Nasoj dragoj cetvorki zelim sretan 49. rodjendan :s35:
Printable View
Nasoj dragoj cetvorki zelim sretan 49. rodjendan :s35:
Pridruzujem se cestitkama i daj Boze da na 50 rodjendan osvanemo u Parizu sa nasim ljubimcima! :a055: :too: :s35:
Ako bog da :)))))) :s35: :s35: :s35:Citat:
doctor kaže:
To bi bio vrhunski pothvat! Mislim ne za cetvorku nego za nas :kuler: Bas sam jutros razmisljao kako to izvesti. Ima li neko predstavu koliko para bi doslo to zadovoljstvo?
Ne znam dal da u ovoj temi pisemo o tome,ili da otvaramo novu temu?
Mi iz Kraljeva naveliko trazimo sponzore po KV i KG-u,samo cekamo pecat kluba i neki broj necega isto od kluba!
Mozda bi mogli otvoriti temu a da moderatori prebace ove postove. Gledao sam malo po netu ali jos nema nista konkretno za taj skup, hoce li i kada biti.
Pa valjda ce biti nesto,al nema veze valja se pripremiti na vreme i polako traziti sponzore! :kuler:
E, pa što bi rekli "tate" Četvorke: "joyeux anniversaire" ili već tako nekako.
Evo tema prebačena ovde i dodat nastavak pa opletite.
Postoji li nešto slično ovom našem forumu "u Francuskoj"? Znam da su Englezi jaki i da neki od vas održavaju kontakt, ali bez nekog lokalnog (Francuskog) kluba teško će biti hepening. Ako postoji hoće li biti organizovana proslava?
E, a sad malo ona - ludenje na vrućinu 1.
Kao logičan sponzor nameće se, jeli, Reno ili neki njegov uvoznik, zastupnik... šta ja znam. Nisam baš vičan tom modernom PiAru i menadžerisanju, ali pretpostavljam da bi njima bilo relativno jeftino da na primer 5-10 naših Četvorki srede i utegnu u servisu da ne bude problema usput, eventualno ofarbaju u sponzorske boje (reklama firme, ako mora) ili neku zanimljivu kombinaciju - zastava, Parisienne model, rođendanska torta itd. Kad bi se izvela puna saradnja moglo bi i jedno njihovo (servisno) vozilo da prati ekspediciju do Pariza... Naravno skup u BGD za ispraćaj, pa doček/priključenje novih/ispraćaj u Sl. Brodu, Žužemberku itd. Joooj da je paraaaa :s25:
Ludenje na vrućinu 2.
Pa ponesemo (sretnici koji idu :a045:) npr. flašu šljivovice u obliku Četvorke, pa slavski kolač u obliku Četvorke (dostavljen DHL-om da ne prestari jer znajući naše članove i usputne pit-stopove trebaće im minimum 7 dana do Pariza :naughty:), pa jedna Četvorka sa kojekakvim budževinama "na naš način" - ono - flaša goriva na krovu pa slobodan pad (pumpa za gorivo je za slabiće), brisači na kanap, suv menjač itd.
Ludenje na vrućinu 2a. Navatamo nekog kontroverznog bizmismena i on nam jednostavno da pare i kaže: "J...te se, idite kad vam je toliko stalo samo da vas više ne gledate, samo mi smetate sa tim krševima" i krene nas 50 sa Četvorkama kakve su - takve su pa da se čude Evropljani kakve mi vozimo Četvorke. (Onda se sažale pa nam ih poprave, ali o tome drugi put.)
Znam, znam da je to sve dogovaranje i pregovaranje za....to i da ljudi iz uprave imaju i druga posla, ali samo kao ideja.
:a0181:
E da, ima neki Fr forum ali ja tamo nisam nesto pratio zbog francuskog jel, pa onda treba neki prevodioc pa ovo pa ono... komplikovano. Pratim engleze i ako sta bude odmah javljam, vec se i oni raspituju.
Nekoliko činjenica u vezi puta. Računam put od Beograda do Pariza. To mu dođe nekih 1700 do 1800 kilometara. Ajde da kažemo da je prosečna potrošnja 6 litara/100km dakle oko 110 litara okvirno tamo i nazad oko 250 evrića plus putarine (Gavro, tebe gledamo). Otprilike 400 evra za put. Uz plin i umerenu brzinu i ekonomičnu vožnju verovatno znatno manje. Za Johna znatno više, he, he :vidiga:. Noćenja, hrana... ko zna. Optimistična procena je oko 1000 evrića za dvočlanu posadu. Priprema kola, rezervni delovi za put... A to je neki minimum. A zamisli u Parizu rezervnih delovaaa :s25:
Tesko da bi isao Alpinom na takav put :kuler:
Hmmm 1000 eura, nesto mi se Pariz cini jako daleko :siroma:
Evvoooo rešenjaaa!
Ludenje na vrućinu 3.
Očajnička ideja. Lutrija. Ko misli da ide skuplja pare i prijavljuje posadu. Početi što pre i mesečno se uplaćuje u klupsku blagajnu (poseban fond)... pa koliko se mogne, a recimo da jedan kupon košta minimalno 20-30 evra mesečno. Ko želi može da uplaćuje za dva ili više kupona i time povećava svoju šansu da bude dobitnik. Početkom juna se podvuče crta i vidi za koliko posada ima para. (recimo da za jednu posadu treba 1500 evra – ful troškovi ili 1000 evra – minimalni ili 500 – samo put, a za ostalo – snađi se, druže). Izvlačenje na okupljanju početkom juna i sretni dobitnici dobijaju pare, a ostali sa žaljenjem konstatuju da su izgubili i udaraju se šakom po čelu uz karakterističan uzvik "hrkljuš!". Od kusura se kupuje klopa i piće za okupljanje kao utešna nagrada za one koji ne putuju.
Hrkljus :a080:
Dobar si ti analiticar, evo sta viamichelin kaze meni:
Costs
244.12 EUR
Toll 62.36 EUR | Petrol 158.86 EUR | Road tax 22.90 EUR
Time
16h01 which 14h07 on motorways
Distance
1716 km which 1582 km on motorways
E sad ovo i za povratak + hrana (jesti samo kifle i jogurt) + smjestaj naravno cetvorka i moglo bi se to dosta spustiti, cca 750 eura?
Ko moze sam nek cepa,a mozemo i dvoje po kolima i Bog nas video!
Znaci po 375e :smile:
Nekome ce gorivo izaci oko 85 eura... :a084:
Ako se ne ide preko HR i SLO ima ustede na putarini.
Uze mi rec iz usta za TNG :maul:
Hahaha...al vas gavrica tovari za TNG-om :)
Vala sto mora da se ide uospte autoputevima :)
tako se najvise ustedi...
P.S. Kvatrice srecan rodjus :)
Našao sam ovo:
The build-up to the 4L’s 50th anniversary
Before celebrating the Renault 4’s 50th anniversary in 2011, we would like to invite
you to join us at the second 4L International event which will take place on 17th and
18th July at the leisure park in Thenay.(za ovo več je kasno op.p.)
Mainly open to owners of Renault 4 and derived vehicles, this event will also welcome a fleet made up of other Renault vehicles (pre-war, 4CV, R8, R12, R17 for example.)
This is the second event of its kind and Renault Histoire & Collection will be present
with an exhibition on the theme of “off-roaders”, with drivers such as Bernard and
Claude Marreau, Jean Ragnotti and Michel Duvernay.
Concours d’élégance, rally events, a sand pit and a drive around the racetrack are all
on the programme, along with a great many other surprises.
►For more info:
Information and reservations at: renault-4linetrenational.skynetblog.be
- by mail: chloe.rabet@hotmail.fr or tel: +33 6 07 15 24 92
pa sad direkcija foruma i kluba - šta se čeka? Ajmo u kontakte i da znamo kako i šta, pa da se grlimo u Frnacuskoj dogodine :a049:
Citat:
katraš kaže:
Zvacu ja sa posla :new: :new: :new:
Vidim ja da tema ode u off i depresiju pa da malo obnovimo gradivo :maul:
To vi što vozite šporete na plin to je druga stvar :dry:, ali što bi rek'o Čaruga: "Moramo se držat' k'o ovce u toru." pa da sad ne širimo raspravu :a055:.Citat:
Gavrilo kaže:
Da, ako izbegnemo CRO i SL ondak je jeftinije zbog putarine ALI! Ali onda promašujemo dve velike znamenitosti. Prva je Frma kao takav i njegova lokacija koja je najzgodnija da se konvoju pridruži John Doe, a priznaćete da koliko god nas John nervirao sa Alpinom i koliko god Frma kao grof Drakula ugošćavao i tovio goste kulenom, a onda im mažnjavao delove automobila ipak bi ekspedicija bez njih dvojice bila nepotpuna :fijufiju:. Druga je Slovenija u kojoj kao što znamo obitava jedan čovek moralna gromada :kul:, čovek, drug i hedonista :a036:, čovek kog se svi pribojavamo kad navrati do naših krajeva :c062:, čovek koji ima oldtajmera, a rekreativno nosi prosjačko odelo :fijufiju:, jednom rečju... pa ta reč još nije izmišljena, ali odaziva se na Katraš :kuler:. E njega treba da izbegnemo i da se kradom provučemo do NOVOG MESTA (koje je nešto istočnije od poznatog Žužemberka u kom su toliki menjači, karburatori i dijete videli svoje poslednje dane) gde bi bio već neki sadržaj (molim sve koji eventualno ne znaju zašto je Novo Mesto bitno da pogledaju saobraćajne knjižice :naughty:). Ako ne nađemo prigodno kamp mesto onda bismo zvali tu sivu eminenciju svih Reno 4 fanova - Katraša da nam nađe kakav smeštaj makar i u onoj njegovoj straćari iz srednjeg veka :a050:. Reći ćemo mu da smo slučajno naišli tuda a ako baš bude navaljivao povešćemo ga sa nama u Pariz. :s25:
Toliko za ovu etapu puta. Konvoj iz ovih (gledajući iz Pariza) istočnih krajeva bi se zvao KReno. Ima tu još detalja i kerefeka, ali polako - prvo da nađemo sponzora. :zloca:
This time, next year... :naughty:
Serze, :a0181:
A da bi lakše mogli napraviti (u finansijskom smislu) tu turu, evo mog saveta, koji sam sam počeo da koristim. Sada, kod nas su € drahme, a kod vas ili KN ili RSD, ali nije bitno. A stvar je jednostavna:
pošto sam pušač već 40 godina, rešio sam, da se tog poroka deomice odreknem. Deomice zbog toga, pošto imam kolekciju lula več godinama i ponekad naveče, uz čitanje Foruma, pripalio sam koju. Za gušt. Ali, kad sam izračunao, koliko godišnje trošim na cigarete, malo sam :new: iako sam vičan visokih brojki.
I tako sada koristim za zadimljenje prostora smo lulu, a za put dnevno bacam u kutiju, koju mi je napravio prijatelj stolar od hrastovine, ali tako, da se nju ne može otvoriti, ima samo prorez za ubacivanje novaca u nju (zbog iskušenja da je ne otvorim prije zadatog cilja) 3€, toliko sam dnevno davao za kutiju cigareta Pall Mall. Pomnožite to sa 365 dana i dobijate cifru od tačno 1.095€, što je više nego dovoljno za put u Pariz i nazad!
Čujem, čujem glasove, čujem...dobro, ne morate sad prestati pušiti, ako ste pušač i navaliti na lule, ipak je to velika investicija, to sa lulama, ne može samo jedna i bućkuruš od duvana, ali vidite ovako.
Sad, kad sam bio na odmoru, bio je jedan malkjato 7 KN. Znači, ako samo jedan malkjato dnevno ne popijete i bacite u tu kutiju, onda vam je za 365 dana to tačno 2.550 KN. Po današnjem kursu €:KN 7,37...to vam je 346,67€. A ako ne popijete jednu pivu dnevno(20KN), onda je to više. 20KN x 365 = 7.300 KN = 990,50€. Ista je stvar sa RSD. Treba samo odlučiti i početi.
I evo vam sponzora :a049: VI SAMI. Bez toga, da bi trpeo vaš buđet, samo sa malim odricanjem nečeg što vam je svakodnevna navika. Može isto sa sokom, čajem, bilo čime. Ako imate takav cilj, naravno.
Dobro razmislite!
A za noćenje, ako se slučajno izgubite, ne brinite. Ima mesta u mojoj čeliji u dvorcu za sve vas :a036:
Evo, ja sam već počeo
I od danas pijem pivo iz onih dvolitarskih bombi i stvarno se uštedi - dovoljne su dve, tri dnevno.
Ej Katrašu,greška.Tvoja računica važi za pušače,pivo pivce i one što vole kafu u svim oblikama.Šta ja da radim,niti pušim,pivo nesme,a kafa se mi ne sviđa.Nadam se da če se nači i zame neko rešenje. :a080:
I ja da dam neki primer ostalima....od danas samo jedna limenka piva na dan :a055:
Atila :a0181:
Ja sam krenuo tim stopama, i čak ne koristim ni čašu kako bih uštedeo na deterdžentu. :naughty:
:too:
@ Iluzija: a sokovi i radler :naughty:
Počelo je več na Adi kao da bi bilo fino da se ide u Francusku 2011, pa smo se šalili kako čemo do tamo, pa se na forumu otvorio topic, pa se zezamo i lepo nam je, ali...
Kod mene mora uvek da bude neki ali :s25: matora budala. Ali (eh, vidi ga opet :s25:) ajde, drugačije ču.
Pošto je meni svakodnevnica da idem na kapučino u ŽMBK kod dvorca na vrt, i sad več kažu da mi je tamo kancelarija :a036:, danas sam sreo Boto-a. Oni koji su imali tu nesreću da su bili u ŽMBK, znadu ko je to. Čovek do'šo sa odmora, ima još koji dan, da se rehabilitira u ovu našu klimu (da znate, do danas je bilo najviše 17 stupnjeva Celzijuvih, zamalo da ne upalim centralnu :a122:), sedimo mi tako, pijuckamo kapučinćić, i ja mu spomenem Francusku, pa on kao daleko je to, pa pomislih na (a koga bih drugog nego na njega :s25:) Serža, koji je napisao da bi trebalo ipak u N.Mesto.
Boto, rekoh, kad su prestali u IMV da rade Četvorke?, a on k'o iz topa 1991 - u =bote, obojica. Pa to je 20 godišnjica do godine! :a080: Kada?, ma neznam datum će on, ali nema veze. Reč na reč i došli smo do zaključka:
pošto Boto radi na radiju Krka i poznaje sve te šalabajzere iz Revoza (Public Relations i ostale glupanderije) lepo sam mu rekao, da neka se napravi u Novom Mestu dogodine 20 godišnjica završetka izrade Četvorki, jerbo su zadnju napravili baš u NM i kako mi je rekao Boto (a bio je potpuno priseban :a025:) zadnju nisu dali ni u muzej ni nikuda, nego je lepo pohranjena u posebnoj prostoriji u NM Revozu.
PA TO!, onda ti lepo njih (ja navalio k'o mutav na telefonsku slušalicu) navedi da se pripremi grande skup za 20 godišnjicu, jerbo Slovenci su jedini narod koji više vole prekid il' smrt nego rađanje i početak za slavje (naš največi kulturni praznik 8.februara je datum smrti a ne rođenja našeg največeg pesnika Prešerna) i ovo nam je šansa, da pustimo Revozu da se kiti kol'ko 'oće oko ideje, samo neka oni naprave sledeče:
- klopa i piće za sve sudionike
- nočenje za sve sudionike
- poseta Revoza uz obavezno prikazivanje poslednje Četvorke iz IMV-a
- poziv Francuzima da se uklope sa 50 godišnjicom
- poseta Revoza, znači proizvodnja i sve ostalo
Pošto je naš datum nepoznat (znadu ga u Revozu al' nas to ne zanima :a024:) hoćemo napraviti tako, da povežemo Trške dneve sa tom priredbom u N.Mestu. :a049: Uz gore napomenuto! Znači, da bi napravili tradicionalno okupljanje (e, jeste me izmozgali za ovo prvo, ima da vas :maul: ako mi ne dođete opet do godine) :lazy:
A posle, ako budu oni frogovci od Francuza za to, 'ko 'oće može i za Pariz (ja garant idem, ako bude 50.godišnjica 3.8.2011).
Šta kažete, a??? :a080: Ušteda u novcu, ni Iluzija ni ostali ne trebaju kontati kako uštediti pare, kilometraža nije tolika k'o do Pariza (ako budu napravili kontakt Revoz - Renault onda se ide i u Pariz, nego šta) zavisi od škrtih Frenčbojsova, al' kol'ko ja znam Boto-a, u Revozu će da ugrizu u tu ideju k'o palamida na ješku, naročito kad im Boto kaže, da to može biti nihova ideja :kolce:
Sad samo čekamo septembar kad se glavonje vrate sa godišnjih i ondak ču da saopštavam kako idu te radnje. Priznajte: ko misli na vas? a? :a036:
Palo je nešto slično i meni na pamet, ali ima samo jedan problem, poslednja serija je proizvedena 1992. :a045:
Koliko ja znam napravljena je Good Bye serija od 1000 komada 1993. Ali pitanje je kad je u Novom Mestu poslednji sisao sa trake.
1992. :uredu:
http://www.renault4serbia.com/content/view/30/26/
Mada nije bitno jer mije 1991.
A evo i mene u ovoj temi... :mahanje:
Ivan Krstitelj i ja vec kontamo o toj ideji... :uredu: Ona fora sa drvenom kutijicom NIJE SALA I NIJE GLUPOST!!! Znam i garantiram da ta fora, iako to nije ''fora'' nego cista gola istaina - skupljejuci samo ''baksis'' koji se dijeli okolo, a pogotovo kad ti zamamna konobarica donese sedmu turu pica na kojoj je umjesto sedam uracunato osam piva (to nikako da skuzim - zasto ekipa mijenja cugu dok se pije...? ??? samo se ''mrse'' racuni, a bome i sadrzaj zeludca :osmeh: ) a ti bahato za racun od 42 NECEGA mangupski kazes, uz obavezni namig ;-) i ''Huuuuauuu juuu duiiiing :naughty: '' das sto NECEGA i kazes: ''Pe'set... U redu je... :kul: ''
Ja osobno imam desetak kasica-prasica i samo rokam: za kredu, za stambenu stednju, za kornjace, za macku, za pase, za registraciju, za trč-mrč... I ne biste vjerovali koliko se toga skupi na godisnjoj razini. :a0103:
Savjet br 2: Mi u ovoj do-sada-svinutoj-kao-kifla drzavi koja je sada postala Ripablik Banana
Zinedin Zidan 'Banana republic'.mpg
Topla preporuka je i ''Pantagana'' :s12:
imamo simpaticnu kovanicu od 5Kn. Ako si zadas za cilj da SVAKI, ALI SVAKI put kad ju dobijes stavis u kasicu prasicu, bez obzira na situaciju i ''bas mi fali pa cu ju dati'' na kraju mjeseca skupis NEVJEROJATNU KOLICINU NOVCA, KOJA TE, UZGRED BUDI RECENO, NE BACA U BED JER SAMO DESET TAKVIH KOVANICA DAJE 50 kN A TO JE VEC ''NEKA CIFRA'' ZA KOJU MOZES RECI:'' hMMM... :a014:PALO MI JE SA NEBA 50kN''
I da se vratim na temu da ne bude baljezganje gluposti - ja sam vec kontaktirao Renaultove dilere i zastupnike i ako nista drugo, dobio sam pozitivno iznenadenu facu u stilu:'' To nam nikada ne bi palo na pamet... Cetvorke do Pariza... Njih stotine na jednom kupu... :a014: :a070: ''
pa nek daju dva lezaja besplatno - dobio si dva lezaja besplatno. To nasim hrcima Frmi i Johnu koji imaju svoj brlog dijelova mozda sad zvuci smjesno, ali... Sta je đaba, nije za baciti... :kuler:
Ja se uistinu nadam da ce se skupiti neka ekipica sa, ruku na srce, pouzdanim autima (ovo ''pouzdano'' znaci ''uredno servisiran'' auto, a ne ''daj Boze srece da da izdrzi ovako dugi put'') i da cu ja biti dio te povorke. Meni je skup u Zuza Cityu bio famozan sa ''nekoliko'' Katri sa ''sarenim'' tablicama, a kamoli onaj parking pred Arenom sa nepreglednim Cetvorkinim haubama :a0181: :a034: Mislim da bi scena na 50-om rodendanu brojila debelo preko nekoliko stotina, pa cak i tisuca etvorki. Nesto kao ona scena kada na Trophyu tutnji nepregledno more cetvorki - sve jedna sarenija i drugacija od druge. :a080: :a080: :a0181:
ja sam ''pripreme'' vec poceo - necu mjenjati nijednu kuglu ni silen-blok. neka skripi - kad se napijem bar da znam koja je moja. :laugh: Ljulj-ljul... Tisina - nije moja... Ljulj-Ljulj... Tisina - nije moja... Ljulj-ljulj... IIIIAAAAAAA IIIAAAA - Evo Pucka!!! :vidbudale:
Ufffff... Dočerat katru do Pariza... Pa reci:'' A ovo t' je kuumeee... Phariiizzz...'' :kuler:
Evo, dokaz :a049: i Frik, velemajstor menjačnog kursa shvatio je, da kutijica uopšte nije šala :too:
O Parizu mi tu ozbiljno raspravljamo. O Novom Mestu samo ovo:
zvanično su je prestali raditi godine 1991 na traci, a posle su nastajali neki modeli koji su bili više manje za poznate kupce (ne osobe, nego salone koji prodaju autiće) i za druge vipovnjake i šalabajzere. Tu ide i ona byebye blesarija.
Znači, k'o što je zvanično počela R4 priča 1961 godine (a znamo, da su se pripremali za to mnogo prije) završava 1991. Odakle mi data's? Pa bre, od Lojza, starog mačora koji ipak nije pod šlemom, al' mu sive ćelije rade. Samo sam mu spomenuo to što pripremamo sa Botom, pa je skočio k'o lav na lavicu kad se tera. Skoro mi uleteo kroz mobilni, matori jedan...
A svi oni koji iz hobija volite da tražite dlaku u jajetu oko skoro svega: zašto vas nikada =bo ja sebe, ne vidim na nikakvim druženjima? Jel vas to datumski il' što to nešto =... :a058:
Skužajte, barba Katraš, nećemo više čitat' libre. :c062:
Ma tim bolje ako je tako. Jer ipak do Novog Mesta ima 1200-1300 km i dva noćenja manje nego do Pariza. Sa povratkom je to 2500 km i četiri do šest noćenja manje ('beš Pariz ako ga vidiš na tri sata) i sve zajedno znatno pristupačnije finansijski i vremenski, a poznato je da mi koji vozimo R4 plivamo u parama i sedimo kući dok novci rade za nas :fijufiju: Zapravo to bi bilo sjaaajno. Predlažem da odmah pojedinačno počnemo slati mejlove Revozu.
Ma sad si mi dig'o pritisak krvi u telu za 0,000005% u odnosu na ostalo, al' reci meni odakle tebi do NM tol'ka kilometraža? Iz Kičeva? Bio tamo u JNA 1971 i do LJ od tamo bilo je malko više od 1300 km. Preko Tetova (slavce05 !!!) naravno.
Do NM ima puno manje. Noćenja nisu problem, nikad bila i neče da budu, a ono sa: finansijski si me dregnuo u živac :d018:
Svako može od kuče da zaradi pare. Ja sam živa slika :a036: i prilika :a036: tome. A zašto bi se ondak tol'ko zezao, da mi nije sa parama lepo :a080:. One stvarno rade za mene :a049: ima gubitaka i do 30% al' to je život. Ako nekog zanima, rade volje ću mu to reći u SB, samo nek' dođe :too:
Mejlovi za Revoz? Pa pričekajmo do septembra, kad se šalabajzeri vrate i Boto ide u :a058: :maul: :a122: :d018: :new: :kolce: :a055: :too:
A kol'ko ja znam, svi sa Četvorkama plivamo u parama :a036:. Video ovog leta :lazy:
E, Barba Katraš nisu ni libre baš lošeCitat:
katraš kaže:
do Novog Mesta ima 1200-1300 km i dva noćenja manje nego do Pariza. Dakle od Novog Mesta do Pariza ima između 1210 i 1310 km (u zavisnosti od izbora puteva) i dva-tri dana vožnje. To sam mislio. Dakle ako ne skupi čovek 1500 evra nego 500 evra onda može doći do Novog Mesta iz SRB, HR, BiH, MK, H, šta ja znam i da tu bude proslava. Dakle Beograd-Novo Mesto oko 500 km, a Novo Mesto-Pariz 1250 km.Citat:
serz kaže:
Jel' sad jasnije?
Je, je, jasno ko crna noč :d018: samo vi tražite izgovore i probleme, naviklo se moje telo na to do sada :a122:, vidim ja po euforizmu na početku kad se nešto dešava i ondak na kraju: nekolicina zagriženih zaljubljenika u Četvorku i ja :a036: Neka. Sve to se pamti :uredu:
A u septembru, točnije 10.9. imamo Boto i ja sastanak u Revozu oko tog slavlja. Bit će napisano šta i kako. I dobome, brzo u potražnju za izgovorima... :a010:
ako ču imati sredeno orange R4 idem sa vami :smile: ako ne, idem sa crveno :smile:
samo da idemo :a025:
Slušaj orangino, ne javljaš se ništa telefonom, šta je, pojela maca jezik? Ideš li u Slavonski Brod? Svejedno kojom Četvorkom :a055:
Ako si zaboravio Srpski:
posluš' oranžadka, kva je, nč se ne javljaš po telefonu, popapcala mucka jezička? A greš u Slavonski Brod, useen s k'tero Katr'o :a055:
ovaj vikend žal nemogu :a045:
ima otac rođen dan, tako da se vidjemo posli put :s35:
I? Katraš?
Šta je bilo na sastankuuu sa Revozistimaaa? :a036:
Govori, bre. :new: