je umesto žutog dela crveni :too:
Svaka cast na kupivini,izgleda fest :osmeh: :osmeh: Jel to kljuc br 23 treba :whistling: :a084:
Kakvo ti ono cudo za radio?sam napravio i kako ili... :a014:
Marty - kljuc je 22, i kupio ga da imam, u zemunu na buvljaku, Gavro-es vido cudo -fala polyzyjy, Italijan-moze on i 120, ali na blagoj nizbrdici, Exception - napisao sam sinoc,nisi pazio na casu-sedi 2, farbacu ga u zuto, a to je odluceno mnogo pre volana. :oki: :a034:
Iii Marty tako je kupljen sa tom policom za radio :mahanje:
volan je vrh, svaka cast...to je s 5ce koliko vidim???...PS a kako je za rolanje?..tj za parking :osmeh:!?
uz zutog rendzu :a0181: :a0181: :a0181:
Da neće malo da se prlja ova žuta? Mada izgleda svetski. Vrrrrrrrrr brate vrrrrrrrrrrr.
Bice sve kad bude love :whistling:, prljace se, ali cu ga brisati 2 x dnevno :wacko:, a za parkiranje malo cu da se navikavam - nije prvi put :a034:
:c062:Citat:
Joca kaže:
A zar nije jednostavnije presvući volan u crveno? Onda ne moraš da menjaš saobraćajnu :vidiga: :a084: :a084: :a084:
Ama nije saobracajna nikakav problem, ne menjam ja nego agencija - 10 eura vise i cao. Auto ide u zuto i tacka . :a034:
a bre gazda Joco ima rendza da pozuti uz tebe :smile:
Žuta kakvu nikad niste videli i još na rendži. Ko se ne bude okrenuo za njim ima ga gađam :maul: :naughty: :a080:
E, taj, fala Rele, a onda idu ti cepovi na felne, nadam se nekim sportskim mozda :c062:, i fala Sinak
:a025:
Citat:
Joca kaže:
onda ce mnogo musice da ti se lepe na kola :a084: :a084: :a084: :vidiga: :vidiga: :vidiga:
Ma neeee, bre, ovo je specijalna boja za komarce, kakve musice, sha ti je
E narode, ovako ce te da prodjete ako nemate odgovarajuci volan, sreca pa me ovaj poznaje, inaceeee :a045: :wacko: :a084:
Sta ti je veza, a :oki:
то је злоупотреба службеног положаја строго кажњива законом :maul:
ovo je policajac pisao u moje ime...nesto mu ne idu latinica i cirilica... :a084:
Ej policajci ... zivi bili majci :vidiga: :a084: :a084: :a084:
Nema volana,slab motor,ručna na pogrešnoj strani :a080:
:a084: :a084: :a084:
Da da spaso sam se zbog volana - majke mi :a084:
Ja sad proveravao,kod mene ključ br 21 :a080: Namerno širiš dezinformacije da ti ga ne bi neko skino :whistling:Citat:
Joca kaže:
Nemoj sad da se izvlacis, znamo mi, vec si ti dugo sa njima :a010: :a010: :a010:Citat:
Gavrilo kaže:
Ma zavario ga je, tako nema da se brine. :a084: :a084: :a084: :a084: :a084:Citat:
drMarty kaže:
E, ozbiljn ja sam gidorom 22 to uradio, kozna o cemu se radi, jos sam i kupio na buvljaku 22-ku
kod mene je isto 22.
Izgleda da TL-ovi 84-te imaju 22-ku
:naughty:
Dobro,hvala na informaciji :mahanje: Čisto da znam :whistling:
moj je 82-go.
Jel to kod svih TL-ova ključ broj 22 a GTL-ova broj 21 :a014:
E, vidis ti to Marty - izgleda da smo provalili novi detalj izmedju TL-a i GTL-a :kul:
kao da je bitno da li je gedora 22 ili 21 ili...zilion,more kad vas budem dohvatio obojicu,ima da radi gedora po glavama...pishite bre neshto konstruktivnije narode...pozzzz :a036:
A bre, de de, izvinjavamo se ako je neko moze biti povredjen ovdi, kome smeta volan neka ga i ne stavlja, a i ne skida, nece mu trebati ni 21, ni 22, ni 23, ni 24, ni 25, ni 26, ni 27, ni 28, ni29, ni 30, ni ziiiiiliiiionnnnn :a036:, pozz. :a084: bre, de de
Što bi rekao Pavle Vujisić: ''Kome se žuri nek nastavi peške'' :naughty: