-
Pozdrav svim
Evo i ja da se predstavim
Moje ime je vladimir i zivim u Beogradu
trenutno nisam vlasnik R4 ali pre 15 godina moj otac je vozio R4
inace sam zaljubljenik klasicnih automobila i ja sam vlasnik Mini Morissa iz 1971 godine
ujedno sam clan i predsednik kluba ljubitelja mini morisa
www.miniclubserbia.rs
citajuci vase teme i postove ,na forumu ,nasao sam dosta slicnosti sa problemima na koje nailazite i vi i mi
kod nas je najveci problem nabavka delova,odrzavanje i limarsko-farbarski majstori :d018:
Pozdrav
-
Re: Pozdrav svim
-
Dobro dosao medju renoliste...
-
Dobrodosao na forum, ima ovde mnogo zaljubljenika u stare automobile, i ja imam minija '71 :c062: i clan sam vaseg foruma kao i foruma MKZ doduse nisam bas aktivan jer mi je mini u fazi sredjivanja ali pratim desavanja :naughty: Bio sam na Balkanskoj Minijadi i mnogo mi se svidelo gostovanje clanova drugih klubova, na zalost R4 josh nema status oldtimera ali bi ja iskreno voleo da vidim oba kluba na nekom druzenju. Mnogo toga mozemo nauciti jedni od drugih...
pozdrav :a055:
-
btw. vladimire razresice te funkcije kada vide kako si napisao koji auto imash :maul: :vidiga: :a084: :mahanje:
-
-
Odg: Pozdrav svim
POzdrav i dobro nam dosao...mogli bi napravimo neki mix skup :D
-
-
Dobrodosao miniklubaš :mahanje:
Nadam se da ćemo razmeniti neka iskustva kao npr oko organizacije skupova pa bože zdravlja da napravimo i jedan zajednički.Pozdrav :mahanje:
-
Dobrodosao! Da nabavis i jedan r4, kao sto Sonne ima, pa kad zaveje da ne brines :too:
-
Mr. President welcome :a055: i nabavite jednu 4ku sa britanskim pedigreom :naughty:
-
Dobrodosao minijevac :a055:,lepo je cuti i iskustva sa drugih foruma,,pogotovo bliskih nam makar po starosti vozila. Ideja o zajednickom okupljanju je sjajna,kakva bi to samo parada bila,dva kultna modela automobila koji su obelezili jednu epohu,svaki na svoj nacin naravno. :a049: Veliki pozdrav svim minijevcima. :too:
-
Hej minimoris....nisam ga imao, ali ima stila. Baš kao i R4 (ali on ima više stila :zloca: )
Pozdrav iz mađarske :mahanje:
-
Dobrodošao kod nas :a055: . A Sonne, pogledaj malo u topic o Carici. R4 IMA status oldtajmera, ne samo moja Carica, ima njih... :a034: i svako ko ima Četvorku staru 30 godina može u svakom klubu, koji je član FIVA dobiti taj status :too:
-
Mogu vam reci da se nisam nadao ovakvoj dobrodoslici jer nisam vlasnik R4 :smile:
u svakom slucaju Mini Klub Srbije je uvek raspolozen za svaki vid druzenja,razmene iskustava i saradnju a pogotovo za voznju sa old timer brothers!!!.
Video sam kritiku na pisanje imena mog auta ali ja se opet drzim one stare poslovice "citaj kako pise i pisi kako citas"(hehehehehehee)
Trenutno smo u nekoj pocetnoj fazi organizacije nove Balkanske Minijade 2010
naravno problema ima na sve strane
a najvise ekonomske :siroma:
medjutim nasa ljubav prema nasim ljubimcima nece nas zustaviti :naughty:
-
-
dobrodosao i ja obozavam pored rendzera minike :osmeh: