-
Naj BLAM-ovi sa rendzom!!!
kupim rendzu...i padne kisa i zamrljaju mi se stakla a brisac ko za djavola ne brise kakoo treba :a122: :d018: i ja odem zamenim ga...i lepo on brise...al nemam tecnost...kupim ja litar..sipam...i molim boga da radi ( mislici da ima ablender ko na drugim autima ) i probam ja par puta..nece...pu bem ti maler kad uvek kupim auto kom ne radi prskalica :s25:i jos ja kazem caletu...uzmi ako hoces iz rendze tecnost ima ceo litar..meni ne radi motoric izgleda :vidbudale: i cale ne uzme...to tako ostane....kad ja se nadjem jedan dan sa gavrilom ( hvala ti prosvetitelju ) i pricamo tako nesto...i on strcne....i ja se setim i pozalim se kako ne radi motoric..a on me pogleda belo pa mi objasni sta i kako .....jbt koji blam....kako sam se samo glupo osecao...i bio crven ko moj rendza....al zato od tad prskam samo tako....na sve strane...i kad treba i kad ne treba :D :fijufiju: :kolce: :kuler: :s35: :maul:
-
Re: Naj BLAM-ovi sa rendzom!!!
Брука! :vidiga: :vidiga: :vidiga:
Али шта рећи на то кад ја уместо брисача укључим жмигавац. А опет у Клиу редовно палим брисаче испред раскрснице! :vidbudale:
-
Letos bilo,trebali da idemo ja i cale do babine familije u Kosjeric,pa svratili do pumpe da sipamo corbu (magicnu tecnost uz pomoc koje rendza pokazuje svoje afinitete i kvalitete u odnosu na druga kola :osmeh: :a025:),nije mi tada bila soferka najcistija i ispred nas u redu na pumpi bilo jos tri auta i iza jos jedan;i kako je bilo leto dodju ribe pa traze da peru stakla,ja izaso da kupim sok u prodavnici preko puta,cale tankovo,"pun" i posto su ribe bile extra ja ih iz prodavnice gledao kako peru soferku ovom ispred mene,zavrsi ona sa ovim ispred, preskoci rendzu i krene da pere ovom iza mene ja zavrasavam sa kupovinom dolazim do auta,sedam,ona me nesto gledala,cale jos uvek tankovo,otiso kad je nataknovao platio i seli mi da krenemo i cale poceo da komentarise,kaze ovim devojkama izgleda glupo da operu soferku na renou zato sto im matori voze kojekakve mercedese,ja bi ih castio normalno;Ja onda kazem caletu-aj vrati se da joj ja kazem nesto pos!,posto sam popizdeo,vrati se cale ja otvaram prozor
i kazem ja bi te castio da si oprala ovu soferku,a posto nisi htela ili ti je bilo ponizenje da operes soferku na rendzi,ebacu te u istom,kad tad! :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos:
-
Bravo,bas joj lepo odbrusi! :too:
-
-
-
koja ne zeli u rendzi nek se j..e..b. u gzzz...ali...kad tad ce biti e..bana! :a080: :a080: :a080: :a080:
-
da brate, al nije ovo prica za Reno Forum, i ne ako mozda nije brisala soferku, ne znaci da treba da se devojka ispljuje, vec devojci treba pomoc posto ocigledno ima neke komplekse...
-
Možda je već pokupila neki kompleks u nekom Rendži! :siroma:
-
Na zadnjem sedistu moga auta... :vidbudale:
-
Eh, zacvrče mi nešto oće li da mi obriše šoferku ili neće. Toliko pumpi i toliko devojaka koje brišu stakla :naughty: :uredu:
Za autobusom i za ženama ne valja trčati :laugh:
-
Citat:
DJOLEJoca kaže:
Za autobusom i za ženama ne valja trčati :laugh:
Right! Kao što bolest i žene nikada ne treba proveravati. Uvek ti saopšte nešto što ne valja :a084: :a084: :a084:
-
Sad kad ste kod stakala, dal je blam ili ne, meni odgovara... Oni cigancici sto brisu ili prose redovno m peskoce, ali redovno, sve startuju al mene preskoce :too:
-
Ne znam da li je ovo blam (ja se nisam izblamirao, mada su me ljudi posmatrali kao idiota), ali je u svakom slučaju blesava pričica.
Elem, prošle godine vozim jednu stariju ženu u socijalno da vidi nešto oko penzije, osiguranja ili tako nečeg. Pošto je bila gužva, ja je ostavim ispred ulaza i stanem u blato pored izasfaltiranog parkinga. E sad, pored tog parkinga ide trotoar. Znači ja stojim u blatu sa prednjim točkovima i čekam da žena završi. Kada sam je video da izlazi, palim mašinu, ubacujem u rikverc i krećem. Ali ne lezi vraže, auto neće da krene nego šlajfuje. Reko nećeš ga majci, stisnem gas pustim kvačilo, kreće rendža da vrišti i da se polako izvlači iz blata, dok u istom momentu čujem kako neko zapravo vrišti. Gledam nazad, nikog nisam udario, auto se i dalje bori sa blatom i kada sam se konačno izvukao imam šta da vidim - ispred mene na tom trotoaru stoji žena blatnjava bukvalno od glave do pete. Ja kada sam video krećem mahnito da vrištim od smeha jer je prizor zaista bio lud. Ona me psuje i plače u isto vreme, a ja ne mogu sebi da dođem. Izlazim napolje, suze mi u očima od smeha, reko "Izvinite, nisam namerno. Imam maramice, obične i one mirišljave. Da li želite da se obrišete?" A kako sam joj prišao, oću da umrem od smeha. Žena ima naočare, a na naočarima tragove od blata. Dao joj ja paklu maramica, a okolo se već skupila ekipa 70+ godina i krenuli sa komentarima "E u moje vreme..."
Eto. :osmeh:
-
-
Interesantna stvar za barikade :naughty: :maul: :a080:
-
Voole, care :too:! Ja ne znam kako bih izdržao... Dobro si i uspeo da joj priđeš. Ja verovatno ne bih mogao od smeha :a084: :a084: :a084:
-
Ja uvek imam blam kad nekog vozim: Sednem ja u GTL-a komsijskog ili nekog drugog i obavezno mora da ima neka uzbrdica i semafor, krenem ja lepo napred levom rukom da povucem rucnu i jos se lepo nagnem vidno napred, a saputnici da umru od smeha, kazu sta bre trazis tamo napred, a ja kazem pa trazim rucnu :s25:, kad ono nije tamo nego pored desno. Opet sednem ti ja u moga TL-a, kad krenem desno da trazim rucnu, opet svi pitaju sta trazis Jovice, jaoj problemiiiii - cirkus samnom :wacko: :vidiga: :osmeh:
-
:a0266: moram malo off...nije blam al cesto mi se desi kad vozim kangoo-a da na semaforu ili skretanju levo kad nemam pregled kabine pocnem gore pored volana da nabadam rukom za menjac...dok mi se npr nikad nije desilo da u rendzeru trazim menjac dole....cak od prvog dana sam se navikao da je gore...kao da ga ceo zivot tako vozim...
-
I ja sam se odmah navikao,al sam umro od smeha kad sam dao kolegi da vozi,i tako vozi on,stali na semafor i otvara se zeleno,kad on ceprka izmedju sedista,ja reko Shogi a sta to trazis?!
On u fazonu kakav je debil,pa menjac nije tu... :s35:
-
Vule :a0181: :a0181: :a0181: ovo samo tebi moze da se desi, nasmejao sam se do suza, al poenta je tebe videti u toj situaciji :a084:
-
Vule care!!!Svaka cast!!! :a084: :a084: puko od smeha :osmeh: :a036: :a084:
Pouka price je to da se R4 nikada ali nikada ne zaglavi u blatu ili teskom terenu jedino cast izuzecima kad su JAAAKO extremni uslovi :a084: :a084: :laugh:
-
Jeste nekad gurali R4 kroz centar grada zato što ste ostali bez goriva ili nije hteo da upali? :c062:Niko da stane da pita jel treba pomoć :s12:
-
Jel vam se nekad rascepala guma nasred bulevara,zbog eksera na putu :a122:,pa vam je trebalo 2 sata da promenite gumu i da zovete druga u pomoc,da vam donese dizalicu pa jos donese pogresnu,za yuga... :a122: :s25: :d018:
-
meni se na pocetku kad su me drndale platine ugasio na sred trga na stanici...srecom neka 2 lika me pogurase i on upali odma...eheheh inace ko zna koliko bi trajalo propadanje u zemlju :D
-
Citat:
drMarty kaže:
Jeste nekad gurali R4 kroz centar grada zato što ste ostali bez goriva ili nije hteo da upali? :c062:Niko da stane da pita jel treba pomoć :s12:
Pa kupi bre auto covece :wacko: :osmeh:
-
Misliš oni što neće da pitaju ''jel treba pomoc '' da kupe auto? :maul:
-
Kupi auto .. bre... :whistling:
-
Citat:
Sloba87 kaže:
Jel vam se nekad rascepala guma nasred bulevara,zbog eksera na putu :a122:,pa vam je trebalo 2 sata da promenite gumu i da zovete druga u pomoc,da vam donese dizalicu pa jos donese pogresnu,za yuga... :a122: :s25: :d018:
petak vece,ide se u izlazak,vec 2 ujutru,napolju led i mnoogo ladno,pride duva jaaak vetar i puca mi guma.spoljasnja a i unutrasnja.A ja s dve drugarice!!! :s25: :s25: :s25:
imam dizalicu pravu,al stadoh mnoogo blizu ivicnjaka,i mene pametnog mrzi da pomeram auto,vec srafcigerom vrtim dizalicu.ruke nisam osecao....
-
Citat:
Joca kaže:
Kupi auto .. bre... :whistling:
Polako ići i ja u "kupinovo"...bre :a084:
-
-
Pre neki dan me zaustavila policija,i cekam par minuta da dodje i do mene,jer ih je još 4 zaustavio,ja gasim makinu,izlazim da mi vide uniformu :a084:,naravno odmah me pušta,pričamo,staje pored auta,ja da upalim,neće,automat na alnaseru zeza.policajac meni:oćeš da ti zovemo kolege da dodju po tebe? :d018: al iz 4. puta pali i odlazim...eto ga.... :a025:
-
Gawro moras priznati da ti ga je pandur dobro metn'o :p :d
-
Nki dan otvarao ja haubu da vidim nivo ulja i na brzaka krenuo u grad. Na jenom semaforu se upali crveno, a tu blizu i autobuska stanica puna ljudi, i naravno ja da pokazem Srbima sta je r4 zakocim ko blesav, kad ono hauba oooop otvori se malo vise od pola pa se vrati i fino zalupi. Oni sto su bili do trotoara prepadose se na mrtvo ime, a ja i dalje cekam semafor :osmeh: :osmeh:
-
:a080: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :too: :too:
-
Pa sad...
Uglavnom, mjesto radnje trajekt Jablanac Misnjak (kopno - otok Rab, Hrvatska...) Vrijeme radnje: osmi mjesec; temperatura kao u paklu... Turista milion, autiju svakakvih, neki vrijede kao kuca trokatnica.
Cekamo ukrcaj na trajekt, ljudi komentiraju tipa: Vidi...Vidi... Rijecke tablice... Pa sta moze taj auto da ide toliko daleko?!?! Mislim u sebi PRISTANISTE NIJE NI 120 KM OD RIJEKE MAMLAZI JEDNI :s12: :s12: :a058: :a058: :d018: :maul: :maul: a ja sa autom i po 500km u komadu
Sto je najgore od svega, Katra mi je bila kraj 90-e godine, nije bio ni 10 godina star...
GRRRRRR...
I uglavnom, ukrcamo se mi i ja nesto cackao oko naocala da ih ocistim i skuzim da su me zatvorili doslovce u par sekundi... Auto s lijeva, s desna... Guzva... Krcaju trajekt da ne stane niti covjek izmedu...
I ja ostao u autu... temperatura kao u peci... Milion, mozda i vise... Sunce przi direktno u auto... S tim da je stajao i na pristanistu kojih sat i pol na suncu... Ako tada nisam dozivio srcani udar necu, ja mislim, nikada!!! S mene su se slijevali potoci znoja, a nema sanse izaci van!!! NE-MA!!!! :a080: :a080:
Pogledam uokolo i vidim turiste, mahom Njemci i Austrijanci kako me gledaju kao kakvog siroceka!!! Kao: jadnicak u Renolceku... Em im je sam auto bio atrakcija kao da su vidjeli riksu, a ne auto, em me svi sazaljevaju kako se cvarim ko pecenka u njemu...
I za finale, neki debeli Svaba, preplanulog tena, koze crvene kao kuhani rak, sav pjegast, sa oniom kukuruznom kosom pocesljanom na stranu, okruglim cvikerima sa dioptrijom kao Hubble teleskop, kratkim hlacicama, tregerima, carapama navucenim do samog koljena i nezaobilazne sandale... Izvuce Nikona vrijednog sigurno kao polovica voznog parka ovoga foruma... i slika... Skljoc... Skljoc... Pa komentar... Habn fafn glugn blabn jaaa jaaa.. Skljoc... Skljoc... Kao da sam u zooloskom vrtu... Htio sam kroz sajbu da iskocim i zadavim ga kao pile!!! :a058: :maul: :maul: :maul:
TOP 5 Najgorih 20 minuta moga automobilistickog staza...
Ali najgore mi je sto su se rugali mome Rendaroveru s kojim sam nepunih tjedan prije prosao po takvom terenu po Velebitu gdje se ljudima lome noge i nemaju viziju da se ikakvim vozilom moze tuda proci...
Ali zato ima vise nego puno onih drugih situacija kad su ljudi zinuli u cudu sto sve Rendzomobil moze... Ali o tome na nekoj drugoj temi... :a036: :a049: :new: :a010:
-
:a080: Za svabu naj naj naj jace :a080:
-
Kako sam ja renđu vozio i prije auto škole, iz navike sam mu par puta srušio onu mirisnu posudu za ventilaciju dok sam tražio mjenjač a još češče sam s desne strane pokušavao palit žmigavce. Malo je OT ali me instruktor čudno gledao.
-
Dozvolite pridošlici mali off..
Čitam ovo i shvatam da se sa R4 možeš smejati kao i sa ovom mojom mukicom, VW Bubom...Ali barem vam se neće desiti da carinici traže da vide šta nosite u gepeku i kada otvore da se začude šta će motor tu :d018: :s25:
-
Citat:
frik-ri kaže:
I za finale, neki debeli Svaba, preplanulog tena, koze crvene kao kuhani rak, sav pjegast, sa oniom kukuruznom kosom pocesljanom na stranu, okruglim cvikerima sa dioptrijom kao Hubble teleskop, kratkim hlacicama, tregerima, carapama navucenim do samog koljena i nezaobilazne sandale... Izvuce Nikona vrijednog sigurno kao polovica voznog parka ovoga foruma... i slika... Skljoc... Skljoc... Pa komentar... Habn fafn glugn blabn jaaa jaaa.. Skljoc... Skljoc... Kao da sam u zooloskom vrtu... Htio sam kroz sajbu da iskocim i zadavim ga kao pile!!! :a058: :maul: :maul: :maul:
:a080: :a080: :a080: :a084: :a084: :a084: Brate,koji si ti lik...sto ne pises neku kolumnu ili blog,onako zajebantsku (kao Dudarim)...a jaooj....valjam se od smeha...VRH!