-
Renault 4 TL 850 1978 Special Zamena za ROTOR od 125 pa gore
Auto je oduvan ima malo rupica na njemu ali to na nekim mestim prilicno oduvan za njegove godine jedine mane * Glavu sam si rasturio jer nije hteo upaliti tj izbacivao gorivo iz karburatora i izbledela boja* ostalo sve je of pod je ceo zamazan smolom prosle godine sam ga kupio prodajem ga u zameni za neki rotor a ako ga ne prodam bar cu imati pobednika vremena mislim da niko nema ovakog oduvanog sve jedno meni ostaje :osmeh: :osmeh: nekome kome treba neka se jaši na / 061-289-9-42 064-002-1-84 e-mail Ivana.Gigabity@hotmail.com Ivana Petrovac na Mlavi Branicevski Okrug .... POZZZZ :too: :too: :too: :too: :too:
U ovom postu u 5 reči je izmenjeno po jedno slovo, dva karatera su obrisana, a 4 su dodana. For jour pležr onli :s35:
-
Re: Renault 4 TL 850 1978 Special Zamena za MOTOR od 125 pa gore
Alo policija sajta ? Mislim Serž....ajd' imaš posao :maul:
-
Re: Renault 4 TL 850 1978 Special Zamena za ROTOR od 125 pa gore
Pa ja dajem stator za njega, ofucan u nulu, malo razmočen ovih dana :a036:
-
Ček, ček....a jel' može čamac za motor ?
Sorry, malo :a0266: , ali se dalo :a010:
-
Pošto se bliži jesenja ravnodnevnica i ova tema će i onako biti :maul: zloupotrebiću svoja ovlaštenja i dozvoljavam svaku vrstu :a0266:-a ovde osim naravno uvreda i psovki. Dakle: kolega - češljaj! :a055: :kuler: :kolce:
-
Drugari ja sam napisao Motor neznam ko je ovo promenio :a122: :a122: :a122: :a122: NE zelim nikoga da vredjam tako da nemoj te ni vi !!!! :vidiga: :vidiga:
-
Citat:
Ilke kaže:
Drugari ja sam napisao Motor neznam ko je ovo promenio :a122: :a122: :a122: :a122: NE zelim nikoga da vredjam tako da nemoj te ni vi !!!! :vidiga: :vidiga:
Pa drugar, ovako: neznam kad si se predstavio, a forum redovno pratim, čak i previše kako kaže moja bolja 3/4, a nudiš Četvorku sa zamazanim podom il' menjaš za rotor. Nemoj se ljutiti, promenio je maltretator, a dobro si proš'o, u smislu, da te nije odma' izbacio u kantu za stvari koje ne služe više nikome i za ništa.
Zato, ako 'oćeš da pazaruješ, lepo napiši ko si i šta si (ako sam propustio :a0181:) zašto, kako, pošto i blablabla, da te barem upoznamo, jerbo ima tu nas svakakvih. Od :a014: pa :a058: te :lazy: do :a036: i pre nego ugrizemo za mamac, trebamo nešto znati, jel?
A da si nerealan sa cenom bez prikaza u fotkostilu Četvorke, što je, je. Nekorektno.
Zato ti lepo i dalje piši motor, a mi čemo ti nuditi stator za rotor i čamac za motor. Kapiš :zloca:?
Vređanje? Jedini koji je tu vređao si ti, jerbo ti jedini post oglas za prodaju. Pa nismo ti mi na forumu burza polovnih Četvorki, nego FAMILIJA ukapiraj ako možeš. Ako ne, ništa strašno, bilo je i gorih slučajeva :a010:
-
imam ja rotor sa miksera dogovoreno... :kolce:
-
ILKE!
Ovaj ooglas nije bas jasan :a014:
O kakvom se rotoru radi koliki napon kolika snaga.
Da li je na jednosmernu naizmenicnu,monofaznu ili trofaznu struju?
Pod ovakvim uslovima ne verujem da ce se neko javiti.
Naravno uvek ima onih sto vole da za..bavaju nove clanove koji se nisu predstavili kako nalazu pravila foruma.
Pogotovu je uvredljivo za sve ljubitelje ovog cenjenog vozila ,koji su clanovi ovog foruma ,da se njihov tj nas ljubimac menja za obican rotor.
Ilke zato ti savetujem da se lepo predstavis u rubrici
http://forum.renault4serbia.com/inde...board,5.0.html
pa ce ti mozda neko i pomoci da nadjes odgovarajuci rotor :mahanje:
-
Imam ja :a036: sve točkove namešteno, ima da pali, ako ne onda kantom benzina po njemu, bruji bbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrr, a ako je pored i mačka, onda ona zalaje WWWWWWWWWUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFF, pa sad to radilo il' ne radilo, ono ostaje u mom dvorištu, da imadem kanturinu sa crevko na'ladnjak da se ladi ko lizaljka sladoleda u letno doba iznad 35 stepeni gospod'na Celzujovega a ako neće da ladi, onda buuuuuuuuššššššššššššiiiiiiiii sine, buuuuuuuuuššššiiiiiiiii. Ko ja na putu :a036:
Ajmo, nemojmo ga totalno zažebati, 'oče čovek da proda neki krš. Djordje...........di si :a014: :hocemojos:
-
Djordje? Na :party: .
Ajde, Ilke! Pocni iznova!!! :a025:
(FAMILIJI!)
-
Re: Renault 4 TL 850 1978 Special Zamena za MOTOR od 125 pa gore
Pozzz Drugari izvinite kada sam pisao sredjivao sam nesto oko Sajta pa nisam bas pratio sta sam napisao evo ovako imam Rendzera TL-a 850 78 god sacuvan je reno slucajno sam cuo u mojoj okolini da ima na prodaju otisao pogledao i posle nekoliko godine razmisljanja kupio ga tj prosle godine . Kada sam ga kupio nije mogao upaliti izbacivao je gorivo iz KARBURATORA neznam zasto ali sam pre njega radio isto jednog TL-A posto sam mehanicar i shvatio sam da je njima problem Kompresija,ventili veliki PROBLEM izgube kompresiju malo se ventili rasteluju i eto nece da pali . Ja imam isti takav problem medjutim trazim neki jeftini motor za TL-A ili ako nista drugo dajem RENOA za MOTOR :osmeh:MOTOR :osmeh: ako neko ima neku ponudu neka se javi na e-mail Ivan.Gigabity@hotmail.com Zamena samo za motor ili KES 150e nije REGISTROVAN ,i skinuo sam GLAVU ima sve samo sam je SKINUO zbog slajfovanja VENITILA Pozzzz :smile: :smile: :smile:
-
Aaaa, pa ja nisam bio shvatio. Evo ja bih uzeo tu glavu što si skinuo, ako je dobra i nudim haubu, malo prešla i sasvim malo udarena od napred i odozgo. Ali ima masku i znakić Samo nema farove i migavce, a inače kao nova. Bela sa dve crvene Gordini linije.
-
Posto se KV CREW bavi prasicima i ostalim,ima da ti ponudimo ubojicu u protivrednosti tvog auta,dolazi zima treba misliti na slaninu,cvarke,suvo meso...
A moze i APN4,pojele svinje malo farbu al ide ko mecava i brze od 125cm3! :smile:
-
Neko o klin a neko o plocu sada mi tek nista nije jasno.
Znaci nije rotor nego motor od 125 evra pa navise, zato sto su onom starom rastelovani ventili pa mora da se menja.
Prosli put mi mehanicar nastelovao ventile i nisam morao da menjam motor.
Ima na ovom forumu dosta onih koji mogu da ti nasteluju ventile pa ne moras da menjas motor.
Raspitaj se sigurno ce neko hteti da ti pomogne ili objasni kako se steluju ventili :)
-
Drugar nije od 125 evra vec sam napisao 125 ccm
-
Posto za R4 nema motora sa tako malom kubikazom pretpostavljam da si mislio na motocikl sa zapreminom od preko 125 cm3?
-
Naravno zamena za MOTOCIKL od 125 ccm pa na gore ako neko ima neku ponudu neka javi na 0612899042 ili e-mail Ivan.Gigabity@hotmail.com
-
Čekaj, znači ti si sa motocikla skinuo glavu i pokušavaš da je upasuješ na motor od tl-a? :a014: Ili ja nisam shvatio?
A šta onda prodaješ, karoseriju od motocikla? Meni ništa nije jasno :s25:
-
SERZ CITAJ PAZLJIVO PRODAJEM RENO SA SKINUTOM GLAVOM ZNACI AUTO JE U RASTURENOM STANJU SKINUTA JE GLAVA OD AUTA ZNACI AUTO U RASTURENOM STANJU MENJAM ZA MOTOCIKLK OD 125 KUBIKA JELI JE SADA JASNO :a058: :a058: :a058:
-
Pa dobro, ne moraš da VIČEŠ :a0103:
A što si skidao glavu?
-
Prijatelju skinuo sam je zbog toga sto je izbacivao gorivo iz karburatora
-
Pa mora da izbacuje gorivo iz karba, neće valjda tu da ga sagoreva. :a014:
A što nisi onda sredio karburator?
-
Prijatelju nije problem u karburatoru vec u 2 ventila
-
Citat:
Ilke kaže:
SERZ CITAJ PAZLJIVO PRODAJEM RENO SA SKINUTOM GLAVOM ZNACI AUTO JE U RASTURENOM STANJU SKINUTA JE GLAVA OD AUTA ZNACI AUTO U RASTURENOM STANJU MENJAM ZA MOTOCIKLK OD 125 KUBIKA JELI JE SADA JASNO :a058: :a058: :a058:
Znači kol'ko sam skont'o, Reno nema glavu i rasturen je, pošto nema glavu na autu a menjaš ga za motociklu od 125 kubika sa glavom bez da je rasturen? :a014:
-
Pazi ima GLAVU samo je skinuta auto je kompletan samo je glava skinuta glava ima prodaje se kompletan samo je skinuta glava :osmeh: :osmeh:
-
Dobro, shvatio sam, ima glavu, al' je skinuta. OK. Ali onda nije kompletan, ako mu je glava skinuta, a prodaje se kompletan iako mu skinuta glava.
Brale, to ti k'o da muva leti, nema glavu, al' je kompletna, iako je skinuta :a014:
-
Prijatelju nekom sigurno treba pa da vidimo sacekace mo
-
Okej, sačekajmo, pa možda ima glavu. Mislim, onaj ko čeka, jel :lazy:
-
-
Ilke najjednostavnije bi bilo da napises
1. Ja se zovem ........ (umesto tacaka upises svoje ime)
2. Iz ...........(mesto odakle si)
3. Ljubitelj sam R4 ali igrom slucaja imam jedan sa neispravnim motorom,
mehanicar sam ali ne mogu da otklonim kvar na motoru.
(da su u pitanju samo ta dva ventila ti bi taj kvar otklonio odavno pa bi menjao ispravan i kompletan R4)
4. R4 sa neispravnim motorom menjam za motocikl od 125 cmm navise.
Ovde su ljudi pomalo osetljivi i sumnjicavi pa hoce malo i da za..bavaju
one za koje smatraju da pokusavaju da nesto muvaju i za to koriste sajt.
Vidim da si ti ozbiljan ali da se nisi snasao bas najbolje na ovom forumu
pa je doslo do nesporazuma ali eto sveopste zabave.
:too: :too: :too: :too:
-
Argonaut1 Hvala ti ti prijatelju ja sam nov na ovom sajtu pa i neznam bas da se znadjem ali ako nekome treba neka se javi :a048:
-
Ilke, jel' prodajes pola bloka od TL-a???
(seces ti-secem ja, svejedno ja samo placam pola motora).
Treba mi da nabudzim APN4. Hocu vece klipove da stavim, a
usput mozda iskoristim i neke delove od te polovine motora
za dodatne budzevine. Pozdrav
Moguc svaki dogovor, s moje strane.
-
Sloba R18TLS nemoj vredjati i omalovazavati Renault 4 inace prijavicu te Administr :s12:atoru !!!
-
Citat:
Ilke kaže:
Sloba R18TLS nemoj vredjati i omalovazavati Renault 4 inace prijavicu te Administr :s12:atoru !!!
Ako si mislio da ces takvim stavom da pokupis simpatije R4, mislim da si se malo prevario.
Ja sam bio ozbiljan, ako si zainteresovan da trgujes, javi.
APN ima vise nego dovoljno mesta za takav motor kao sto sam ja predvideo, cak sam razmisljao da ih postavim u V konfiguraciji i rotaciono hladjenje sa strane, ima da leti masina.
Sem toga kakav si ti to bajker i ljubitelj RENAULT-a 4 kad nisi znao da su klipovi od R4 najpogodniji za budzenje APN-a, jos ako je R4 Slovenac, pffff onda je to dobitna kombinacija.
Vidim ja da ti imas jos dosta da ucis o motorima da bi postao bajker.
Sem toga evo ti moja paklena masina pa vidi. Katras ce ti najbolje objasniti oko motora posto ja vidim da ti stvarno nemas pojma, slobodno ga pitaj sta ti nije jasno, nemoj da se stidis. :mahanje:
-
Jelte a da ne kakate vas obojica malo vise,j..o vas apen4 i ko ga izmisli.Ovaj prodaje R4 za frezu i motor a ovaj drugi hoce da nadomesti blok od naseg ljubimca na onu samohodnu kosacicu :c070:
-
:a0266: a mi svi bi VOLELI znati koji to MEHANIČAR prodaje, ups, menja Četvorku za Tomos 15 i slične budalaštine.
Da ne dugovlačim:
jel'se deco sećate onih za Dubai il' tamo negde?
A bilo ono: koka nema jaja il' kako to ide...a jaja puna korba :uredu: Tada, ne sada :uredu:
A ovaj Ilke, garant je blizanac nama svima dragom Djordju. Našoj maskoti od brona ulivenog, samo neće onaj Vojvoda da dade pare za to ulevanje :a058:
Il' je isti lik sa drugim imenom, pa oće da malo raspali pospani najbolji forum :a014:
Ajd', kontajte...u tišini kiše i to bez leševa za patologiju koji nema sad medicina, pa da se oženi :a036:
-
Ljudi ja vas upste nista nerazumem vi svi kao da ste pali sa kruske ali nema veze mene to ne pogadja prodacu ja njega a sto se tice mene ja sam Bajker a sto se tice mene nemoj te me prozivati po sajtu !
-
Pa koji imaš bajk, koji? I zašto nama pretiš da ćeš prodati Reno 4?
-
Serz ja nikome nepretim nego meni Reno ne sluzi a motor bi mi sluzio a inace imam MZ 150 Chopper ali hocu prodati Renoa jer mi stvarno netreba a nekome sigurno treba :osmeh: :osmeh: