-
Okupljanje 20.9.2009. Omoljica
Pozdrav drustvo,
konacno saznah skoro sve u vezi okupljanja,
za sada je sigurno da ce se poslednje zvanicno okupljanje ove godine odrzati 20.9.2009. u nedelju u Omoljici (kod Panceva) u restoranu Ribareva Kci.
Trenutno cekam da se gazda javi sa gotovom ponudom za rucak, pa cu informacije dodati cim saznam.
Ovo okupljanjnje ce se sastojati u tome da se svi nadjemo, na kraju sezone, i sednemo kao ljudi za stolove, razmenimo iskustva, ideje, delove itd., posto ce vreme verovatno biti oblacno, a mozda i sa kisom...
Parking je veliki, za nas rezervisan, tu sigurno nece biti problema. Restoran je prostran, u slucaju da bude lepo vreme, imamo mogucnost sedenja (i rucanja) na terasi... :mahanje:
Cim saznam ponudu za rucak, bilo bi jako pozeljno da se prijavite na 064/0280006 najbolje sms-om, potrebno je reci samo broj ljudi koji dolazi, posto sa parkingom kao sto rekoh nece biti problema... Broj ljudi mi je neophodan do cetvrtka da bi u restoranu bili usluzeni kako valja i NA VREME :a055:
-
Re: Okupljanje 19.9.2009. Omoljica
Evo informacija :a049:
rucak kosta 760din po osobi, u to je ukljuceno
-teleca corba
-mesani rostilj 350gr+pomfit
-salata (sopska)
-lepinje, hleb
-1 pice po izboru
Dalje je pice po malo nizim cenama, recimo pivo ce umesto 95 biti 90din...
Sto je tacniji broj prijavljenih ljudi, to ce se manje cekati na jelo.
Rucak je planiran oko 13h :a055:
p.s. U slucaju da nekome ne odgovara meni, moze poruciti nesto drugo po STANDARDNIM cenama, koje nisu mnogo vece :mahanje:
-
:kolce: :kolce: :kolce: :kuler:
A okupljanje? Jel se BGjani nalaze u BG, NSjani u NS itd. ili svi pičimo direktno u Omoljicu?
Jel ručak obavezan?
-
To oko nalazenja ce biti napisano kad kako i gde :too:
Pa nije obavezan, onda ko ne ruca neka samo u poruci pored broja ljudi, doda i to da ne ruca :too:
-
Nedjeljaaaaaaaaaa :osmeh:
Veri gud najs. Drustvo ako sve bude ok vidimo se :kuler:
-
Re: Okupljanje 20.9.2009. Omoljica
Izinjavam se moja greska, okupljanje je u nedelju, 20.9. :c062:
-
Ispitni rok je u zavrsnici :s25: :s25: :s25:,nema sanse da dodjem na skup :a045:.Nema sumnje da ce biti lepo druzenje kao i uvek!
-
Ја се извињавам али нећу моћи доћи. Али бих вам саветовао да промените термин због ГЕЈ ПАРАДЕ... .или да БЕЖИТЕ из београда. Јер су на вестима најављени велики нереди.
-
Heh, samo im mi još falimo da paradiramo kroz grad :a050: tako da pravac Omoljica :kolce:
-
Ako sredim auto do tada eto mene :osmeh:
-
Vidi-vidi, nije gotova sezona :naughty: Ja mog rendju konzervirao i spakovao cekam 1-april 2010g. :osmeh:
CD. :mahanje:
-
A ja juce bio u Omoljici.Nije lose tamo,fino je,sigurno ce biti super provod!
-
Eto i mene u nedelju. :a055:
Bas mi odgovara sto je blizu.
Steta sto nije riblja corba na meniju svi je hvale.
Jel za decu ima popust?
-
Nista mi nije rekao za decu, ali verovatno je u pola cene :a025: provericu :too:
-
Auuuuu :a026: Lose ste uboli datum :a024: Jako neizvestan dolazak :a045: Ako se kolega smiluje da me menja ??? ako ne onda corak :a0301: Ako sta saznam odma javim :uredu:
-
Citat:
nemawa kaže:
Ја се извињавам али нећу моћи доћи. Али бих вам саветовао да промените термин због ГЕЈ ПАРАДЕ... .или да БЕЖИТЕ из београда. Јер су на вестима најављени велики нереди.
A što to ti ne možeš da dođeš???? I na kojim vestima su to najavljeni veliki neredi??? Na onima koje ti pratiš, verovatno...
Ljubitelje Reno-4 se NE TIČE ništa drugo osim R-4 a naročito ne na ovom forumu i nemaju razloga da BEŽE ni od koga... :a024:
-
Nazalost ja necu moci biti na okupljanju, u Beogradu sam u subotu ali zbog polozaja zvijezdi :fijufiju: moram nazad preko granice u terminu subota 19 do nedjelja 7 :vidbudale: Zato se nadam da cu u aprilu doci sa malo drugacijom cetvorkom :smile:
-
E ja dolazim pa makar i sekire padale! :laugh:
-
Citat:
cokanj kaže:
Auuuuu :a026: Lose ste uboli datum :a024: Jako neizvestan dolazak :a045: Ako se kolega smiluje da me menja ??? ako ne onda corak :a0301: Ako sta saznam odma javim :uredu:
Dule more ne filozofiraj puno - mnogo, nego se dovlacite ovamo, jel JASNO?
:a025:
-
Najverojatnije dolazim samo Mare daj reci vreme kad se okupljamo posto se gejovi skupljaju valjda od 11 ,a tada pocinje i kontra parada kod filozofskog .A i kuda ce mo da prodjemo posto kontam da ce ceo grad biti blokiran?
-
Nabolje ce biti kad u ponedeljak novine objave da R4 klub podrzava paradu ponosa :a070:
-
Može oko Kalemegdana pa ako treba i kroz Dunavsku ulicu do Pančevca. Ja vas vodim a i sami znate put...Totalno se eskivira centar.
-
Citat:
sawoodean kaže:
Nabolje ce biti kad u ponedeljak novine objave da R4 klub podrzava paradu ponosa :a070:
Pa sa obzirom da će nam auta zbog starosti proglasiti za nepodobna (čitaj drugačija) mislim da bismo trebali da podržimo miting protiv diskrimainacije različitosti. To je moje mišljenje. Da ne bude jednog dana "Eno ga, vozi R-4 aj' da mu se naj... mile majke". :a014:
Ali to je moj lični stav!
-
Potrudicu se da uhvatim vreme pa i ja da pokazem svoju jos uvek sveze remontovanu masinu.
-
jasno :a0103: Joco :a048:
-
Ja predlazem da se mi skupljamo na pumpi OMV preko puta Metro-a u Krnjaci,tako je najlakse da se ne jurimo po Bg bice ludilo,svako neka se snadje na svoj nacin da dodje do Krnjace posle lagano samo pravo :naughty: :naughty: :naughty:
-
Pa to je i najbolje, u 10i30 na OMV pumpi, iz pravca Beograda ka Pancevu kad se predje Pancevacki most, posle mosta odmah desno se iskljuciti, drzati desnu traku i tu je OMV cim se izadje na pravac :too:
-
Ljudi samo nemojte produziti sa mosta ka Pancevu...ima odvajanje ka Zrenjaninu-desno tu treba da skrenete,pratite krivinu na levo(ko ne zna) OMV je odmah posle semafora 100 metara :kolce: :kolce: :kolce:
-
-
Чека де те мало људи. Па зар Омољица није иза Панчева? Шта ћете према Крњачи аман вам Бог? :s25: :s25:
Има пумпа и према Панчеву... :uredu:
Мирко, порврђуј под хитно, плиз :a0181:
-
Па шта има да ја потврђујем :s35:
А Зоки је потпуно у праву . Та омв је мала пумпа и не верујем да ћемо стати тамо :a024: а при том треба да се после укључимо у саобраћај на оном кратком семафору . Мислим да је боље како Зоки рече на првој пумпи на Панчевачком путу :a014: па макар и у зауставној траци :naughty:
-
Подржавам предлог друга Мирка и друга Зокија ,а и што се тиче зауставне траке сви органи ће бити заузети парадом различитости или како код се већ зове :mahanje:
-
Ala su se razbuktali Belogradjani u diskusiji :smile: No treba lepo sve razraditi polako :uredu: Prvo. mi ipak stizemo: Kica, T. Borka i ja :a049:
Drugo. Koliko sam shvatio, znaci nema skupljanja kod Bg. arene ???
Tece. Skup je negde iza Pancevackog mosta ??? Zasto ici na OMV. pumpu prema Zrenjaninu ???
Cetvrto. Moram znati vremena jer se moram vratiti na posao u NS. do 18-30h. jegiba :a026:
Mlogo fala organizatorima :a025:
PS. Mare, nemogu nista potvrditi za rucak sada, javim :uredu:
-
Ok Dule nema problema. Nego ostali clanovi ja i dalje nemam broj ljudi koji mogu javiti u restoran, samo su Zoki i Mirko potvrdili :maul: :a026:
Svi hteli okupljanje, sad nema nikoga :maul:
-
E pa Mare, čar je u neizvesnosti. :whistling:
Ma zezam se naravno. Ajde bre potvrđujte se pod hitno da mogu čoveci iz uprave da delaju... :maul:
-
nemam kredita, tako da potvrdjujem ovde da dolazim sa devojkom, racunajte nas za klopu... :s35:
-
:smile:Mala ekipa iz Bele Crkve dolazi na okupljanje u Omoljicu.
Bice nas cetvoro u cetvorci.
Sada su vremenske prilike idealne za putovanje tako da bi bilo steta propustiti ovu priliku.
Izvinjavamo se sto se nismo ranije javili ali se nadamo da je ipak blagovremeno.
Svima saljemo srdacne pozdrave iz Bele Crkve i sa nestrpljenjem ocekujemo susret sa dragim prijateljima. :a055:
-
Odg: Okupljanje 20.9.2009. Omoljica
Mozda dodjem...najavicu se naknadno...al deff necu na rucak. fala lepo :)
-
Ja potrvđujem 100% svoj dolazak samo da se dogovorimo ko sve iz NSa i okoline ide pa da idemo zajedno :kolce:
-
Evo se prijavljujem ako ti je ZR usput,pa sacekam gde kazes i pravac Omoljica.Ni ja nisam za rucak. :a055:.BIG POZDRAV a za organizatore SVAKA CAST na trudu: