-
sawoodean's renaulbot
-
Odg: sawoodean's renaulbot
Lele sto ih zamraci tako, izgleda ko da reno ulazi na vrata pakla gde mu nije mesto naravno.... :smile: Nema veze super je :too:
-
dobar je.maximalno!samo su ti pneumatici uski.meni cuce 155ice nazad!
-
Bice 155 ice samo da skupim pare za gume! :s25:
-
Ja bre uzeo polovne,600 din po komadu.sare odlicne.potrosnje nema vece zbog toga. :siroma:
-
Gde si uzeo posalji mi na PM!
-
ja ti na mail poslao gde su gume.Ne snalazim se jos najbolje ovde.Juce tek izvalio kako da postavim temu :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju: :fijufiju:
-
Sawoooo sta se desava sa Renultbotom? :s35: :s35: :s35:
-
Nista stoji slupan na parkingu i iscureo mu hladnjak. :a045:
Polako dok skupim kesh za gume
-
Savo,jer to sve od onoga na Kosutnjaku?
-
E bre Sawo sta si se ubedacio, pa sta je hladnjak sica... Uzmes drugi i teraj... Bar je to peilicno lako promeniti...
-
Re: sawoodean's renaulbot
Aj i ja nesto da napisem posto nisam odavno.
Ovih dan tj na 110000 predjenih km zamenjeno ulje(elf 15w-40)filteri za ulje i gorivo,glavni kocioni cilindar, ulje za kocnice ,tesla silikonski kablovi, sutra nove platine i nova razvodna kapa(femsa).
Ko nije video ubacio sam i sedista od renoa 18, nakacicu ovih dana slike, felne jos u podrumu cekaju gume koje ce verovatno tek na prolece i u planu je novi izduvni sistem ovih dan.
To je to za sada .
poz svima
-
Imao si lep izlet :oki:
Ajd poslikaj ta sedišta,da vidim koliko je mesta ostalo.
-
Savo sta uradi sa brezonima?
-
-
Jos nisam nista uradio trenutno sam bez dinara posto sam kupio gume i za drugi auto!
Ci bude nestao, a nadam se uskoro, prvi ce te biti obavesteni!
:mahanje:
-
-
Osjetis li kakvo poboljsanje?
-
Pa pazi provozao sam ga mozda 5km i za to vremesam osetio da je malo bolji odziv gasa i mirniji je na leru a sto se tice paljenja nisam nista primetio posto je i bez toga palio ko mina.
Nakacicu snimke pa ces da vidis. :mahanje:
-
Sedišta su legla ko budali šamar :s35:
Za paljenje :too:
-
Eto Sawo uzivaj :a049: da ti benzin bude jeftin i da ti mlogo manje trosi :osmeh:
CD. :mahanje:
PS. Zice koje izlaze iz kutije okeni nadole jerbo moze niz zicu uci vlaga :uredu: sicevi su ti CUL!
-
SAGA O FELNAMA:
posto ih jos nisam namontirao ,bice valjda ovih dana ,uglavnom cenovnik do sada (sto rece jedan ortak danas ,rupa bez dna)
-felne 4000 din
-peskiranje 1200 din
-ispravljanje 4000 din (majmun koji ih je ispravljao je toliko dobro uradio posao da kad sam montirao i balansirao gume bilo je 40gr tegica na jednoj felni :d018:, inace radionica se zove 'Djole' ,nemojte nikada da idete kod tih NEprofesionalaca (posle Cvetkove pijace u Bulevaru),a da isao bih da se bunim ali proslo je dve godine od tada , ustvari ko zna mozda i odem da ih napusim)
-farbanje 3200 (Kod Usranka (Felne 'Danko batajnicki drum') i on je profi odradio posao,posle dve godine stajanja na suvom felna je pocela da se ljusti cim sam je dodirnuo po rubu,no nebitno jednog dana cu ih plastificirati,necu vise da se nerviram)
-gume TIGAR SIGURA 155/70/r13 9467 din ( u cenu uracunati i novi ventili)
e sad dolazi zanimljivi deo,
posto su navodno brezoni bili prekratki felna nije mogla de se prisrafi.Skontamo Maliomladinac i ja pre neko vece da bi mogla da se pritegne srafovima sa konusnom glavom i uspemo da pricvrstimo jedan brezon posto sam toliko navrtki imao.OK.Odem ja juce kod strugara na faxu (masinski fakultet)i baja mi napravi za dz od mojih srafova konusne.Taman pomislih ,to je to , konacno cu da stavim felne ali vrag nikad ne spava.Uglavnom na jednoj felni neki mozak (verovatno prethodni vlasnik)je u jednu rupu nabio nesto kao navrtka zato sto je rupa bila okrnjena.Sledecim pregledom ,koji sam inace mogao da obavim mnogo ranije, je ustanovljeno da su na svim felnama rupe nesto zeznute tako da sam morao kod strugara da pravim biksne (tj kao kontra konus na felni,on je razbusio stare rupe i ubacio te kontra konuse).To zadovoljstvo me je kostalo:
-biksne 1800 din
Otisao danas da pokupim felne kod strugara ,odem do vulkanizera kad navrtka hvata samo dva kruga na navoju tako da moram da izbijem stare brezone i ugradim nove koje moram ovih dana da napravim ako skupim neku kintu.
Znaci cena do sada
TOTAL : - 23667,00 DIN (rsd) :new:
Znam da sam za te pare mogao da uzmem neke polovne Alpine ali ih tada kad sam kupovao ove pre cirka 2,5 godine nije bilo i ove su uletele jeftino(tada sam tako mislio :a058:)
EPILOG:
Mislio sam danas da ih zavrljacim u Dunav ali sam se ipak predomislio i cekacu ,valjda,jos malo dok ih namontiram.
P.S. Izvinjavam se svima sto sam ugusio sa ovolikim postom ,a l ko sto neko rece ovaj forum mi je jedina oaza za sada .
Veliki pozdrav svima! :mahanje:
SAGA SE NASTAVLJA....
-
Nisam u toku i ne znam o kakvim felnama je reč ali jedna i to nova iz prodavnice i to ofarbana, valjda i premazana nekom zaštitom košta 4000 din, pa mi reci koju reč o tvojim? 4000 din komad ili sve četiri? :a014:
-
-
Super izgleda :oki: Ali sveukupna cena :new: Mada je vredelo svaki dinar :a0181:
-
Evo sada presretanje!!!
Sta si uradio sa starim felnamaja kupujem dve ako su u dobrom stanju.
Sori sto je ovako ali ocajan sam niko nece da ih proda :d018:
-
Hehe,nece ni on da ih proda! Vec sam ga ja spopao! :osmeh: :mahanje:
-
Jbg,kad ne ulažeš u auto moraš u felne :s25:
Ispaće sve to kako treba :uredu: Nikad nemoj da računaš koliko te izađe jer uvek ostaneš bez živaca na kraju :a055:
-
@Sonne Kao sto rece Omladinac stare nisu na prodaju,raspitacu ti se ovih dana pa cu ti posaljem pp ako nesto ima.
@Marty Necu vise da racunam nego sam se bio iznervirao u trenutku :a055:
-
У љубави нема рачунице мој Савудине :a024: Зато ћеш имати поубаве фелне :too:
-
Konacno posle mnogo vremena legle felne
Slike nisu bas najbolje al bice boljih ovih dana
http://img9.imageshack.us/img9/276/r41l.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/5656/r42o.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/8696/r43n.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/8466/r44i.jpg
Najverovatnije za vikend branici,kvake,maska,vezni lim i lajsne se farbaju u mat crno a do leta krov u belo! :mahanje:
Poz dragi moji forumasi
-
NAPOKON!!! TOOOO Savooo! :a0181: :a0181:
Felne su ti lepse nego one sto ima moj cale na Pug-u! :uredu:
Vala i zasluzio si ih posle toliko cimanja, maltretiranja i cekanja! :uredu:
:mahanje:
-
Pa cestitamo Saaaavooooooo :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35:
-
-
Lepa kola... :a0181: :a080: :a0181: Ali pozadina... :vidiga: :vidiga:
Svaka cast... Legle su k'o budali samar! :a025: :kul:
I daj taj krov picni u bijelo... Bit ce autic l šik trebjen!!!
-
Lijepo lijepo,još kad se kvake,branici i lajsne ofarbaju biti će super :s35:
-
Savo isplatilo se :a0181: objasnio si mu, fenomenalno izgledaju, svaka cast, sad ti je auto skuplji bar za 2000e, zaista odlicne su, nisam ocekivao da ce ovako da legnu :kolce:
-
Odlicno su sjele ali ko boga te molim ne farbaj nista u crno :a024: Nece biti ni upola kao sad.
-
Chestitam Savo! :a025:felne su extra,pa neka te dobro sluze i da sa njima potroshish mnogo mnogo guma! :a055:
-
Hvala svima na cestitkama ! :mahanje:
Posle dve godine cekanja se isplatilo :s35:
Citat:
John Doe kaže:
Odlicno su sjele ali ko boga te molim ne farbaj nista u crno :a024: Nece biti ni upola kao sad.
Nisam jos ni sam odlucio sta dalje uglavnom nakacicu ovih dana par fotosop obrada pa cemo da glasamo!
poz