Bilo je pitanje jel vam nekad smrzla sajba iznutra... e pa evo friskog dokaza od jutros :osmeh:
http://img140.imageshack.us/img140/5...009533rgx3.jpg
Slikano jutros oko 7.30h, nakon 10km voznje... bilo je -14 stepeni C.
Printable View
Bilo je pitanje jel vam nekad smrzla sajba iznutra... e pa evo friskog dokaza od jutros :osmeh:
http://img140.imageshack.us/img140/5...009533rgx3.jpg
Slikano jutros oko 7.30h, nakon 10km voznje... bilo je -14 stepeni C.
:a070: au!
Da li se ovo desilo uz potpuno ispravno grejanje i ventilaciju ili ti nesto ne funkcionise 100% ok?
Dešavalo se i meni da smrzne iznutra, ali čim upalim auto odmah se otkravi!
Tooo Johneee!!! :a0181: :a034:
Ja sam o tome znao pricati!!!
To je POBJEDNIK VREMENA!!!!
I ja sam ga znao voziti na deeebeeelo ispod -10... Usudio bi se reci i na -20!!!
Samo najjaci opstaju!!! :a049: :a049: :a049:
Тако буде и код мене у камијону ,али сам га ја пре...ао односно имам мали плински решо па га заложим и све се открави :too:
...nikad se ne predaju
Zato reši grejanje, proveri antifriz, ventilator u kabini da li vrti bez problema i kad upališ pobednika sam ce da otkravi stakla! :a025:
Meni pored 2 grejanja znaju da budu zaledjena stakla iz unutra...Dobro mi je glavno grejanje,lepo vrti,dobro greje i onda upalim jos ono dodatno i unutra bude 20-ak stepeni ako ne i vise ponekad ali stakla i dalje zaledjena... :s25:
Ovo smrzavanje se desilo u voznji... Sve je ispravno, antifriz, ventilator radi normalno, termostar radi... jednostavno je prehladno, pomoglo bi da se stavi karton na masku ali to je no go :smile: Sto se tice same sajbe, u lijevi dio ne duva bas direktno jer se vjerovatno malo poremetila plastika.
Znam te muke i na malo "većoj" temp od -20...Ali ja taj led sastružem,taj levo kao kod tebe.
A što no-no za karton? :a014: Ja ga imam ali nisam još stavio,iako je jutros u 7h bilo -8..
Pukla mi strugalica a nikako da nadjem neku kompaktnu, sve nesto ogromno :a0103: A karton, pa jednostavno mi je gadno kad vidim na maski karton, osjecao bi se kao odredjena skupina koja skuplja karton :osmeh:
Zato sam je umesto kartona nabavio originalne gace,slikacu ovih dana pa da vidite kako izgleda!
poz :smile:
Iskroji proyiran pleksiglasCitat:
John Doe kaže:
Pripremio sam R4 za zimu,stavio sa unutrašnje strane,slabo se vidi,slikam sutra,i rezervni okvir za tablice :osmeh:
Johne i ja sam primetio da kad duva manje nekako levu stranu odledi, po mojo pretpostavci mogu biti 2 stvari:
Ili je fabricki za nijansu grejanje slabije usmereno u levu stranu, ko zna zasto ali verovatno postoji dobar razlog kao i sve sto je uradjeno na r4
ili je poenta u tome da pri toj temperaturi utice to sto je vozac levo pa sve sto izdahne se odbija iznad kilometar sata i ide direkt na staklo, posto znam da sam vozio i sestru, koja sigurno ne izdahne istu kolicinu vazduha kao ja ali je opet njena strana tj desna bila vise odledjena, mozda deo vaduha ipak ode u onu policu ispred suvozaca, tj ne bije direkt u staklo :fijufiju: ...
Naravno pakao je kad na toj temperaturi sedi 3-4 u autu i onda od onih sto sede pozadi zalede "trouglasta stakla" kako ih ja zovem, mada su ona trapezoidnog oblika i onda sam kao slep za voznju u nazad ili preticanje...
@Whitesnake
Skoro sam rasklapao celo grejanje. Dve stvari bi mogle da uticu na nejednako odmagljivanje.
Prva stvar bi mogla da bude ona klapna za usmeravanje vazduha "soferka-noge" koja je u visini prekidaca za ventilator. Ona je napravljena od neke kilave plastike, pa mozda ne otvara 100% onaj tunel za levu stranu soferke.
Druga stvar bi mogle da budu zice za prekidac ventilatora. One dolaze od volana i prelaze preko tunela za levu stranu soferke pa verovatno smanjuju kolicinu vazduha koja ide na tu stranu.
Jutros smrzla brava a i vrata :a026: Ali dobro, evo me na poslu :smile:
http://www3.picturepush.com/photo/a/...mg/2637971.jpg
http://www5.picturepush.com/photo/a/...mg/2637978.jpg
http://www1.picturepush.com/photo/a/...mg/2637979.jpg
Čitam ja vas, gledam fotkiće - zaista, kod vas je ona prava zima, kakva je pre dvadeset godina bila i kod nas, sad su takve zime retke ko vanzemaljci. Ako padne 5 cm snega več je kaos, Ali, pustimo to. Hoču da kažem jednu stvar: svi vi ste tu više manje majstori samogradnje i samougradnje, koristite vaše Četvorke za svakodnevnu upotrebu, pa zašto pobogu ne razmislite, da ugradite vebasto, kad se vozite zimi u svako vreme, doba, temperaturu?
Ja, da Caricu koristim za tu svrhu - garant ide vebasto u nju. I kraj problema sa šajbama, grijanjem, cevima..... :a055:
Ako je sve ok standardno grijanje je ok :smile: Dobro kada je -15 onda nije dovoljno ali nema previse takvih dana.
No no karton sinjor Johne,.. karton se od vlage pocne raspadati pa ti pocne ulazit u auto... veri bed veri bed. Dakle stavi kesu neki najlon ispred ili obicnu kesu. Pa se neces osjecati kao doticni sto skupljaju karton vec kao oni sto skupljaju kese :a084:
Smrzo sam se dok sam ocistio ovaj snijeg, prsti su mi poplavili :a026:
http://img709.imageshack.us/img709/9...1374medium.jpg
http://img191.imageshack.us/img191/3...1375medium.jpg
A onda kuci u improvizovanu garazu :dry:
http://img695.imageshack.us/img695/3...1376medium.jpg
Johne ja sa sobom nosim metlu i to pravu i kad stanem ove naslage oko tockova lepo iscistim dok su mekane, posle kad se zaledi kad se cementira, mogu se odvaliti, ali zajedno sa bojom :d018: ili zastitom na sasiji :s12: zato metla prave velicine i ocistis auto za 2minuta :too:
Slazem se al jbg :kuler:
Redovna pojava smrzavanje soferke iznutra. Ranije je bilo lako, popijes neku zestinu i ne magli :whistling:
Sad mi žao što nisam slikao rendžera danas kada sam išao napolje. Pa minimum 3x više snega bilo na njemu nego što je na Džonovom :a050: Ja nisam verovao da je toliko napadalo preko noći :a070: :osmeh: Znači jedva sam izašao sa parkinga koliko je bio dubok sneg.
To ti novi spojler za držanje pravca u buri? :kolce:
Nije ni Beograd baš bez snega...
i još jedna...
Moja četvorka je srećom u garaži, ali nažalost na operacionom stolu ali se nadam da će skoro napolje živa i zdrava.
@ Ludajić
Obavezno "tutni" hirurgu...
@John a i ostali da vas pitam nesto... jel cetvorkino grijanje radi vako: Hladnjak grijanja je negdje u kabini (ne vani kabine tj u predjelu ispod haube kao npr kod mog vagena) i kad biras da ti duva ladno onda ti pici spolja vazduh u kabinu a kad izaberes toplo onda to radi isto samo vazduh koji dolazi sa polka prolazi kroz vruc hladnjak koji je u kabini) Jel tako radi grijanje? Ako je tako mogla bi se nabudziti nekako jedna OPCIJA :new: koju sam jednom vidjeo na jednoj hondi. Pritiskom na dugme se zatvara dovod vazduha sa polja. Vazduh auto uzima iz auta i protura ga kroz vruc hladnjak i ponovo ga gura u auto...zapravo vazduh stalno ostaje u autu. A inace vam dolazi hladan s polja pa kroz hladnjak prolazi jel tako? Kad bi se kakva cijev mogla nabudziti pa da se to moze smicat namicat(nemora biti na dugme ko na hondi :kuler: ) onda bi znatno lako mogli odlediti stakla sa iznutra a i ugrijati se. Jes da ti ostaje zagadjen tvojim disanjem vazduh stalno unutra...ali kad se ugrije kako treba ti onda ukljucis na standardno grijanje.
Valjda ste me razumjeli na sta mislim.
U toj hondi se kabina zagrije za dva minuta da se moras skidat od vrucine.
Jestel kontali kad probat napravit nesta tako ?
E da si u Srbiji mislim da bismo već organizovalii prodaju tvog Poloa i nabavku Četvorke.Citat:
Djordje kaže:
Ovako (a ispraviće me neko ako grešim): Da, hladnjak, odnosno grejač kabine (radijator) je unutar kabine. On je sistemom creva vezan na sistem hlađenja motora tj. dele istu tečnost (antifriz). Kad smo već kod toga taj kabinski radijator se greje (cirkuliše topla voda-antifriz) i dok termostat ne otvori pa se kako se greje motor greje i kabina. Podešavanjem grejanja na sistemu kabinskog grejanja se dozira koliko će topao biti kabinski radijator. A kad je reč o dugmetu kao na Hondi koje pominješ tu Četvorka ima naprednije rešenje u vidu potenciometra kojim doziraš koliko spoljnog ili unutrašnjeg vazduha prolazi pored radijatora kabine. Dobro, to jeste jedna šipka, ali molim lepo - to je potenciometar kojim se dozira. Dakle to na Četvorci postoji. Pored toga postoje dva otvora sa klapnama (ispod šofršajbne u ravnini vozača i suvozača) koje mogu da se zatvore kojima se dozira sam dotok negrejanog hladnog vazduha spolja.
:a080: :a080: :a080: :a080: :a080: :a080: :a080: :a080: :a080: :a080: :a080: :a080:Citat:
serz kaže:
anbe fakin livbl
ahahahahha
pa ne mogu da vjerujem da su francuzi za@ebali japance za fakin 30 godina :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181:
i to jos mozes dozirat kolko oces a na japancu ima samo on i of il ti duva hladan vazduh spolja il ti duva topal vazduh spolja(to se dozira jednom polugom) il ti ide suv vazduh iznutra kroz hladnjak.
R4 je NAJBOLJI AUTO NA SVIJETU :a0181: :kolce:
na mom vagenu hladnjak "klime" je ispod haube i to tacno ispod onih resetaka na haubi pa kisa pada po njemu. Snijeg kad padne ventilator hladnjaka zaledi pa ga moras cistit i kuckat da proradi. I jos masu neke elektronike ispod tih sipki stalno kisne. Ja konto da je tu bio neki pokrivac koji je od prethodnih vlasnika skinut...ali onda sam vidjeo da u manualu tako stoji. Pola elektronike kisne non stop.
Dakle francuzi ispred japanaca 30 godina a svabe iza zdravog razuma 42 godine :a050:
Eto rek'o ti je serz :kuler:
I kako pali na toj temperaturi? Pun saug i ? Vergla ili odmah sastavi?
Prvo da napomenem da auto nije u garazi, stoji vani i samo je natrkiven... Jutros je bilo malo teze ali nakon nesto malo verglanja upalio je, saug naravno povucen do kraja. Najveci problem je to sto je sve smrzlo, ulje je gusto itd, itd... Prvih par metara je jedva prosao unatoc pozamasnom gasu. Kada sam ga upalio u pustio kvacilo skoro se ugasio, e tu dolazi ona prica o paljenju sa stisnutim kvacilo, ipak treba pokrenuti sve one zupcanike a ulje gusto.
Kod mene problem sa paljenjem, dok nije bilo zime na pola kljuca, a sada verglam jedno 16 puta po 3-4 sekunde i nista i onda odustanem promuvam se negde malo po gradu ovo ono sednem opet u auto zaverglam i upali iz prve (saug sve vreme do kraja povucen).Auto nije ni u garazi, niti je natkriven... ideja neka sta bi mogao biti uzrok ovog cudnog ponasanja???
a jesil probo stisnut malcice gasa kad zaverglas ?
Djordje bez uvrede al' tolko glup bas nisam.
Naravno da sam pokusavao.
Danas kada je otoplilo, ja jutros krenuo po obicaju malo ranije da verglam, kad on na pola kljuca sastavi, a ovih dana prvo verglaj pa onda bleji malo u autu tj. cekaj jedno 5 min pa onda ponovo okrenem kljuc i upali iz prve (ako se tako moze reci posle jedno 15-16 verglanja).