"Jedna od osnovnih aktivnosti Kluba će biti nabavka originalnih francuskih delova za četvorku, po nižim cenama"
Pa me interesuje da li je postignuto nesto po ovom pitanju?
Printable View
"Jedna od osnovnih aktivnosti Kluba će biti nabavka originalnih francuskih delova za četvorku, po nižim cenama"
Pa me interesuje da li je postignuto nesto po ovom pitanju?
Jos nije, ali to ce samo clanovi moci da iskoriste. Kada platimo taksu i izvadimo PIB bicemo u mogucnosti...
I to članovi koji su aktivni i na forumu i na okupljanjima.Citat:
Whitesnake kaže:
kako se postaje clan?
ako je neko clan foruma ne znaci da je i clan kluba? :fijufiju:
Ne znači.
Dođeš na prvo sledeće okupljanje, daš 1000 dinara upišeš se u knjigu, dobiješ člansku karticu i postao si član :kolce:
A nalepnica?! :c062:
Još malo se doplati ili će se deliti uz člansku kartu :a014:
kada je prvo sledece okupljanje :a014:Citat:
DJOLEJoca kaže:
E to prati kolega na forumu, ali u onoj temi okupljanje - sladeca destinacija :mahanje: :smile:
зар стварно мислите да негде има оригинал делова :wacko:
Ima nekih,ja sam kupovao u renault malcomu one gume sto idu na poluosovine,na homokineticki,pise made in France itd.... :a014:
Ima puno u ttd-u Mirko veruj mi , covek porucio cauru menjaca iz FR i stiglo sa sve dekleracijom 350din :kolce: , zatim semerinzi na hk zglobovima isto 250km a made in france renault :kolce: ima ima...
Ma pisalo i meni na platinama made in france a iste nisu videle ni f od france. Gistro valeo ma daj.
Ja cuo da se nesto od Valeo delova pravi u Turskoj? :a0103:
Vecina delova se pravi u Turskoj i Kini, nekada je i Turski deo bolji...
Sto se tice tih valeo platina, verovatno su turske, ali su neuporedivo bolje od onih Facet i ostalih italijanskih... originala verovatno nema, i sto ima ima u FR sto je zaostalo... Menni su u TTDu rekli da je moguce da se naruce fabricke metlice brisaca za r4 i kada sam pitao koliko, bilo je 1600din po komadu (samo njih izadje) i naravno da ej sada logicno da nece to da skupljaju u magacinu kada apsolutno niko nece da kupi, ja sam prvi za sto originalnije, al itreba znati kad stati, ja sam zadovoljan doticnim "Valeo" palatinama, jer funkcionisu u odnosu na Facet, a sad da hocu bas original hocu ali ne mogu...inace bih bio vecito nesrecan i nezadovoljan...
Mogu samo reci da se ljudi zaista trude da nam nabave zaista dobre delove za prihvatljivu cenu...Moze kod njih i originalan rezer4voar da se naruci, nece nista zaraditi pokazali su mi cenu na kompjuteru u trenutku kad su bili povezani sa Renaultom...cena je bila 250e pa ko voli nek izvoli, radije cu otici na otpad i za 15e kupiti polovan pa i jos jedan ako treba...
Malo sam bio skeptican sto se tice TTD-a ali u vise navrata su me fino iznenadili. Mnogo su ljubazniji od AutoExtra i nije im nista problem. :mahanje: