Kupujem hromirane rogove u sto boljem stanju Marko 064/0280006
Printable View
Kupujem hromirane rogove u sto boljem stanju Marko 064/0280006
Dal da ti kazem ko ima .... :whistling: :whistling: :whistling:
CIK POGODI ????? :naughty: :naughty: :naughty:
Reci :a055:
Kume haš ako Boga znaš...
Pa ima svi da se zalete ka nama i nahebasmo ga onda...
Jel prodajete vi to ili ne, znao sam da ce da raspricate... :zloca: ima nema?
Radovan treci
Ima kum, nama su dosad naletali bez ili sa lošim rogovima...
Znači pitaj Aca...
Kume Aco imas li rogove? :a055:
Zadnji put kad sam ga video ih nije imao... :a014:
Kume prodaj mu "hormirane" rogove leba ti....
Nece coék
Nisam siguran cek da pitam zenu ????? :a080: :a080: :a080: :a080:Citat:
Whitesnake kaže:
Mislim da ćeš morati da pričekaš za te rogove, ovaj KV CREW je uzeo u posed 51% foruma (kuku nama)i čak će ti isti izrasti dok se sa njima dogovoriš. :a084: :a080: :a084: :a080: :a084: :a080: :a084: :a080:
Objavljujemo ponudu za otkup akcija tzv. malih akcionara, sa početnom cenom od, čak, 300 Pay Box $ po akciji... Ponude preko ovlaštenog bukera...Citat:
San-Sale kaže:
:a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084:
Dilera :uredu:
:a024:Citat:
serz kaže:
"In professional wrestling, the booker is the person in charge of arranging matches, writing angles and determining outcomes." :uredu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Booker
:vidiga: :naughty: :a024:
Nije vam ovo Telekom :maul: kako cu sutra kad ustanem da pobrisem ovo, uf tako slatko :a010:
I treba. Ja da sam maltretator ja bih to sve brisao. A bilo je danas još toga... :whistling:
Nista ne brini, niko nije izuzet :smile:
Nije ni diler, ni booker, nego BROKER ako se radi sa parama, papirima od vrednosti, investicija i slično, mamlazi jedni.
A ti Snejče nemoj da brišeš, pusti malo veselja ljudima, mlado pa nezna šta radi... :a036:
Cik obrisi pa da te prijavimo MALTRETATORU....... :a010: :a010: :a010:
Odgovori čoveku :s12: jel imaš rogove za auto da mu prodaš ili ne, ovo je zbog seržovih :a058: upadica i "doskočica" otišlo na sasvim desetu stranu.... :a052:
Ma kakvi desetu, na dvadesetu :a036: Kol'ko ja znam nemam rogove, a da ih i imam, garant nisu hromirani. Al' imadem jednog drugara, koji svaki mesec dobije nove rogove. Od njegove drage :a036:
Samo =beno je to, da svi to znamo, samo on neće da zna pa nemože da ih proda. Eto. Tako ti je to u životu. Ko ima rogove neda, a ko nema, traži. Uf...za=bane situacije