-
Nas sajt na TV i casopisu.
Malo sam se i ja potrudio,jurio drugara i odradio sledecu stvar.najverovatnije. :a084:
1-trebalo bi da u subotu 23.6. u 17h na tv metropolis u emisiji gameover bude prezentovan nas sajt.bice kratko,ali bice.
2-takodje,trebalo bi u sledecem broju mobilnog magazina za jul da izadje prica o ovom sajtu.
-
Re: Nas sajt na TV i casopisu.
Svaka čast majstore! :a0181: :oki:
-
A fino fino :a0181: :a0181: :a0181:
-
Pa lepo lepo svaka cast..... :a034:
-
-
Pa to je super....Pa mogli bi i neki casopis da napravimo svi zajedno.... :c062:
-
pomalo sa casopisom. :smile: dobra ideja,al ne jos.prvo da izadjemo na televizor,pa polako.
-
Ja mislim da je bolje da preko veza nekih dobijemo jednu rubriku u nekom od vec postojecih casopisa...
-
:s35: :s35:
dobra ideja skroz. :too: :too:
-
Pokrenuti časopis je verovatno kao i organizovati dolazak stranaca kod nas. Snejkova ideja je extra dobra, da se dobije jedan pasus, pa posle polako.
-
A da kontaktiramo M.Alvirovića da nam u znak izvinjenja :c062: za onu paljevinu :s12: ustupi jedan stupac bar u svakom drugom broju? :a014:
:mahanje:
-
Ili nek napravi reportazu o nama.
-
Ako ne uspete da dodjete do Alvirovica, imamo mi neki kontakt! Pa cemo misliti i na vas kad budemo isli na razgovor!
-
Citat:
Mocni Rendzer kaže:
ustupi jedan stupac bar u svakom drugom broju? :a014:
:mahanje:
ustupice vrlo lako....al za pare :osmeh:
-
Kontaktirajte ih:
Sat Media Group
Omladinski Brigada 6 - 8
Beograd
011 301 8961
011 319 3957
www.satmediagroup.net
redakcija@satmediagroup.net
office@satmediagroup.net
-
dobro, da...ali to teba da se dogovrimo,par predstavnika. drugo, nismo ni registrovani, nemamo ni kontakt telefon...moze da se napravi reportaza ali...
NPR za novoosnovani Renault Club u nasoj zemlji samo procitao iz START magazina na poslednjoj strani, samo kao...e osnovali smo drustvo, niti je napisana adresa, adresa sajta, kontakt tel ili bilo sta...-bas je glupo bilo...
Mislim ako treba nesto da se uradi, nek se odradi kako treba...
-
U subotu u 17h TV Metropolis emisija Gameover definitivno ce biti malo predstavljanje ovog sajta.Verovatno oko minut dva. :a049:
Imacu emisiju na cd-u,al najbolji deo(gde je rec o forumu :smile: ) cu iseci i na youtube postaviti. :s35: :s35:
-
Daklem Gavrilo svaka ti cast!! :too: Stvarno zasluzujes novo krilo... :a050: :a050:
-
Gavrilo, care, svaka ti chast! :too:
-
:s35: :s35:toooo Gavro legendo :s35: :s35:
-
hvala ljudi,hvala. :a025:
-
:a122: :d018: :s12: :a122: :d018: :s12:
ona glupa voditeljka je zaboravila da procita text!!!! :fijufiju: :fijufiju:
zato nije bilo nista.Drugar je odmah zvao urednika koji je to rekao.
Ali bice sledece subote.Tad ga ne sme zaboraviti!! :maul:
-
Nema veze, samo da sledeci put procita :maul: :naughty: kad Gavra sredi :naughty:
-
Koga? Voditeljku možda? :a084: :a084:
-
sad u subotu ce druga voditeljka da vodi emisiju. :osmeh:
valjda nece zaboraviti da procita. :fijufiju:
a i nosi je leba ti,komsinica mi je,al je jezivaaa
to treba :a058:
-
i bila emisija.i bio prilog.sve je to lepo napisano i PROCITANO!!Al je moguce da niko se nije setio da pogleda?Nema veze,nekad(valjda uskoro)cu dobiti emisju na cd,pa cu je nekako proslediti na youtube.a bas je fino bilo... :c070:
-
Ja nemam Metropolis. :d018: :a045:
-
a lepo je bilo.e repriza ce biti u utorak u 14h.ko moze nek pogleda,lepo izgleda. :osmeh:
-
Ljudi imam jednu lepu vest pre par dana me zove gosn Admin i kaze da nas je kontaktirao Blic,danas popodne me je zvao Goran iz Blica sutra bi trebalo da napravimo intervju :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos: :hocemojos:
-
Toooooo raspali majstore,kazi neku lepu i o nama :a025: :oki: :too: :a0267:
-
Pa stani Joco bwe zar ti sumnjas u mene mislim... :a0301: :kolce:
-
Ma cek bre , odakle tebi to pravo, da me tako nesto pitas,da li sam ja napravio bilo kakav sumnjiv potez da bi ti to pomislio da ja to mislim, pa me na kraju i pito hm :d018: :new: :a036: :a055: :a084: :a084: :a084: :wacko: :mahanje: :mahanje: :mahanje:
-
Paaaaa cek da razmislim hhmmmmmmm a da krades identitet predsedniku aha sta ces sad :a010: :a010: :a010: :a010: :too: :too: :too:
-
Jao jao di da se sakrijem, ja mislio to ce da se zaboravi kad ono auh :whistling: :whistling: :wacko: :a084: :mahanje:
-
Aaaaaaa neeeeee u srce si me ubo vrelim macem :a045: :a045: :a045: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :a010: :vidbudale:
-
Joj ciko izvinite, necu vise nikad obecavam bicu dobaaaaaaar :a045: :c062: :whistling:
-
Citat:
Joca kaže:
Joj ciko izvinite, necu vise nikad obecavam bicu dobaaaaaaar :a045: :c062: :whistling:
Cek da se vratimo na temu ce da budemo u novine eheeeej :a049: :a049: :a049: :a049:
Pa ajde oprosteno ti je :zloca: :a052:
-
Nemo ja da vadim ladno caletovo sekirce :naughty: :a080: :a084:
Bravo Pashoooo, presednice :kolce: Udavi ih slikama, da izajemo na naslovnu :uredu: :a034:
-
Ne bih da budem nepristojan, ali lepa novinarka, a novinar je ql tip, sve razume... :s35:
-
A ka cemo na televiziju - majke mi? :a080: