Danas je Sawoodeen predlozio da napravimo ovakvu temu.lepo je da se zna. :osmeh:
Ja vrsljao po netu,gledao sta ima o r4 i bam,nadjem sajt.veoma mi je drago zbog toga. :osmeh: :osmeh:
Printable View
Danas je Sawoodeen predlozio da napravimo ovakvu temu.lepo je da se zna. :osmeh:
Ja vrsljao po netu,gledao sta ima o r4 i bam,nadjem sajt.veoma mi je drago zbog toga. :osmeh: :osmeh:
Ja (Djole) nasao, samo sto je napravljen i stavljen na net. Rekao Zokiju i tako se mi prijavili. :too: :s35:
s obzirom da je torta bila kakva je bila,verujem da ti nije zao sto si nasao sajt. :fijufiju:
Ne samo zbog torte nego i zbog dobrog drustva, dobrih ljudi, vedre atmosfere... :kolce:
Nikako mi nije zao :s35: :mahanje:
:too: :too: :s35: :s35: :s35: :s35:
bas to.nego te proveravam.. :naughty: :osmeh:
I šta ja da kažem? :fijufiju:
pa kako si ga nasao? :fijufiju:
Ukucao u Google "ludi likovi besna kola dobre ribe" i Google kaže da nema rezultata. Reko, pravo je vreme da se napravi tako nešto. :kolce:
A ono se pretvorilo u nesto mnogo gore... :a050: Pravi pakao... sve se otelo kontroli :naughty: :a050: :a050: :too:
:too: :s35: :too: :s35:Citat:
Renault 4 kaže:
s obzirom na kvalitet sajta,a ja kao blagajnik izgleda,oslobadjam te placanja tori i sokova(ne piva).al u obavezi si ipak case i tanjirice.i eventualno viljuskice. :osmeh:
Nasao on mene :smile:
Ја исто вршљо по нету те делови,те половни и ништа...Онда продадох Р4 и Купих набуџени Р4+2-1 кад оно једно вече ова гомила лудаци :fijufiju: Отада ми се дан своди кад уђем у кућу јел има нешто ново :a055:
:osmeh:Citat:
John Doe kaže:
Slazem se sa ljudima nasao je on(Vule) nas he :too: :too: :a0181:Citat:
sawoodean kaže:
Djole je napisao gore kako sam se našao ovde a ja da napišem da sam stvarno srećan što sam tu... :a049: :a049: i Biba naravno, a i Silvija i Srba... Jednom rečju, svi srećni, koje i ostalima svima želimo od sad pa doveka... :a055:
Eto jos da se nadjemo svi koji su se oglasili ovde pa da se druzimo i putujemoooooo :too: :lazy: :too: :lazy: :too: :lazy:
Bio na netu i tražio oglase sa R4 "strancima" kada sam naleteo na forum u povoju. I eto ostalo je historija. I tako, trenutno sam preko 84 sata ovde.
Uzdravlje dobri ljudi.
Rekao mi John Doe na BH Renault Forumu :a0181: hvala jos jednom...
Inace ja sam prvi clan foruma odma sam prepao Vuleta :a084:
Neko već dobro reče - našao on mene :osmeh:
Sapnula mi pticica :whistling:
Priznaj ko te vrbovao, da nije vizitka u Skadarliji (ili lupetam, posto sam zakacio jednu na plavu cetvorku tamo) :fijufiju:
:a024: Ma neki celavi mi je rekao :zloca:
Ko li je to :whistling:
ko bi to mogao biti!?
Morpheus :laugh:
Isto i ja, vrsljao, trazio i nasao, i hvala vam, hvala na pozitivi, na dobrim emocijama, na smehu... :a0181:Citat:
Gavrilo kaže:
Nema brate na cemu, uvek, taki smo ti mi. http://img.photobucket.com/albums/v2...ileys/yes3.gif
Jasam prvo tražio slike R4,i slučajno video...(to jutro nisam video sebe u ogledalo)Citat:
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
U Knez Milosevoj sam video jedan crveni Reno 4 pa sam na zadnjem staklu video internet adresu sajta kluba.Tako sam dosao do foruma!!!
Hmm znaci Joca, oce li se jednom javiti neko kome sam ja dao vizitku ili slicno, ili se moram sisati :s25:
Znaci Igore video si nas reno :too:
Evo Snejk, kad meni budeš dao vizitku izjaviću da sam tako našao ovaj sajt. :a010: :a010:Citat:
Whitesnake kaže:
trazio reno 4 slike,kad ono konacno ugleda cite...e ne da sam se odusevio,imam toliko slika koje sam godinama mukotrpno skuplao po netu,bas sam se godinama cudio sto nije imalo cite-a posvecenog nasim ljubimcima! :a025:
I ja sam trazio neke slicice r4 kad ono naletoh na ovaj sajt i odusevio sam se,sad jedva cekam da stignu nalepnice...
Idemo dalje narode, kako ste nas našli?? :smile:
Ja još odavno znao da postojite, ali pošto ne vozim četvorku, nikad nisam zagledao čega tu sve ima :vidiga:
pricao mi djole da ce da mi sajt kad kupim renoa...a posto sam ja tad vozio figuara nisam bio uclanjen...i onda kad sam uzeo rendzera nadjem na polici letak sajta...i dodjem kuci i uclanim se :naughty: :a049:
BZV,ali eto da se zna posecujem sajt TUNING-STYLINGA kad primeti u uglu R4FANCLUB,ja brze bolje da vidim sta je kad ono stvarno svi vi :a080: :laugh: :osmeh: i ja reko sad cu da se prijavim :kul: :a034:
Ja sam trazio neke slike r4-ke da mi sine ideja kako da preuredim moju 4-ku, kad ono pojavi mi se link sa zvanicnim sajtom r4 kluba. Pisalo je ovako: ˝www.renault4serbia.com˝. I, ja da vidim cega tu ima. Imao sam sta da vidim, gostoprimstvo, druzeljubivost, i neko ko se ne podsmeva mom mezimcu. Ljudi ne znaju da cene vrednosti kao sto je R4-ka(svi osim nas na ovom sajtu). Najjaci ste!!! :a034: :a034: :a052:
Hvala hvala :s35: :s35: :s35: