-
Delovi za R4 TL
Pozdrav,dobio sam od poznanika razne delove od R4 a posto mi neki ne trebaju ili ne odgovaraju,zeleo bih da ih prodam...
Levi retrovizor(pocinkovani) solidan,spreman za ugradnju 500din
Zadnja svetla komplet(plastike+nosaci sijalica) 800din
Prenji farovi(jedn kompletan sa polomljenom plastikom za podesavanje) a drugi far bez mehanizma 700 din
Bocna klizna stakla prednje levo sa mehanizmom za otvaranje 500 din ostala bez njega 400 din
Komplet razvodnik sa kablovima i drzacem od TL-a radio,mozda platine treba samo zameniti 1500 din
Karburator od TL-a 1200 din
Filter za vazduh sa nosacem 600 din
Drzac 5-tih vrata 600 din
Metalni poklopac felne 250 din
Posuda rashladne tecnosti 500 din
Imam jos dosta sitnica ako vas interesuje odgovorite ovde
Da naglasim da nisam preprodavac,vec mi ovo stvarno ne treba,a poznanik je rashodovao njegovu 4-ku na otpad,pa mi je ovo dao...
-
Re: Delovi za R4 TL
Da li su poklopci felni niklovani?
Filter za fazduh kupujem sa sve nosacem ako je nov?
Da li garantujete za karburator da je dobar?
Ako je sve OK ovo kupujem!
-
Imam jedan poklopac samo i on je niklovan,poklopac i filter nisu novi,filter nisam gledao, a poklopac(nosac filtera) je u solidnom stanju
Dok nije rashodovan auto je trosio 5l benzina i radio lepo,tako da je 99% karburator dobar,jedino mozda ga treba malo ocistiti,ali nista srtasno,nazovite na 066 00 15 70 pa cemo se dogovoriti,msm da je tako najbolje...
-
Aktuelno sve sem karburatora,moze i zamena za neke delove za GTL-a
-
Retrovizor, na PM sam ti posalo podatke pa pošalji AKS-om...
-
saljem sutra retrovizor...
-
Aktuelno sve sem retrovizora i karburatora,moguc svaki dogovor i popust za clanove :a049:
-
Imam i prednja sedista za GTl-a,braon boje,sa naslonima za glavu i klizacima,nisu bas u zavidnom stanju,vozacko nije mnogo propalo,suvozacko treba malo zavariti,uz dobre presvlake mogu posluziti... Ako nekome treba nekqa se javi u poruke,sve ostalo aktuelno...
-
-
to je i meni potrebno,nemam :s25:
-
-
Zadnja svetla komplet(plastike+nosaci sijalica) 600din
Prenji farovi(jedn kompletan sa polomljenom plastikom za podesavanje) a drugi far bez mehanizma 500 din
Bocna klizna stakla prednje levo sa mehanizmom za otvaranje 500 din ostala bez njega 400 din(1200 komplet)
Komplet razvodnik sa kablovima i drzacem od TL-a radio,mozda platine treba samo zameniti 1200 din
Filter za vazduh sa nosacem 500 din
Drzac 5-tih vrata 500 din
Metalni poklopac felne 200 din
Posuda rashladne tecnosti 400 din
Sirena 200
Drzaci metlica brisaca 2 kom 200din
Plastike felne GTL 4kom 400 din
Sedista GTL 1200 din
Nosac za radio 500 din
-
-
auu tek u subotu,to mi je u selu ostalo... :(
-
Polako ima vremena :osmeh:
-
Bojane jel imas sajlu sauha za TL-a?
-
-
Zaboravio sam da odgovorimda su sedista prodata,uskoro jos delova jer sam kupio jos jednu cetvorku,pa pravim od dva,jedan,imam jos stopki i prednjih migavaca i dosta delova,kao i ovo sa spiska,tako da ako nekom nesto treba za tl-a i gtl-a javite se na pp,moram da rasprodam da bi skupio kintu za sredjivanje mog auta...
postoji svaki dogovor oko cene i slanja,pa mozda i poklonim ponesto... :a049:
-
Hromirani rogici :whistling:
-
-
Za clanove kluba sve upola cene!!! imam jos dosta delova,prodajem sve zbog odlaska u inostranstvo!!!
Ako nekom nesto treba javite se da se dogovorimo...
-
Da li jos imas zadnja svetla komplet i prednje levo klizno staklo sa mehanizmom? Ako moze sve za 1000 din. onda KUPENO!!! Pozdrav iz Zajecara Smicko
-
posto sam u inostranstvu,nisam siguran da li je auto prodat,postu se delovi sa njime trebali da idu,ako nije recicu drugu da ostavi pa da se nadjete negde u gradu,imam swe to...
-
samo mi ostavite broj mobilnog u poruci da se lakse kontaktirate...
-
OK. Bratislav 0611679722, narednih 15/20 dana necu biti u gradu, idem malo po inostranstvu. U svakom slucaju bicemo u kontaktu.
Pozz :mahanje: :a055:
-
Mene zanima sasija za tl moj reno je 77 godiste limarija i motor su u odlicnom stanju ali je sasija popucala i istrulila ja bih uzeo za reparaciju posle samo prepakovao i teraj dalje