za sada izgleda ovako. ima rdje, spusteniji je nego sto treba (bar mi se tako cini), ali nadam se da cu uspeti da ga sredim :smile:
Printable View
za sada izgleda ovako. ima rdje, spusteniji je nego sto treba (bar mi se tako cini), ali nadam se da cu uspeti da ga sredim :smile:
Unutrašnjost ti je sasvim OK, ali nazad kod torzija biće posla :a058:
Dobar komad, a koliko ima kilometražu ?
na satu pise 148870 km, a mislim da je to pravo stanje jer sam ga uzeo od coveka kod kog je bio poslednjih 15-ak (ako ne i vise) godina. zao mi je sto je limarija otisla, ali to je danak neposedovanja garaze i pokojeg cesanja na parkingu...
evo jos neka slika
Ovaj auto bi trebalo da je godiste posle 1990 cudi me da je u ovakvom stanju,samo polako ako treba majstor nacicemo :new:
Po mome je ova Četvorka, jedna između poslednih koje su izrađene u Novom mestu.Zato ima onu naleku na zadnjo haubi.Stanje je napram godina, jako loše.Trebače puno vremena da se sredi.Nadam se da je došla u prave ruke,pa da če vidjet sad bolje dane.Ovde na forumu češ pronači sve, djelove i majstore, da ne zaboravi i ekipu furuma koja če uvek biti uz tebe.
:a055: :a055: :a055:
Moja crvena dok je bila plava je imala ovo Type2 a iz 1988 je.
i ova je 88 godiste. znam da izgleda lose, mada me svi ubedjuju da i nije toliko losa. pogotovo kad se provozaju :kul:
nadam se da cu u skorije vreme poceti da je sredjujem (ah, te finansije...) i redovno cu obevestavati o napredovanju radova. a kada je malo dovedem u pristojno stanje idemo na :a055:
bio sam kod majstora, dogovorio zamenu zadnjih blatobrana i zadnjih vrata. procenjeno je, zajednickim snagama, da su amortizeri za zamenu :uredu: takodje, majstor rece da su torzije ok i da sa autom mogu gde hocu. posto je majstor preporucen na ovim stranicama, nema razloga da mu ne verujem :kolce:
znaci, auto je :a025:
samo da se malo kozmeticki dotera i eto srece :a055: :a055: :a055:
Super! :a055: :a055:
samo naprijed i obaviještavaj nas,naravno sa slikama :oki:
:oki:
krenuo sam od "obuce", bas kako zakon nalaze
:naughty:
danas sam malo izasao na otvoren put :osmeh:
nisam smeo vise, dok ne zamenim gume i amortizere
Isto k'o moj, osim sto je moja kazaljka za gorivo orijentisana lijevo :vidbudale:
sutra se ugradjuju :kuler:
Sve crveno, pa i amortizeri moraju biti :smile:
Mora samo dve zimske,ja danas montirao :osmeh:
Koliko su bili amortizeri? :smile:
To su brazilski?
slobo, to ne moze drugacije :osmeh:
doktore, na njima pise da su proizvedeni u meksiku a svi mi kazu da su francuski. inace, platio sam ih 5000 rsd
stigli su i neki novi delovi :smile:
nabavio sam felne i rikverc svetlo koje ce tek biti ugradjeno
evo i slicica
i, da se pohvalim, mojih ruku delo :kul:
inace, prvi put sam uradio ovako nesto, ali nisam bas zadovoljan :a014:
iz razloga :a014: :a014: :a014:Citat:
raps kaže:
nije ispalo onako kako sam ja hteo, ali to valjda tako uvek bude.
Ne vidim baš da im nešto fali ali kako kažu, vežbom do savršenstva. :a025:
da ne bude zabune, ja sam uradio samo jednu felnu, ostale su vec bile takve :uredu:
ostale su rad ljudi vicnijih od mene (da ne kazem doctorov :smile:)
ovih dana treba da namontiram gume, pa da vidim kako "cuce"
nastavlja se sa radovima na pobedniku vremena. na red su dosli zadnji blatobrani (ili krila, kako ih vec ko zove). auto je vec kod majstora i sutra se ocekuje njegov povratak :smile:
konacno uhvatih vremena da uparim nove gume i felne :kolce:
evo kako to sad izgleda
a malo je radjena i limarija... zamenjeni su oni truleks blatobrani i zadnja vrata (koja su uzgred budi receno, poznata vecini prisutnih ovde :osmeh:)
evo neka slicica :naughty:
Jos farbanje i eto lepe cetvorke,mada si najbitnije uradio do sada!
Samo napred! :a025:
Odlicno napredujes, a za zadnja vrata nemam reci stelt i dalje zivi , javi se Pashaaaaaaaaa :a055:
hvala, hvala, trudim se :kul:
hteo bih da pitam ima li negde dobar majstor za struju, posto treba da povezem rikverc svetla sa izvodom na menjacu pa da i to proradi.
Neko će misliti da sam lud ali se meni ova crveno crna kombinacija sviđa (znam krila i 5 vrata još nisu ofarbana). Kako li bi izgledao i da su prednja krila i hauba crni a krov i vrata crveni? :a014:
On i dalje zivi,hvala Raps :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181:Citat:
sawoodean kaže:
mislis da bi mogao biti kao novi parisiene? :vidiga:Citat:
Orlando kaže:
da ne kazem beogradisiene :osmeh:
nema na cemu, Pasha. znas i sam ko je najzasluzniji za produzetak zivota stealth-a, pa makar i na ovaj nacin :smile:Citat:
Pasha kaže:
pozzz :a055:
Yap. :uredu: :uredu: :uredu: :uredu: :uredu: :uredu: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025:Citat:
raps kaže:
evo mene, posle duze vremena. trebalo bi sledece nedelje da odem kod majstora da vidim koliko bi me izaslo farbanje
e sad, imam drugi problem. motor je poceo da me z..., pa me zanima zna li neko dobrog majstora da to resim, i da zaokruzim sredjivanje
konacno uhvatih vremena da se malo posvetim pobedniku vremena. danas sam uzeo ulje, filtere, kaiseve, antifriz i svecice i sve to odneo kod majstora koji ce da zameni. usput valjda ce da resi i zezancije oko motora. hteo sam da uzmem i kablove, ali kod nasih sponzora ih nema :a070:
nadam se da cu krajem nedelje da kompletiram radove oko motora
Imas silikonske "FLASH" made in UK kablove za ladu Rivu 500 kinti! :naughty:
pogledacu da ih nadjem negde. ako ih ti preporucujes :smile: