Ovo pitanje je bilo na ubivenom forumu,pa da se vrati gde mu je mesto.Moj je r4 presao 124000km za zivota,a kako se blizi 8. mesec mog uzivanja u rendzi,predjoh skoro 24000km.A za 10ak dana ga vozim za HN! :lazy: :lazy: :lazy: :lazy:
Printable View
Ovo pitanje je bilo na ubivenom forumu,pa da se vrati gde mu je mesto.Moj je r4 presao 124000km za zivota,a kako se blizi 8. mesec mog uzivanja u rendzi,predjoh skoro 24000km.A za 10ak dana ga vozim za HN! :lazy: :lazy: :lazy: :lazy:
Šteta samo što još uvek nije završen put od Borove glave do Kokinog broda. Kakav bi to kruz bio. Laganica.
eh da.a i ovcar banja nije gotova.moracu preko kosjerica.al opet,divota,s rendzom na more.bice slika!
Moj beli rendža je prebacio 116-u hiljadu. I na redu su neki veći radovi.
limarija jel?
Pa ima i oko limarije da se radi, nego sam mislio na mehaniku, homos, set spojnice, cevi i creva od kočnica, semerinzi i to bi bilo to. Za sada. :laugh:
au.a i ja ga kao za more sredjujem.svecice,lezajevi,auspuh da mi se malo zakrpi i spreman za 2000km!
R bije 203470km a ja sam presao oko 32000km za 1.5 god... :a084:
Skoro 75.000. Od toga ja 35.000. Nema potrebe da napominjem da me nijednom nije ostavio. :s35:
Niti će, ej pa Rendža je to :a025: