Juce sam na buvljaku kupio fordovu kanticu sa elektromotorom za 200 din.
Ugradio sam je i vise nemam problema sa prskanjem soferke.
Ona nozna nije funkcionisala.
Evo tkako to izgleda.
http://img205.imageshack.us/img205/3...7091515.th.jpg
Printable View
Juce sam na buvljaku kupio fordovu kanticu sa elektromotorom za 200 din.
Ugradio sam je i vise nemam problema sa prskanjem soferke.
Ona nozna nije funkcionisala.
Evo tkako to izgleda.
http://img205.imageshack.us/img205/3...7091515.th.jpg
A gde si stavio prekidac?
Na komandnoj tabli ispod prekidaca za grejac zadnjeg stakla i sva 4 pokazivaca,
postoje jos dva slobodna mesta.Samo se izvadi poklopac koji ima izgled prekidaca i u leziste se ubaci drugi prekidac.
Imao sam dva prekidaca od R18 koji su skoro isti i pasuju u to leziste.
Kada nabavim original od cetvorke zamenicu ga.
Za sada koristim ovaj razlika je sto originalni ima jednu stranu ispupceniju par milimetara (kao neki greben).
http://img297.imageshack.us/img297/3...7091835.th.jpg
Da to moze tu da se stavi...samo sto noviji GTL-ovi 91god i posle imaju na mestu treceg prekidaca odozgo prekidac za svetlo za maglu koje se kasnije ugradjivalo :)
imaju i oni ranije moj je 89 pa ima neki noviji nemaju nema pravila :fijufiju:Citat:
Italijan kaže:
Argonaut, svaka čast na obavljenom poslu. :oki: :oki:
Ja teram "4" od 1990. i od početka planiram da ugradim el. pumpu za pranje šoferke. I? Ćorak! A stvarno me nerviralo od početka da pumpam, da pumpam, da pumpam... :fijufiju: :fijufiju: :a058: :a058: :a052: :a052: :c062: :c062:
jes vala BZ zeznuto ume da bude kad te neko zalepi pa moras da brises,pumpas,menjas brzinu i kocis...i tras...maler :(Citat:
BIBAZOKI kaže:
vish nisam ja za to znao...jer kad god sam video neki R4 tako sa svetlom za maglu i pitao koje je god bilo 91,2...ali da kao sto neko rece R4 je totalno nestandardan auto pa je sve totalno cudno i nelogicno :)Citat:
Sonne kaže:
Bice da imam primerak sa full opremom :a084: :a084: :a084: :a034: :a034: :a034:
Ja sam i dalje za pump-pumpa-pump... To razlikuje nas vozace od ''vozaca''. Lako voziti danasnje aute... klik ovo, klik ono.. Struja ovo, senzor ovo... Servo ovo, servo ono... Mnjaaaaa :c070: :c070: :c070:
Jos da izbacite i sasiju koja truli i samo stvara probleme, zaoblite stakla zbog bolje aerodinamike i izbacite onaj vrazji cok (saug) koji samo probleme stvara i komplicira voznju... :c070: :c070: I eto vam onda pravoga vozila. :c070:
Da se razumijemo... Salim se... :osmeh: :osmeh: Dobra je to stvar, ali ja sam i dalje za pumpanje nogom. Nema boljeg rjesenja protiv krade. Parkiras auto, ukenjas sajbu namjerno i odes mirno kuci. Lopina ako ga i copi, nece znati oprati sofersajbu (jer mu nece ni pasti napamet pipati nogom ''dolje lijevo u samome kutu'' ) i odustane vec pri izlasku sa parkinga... :laugh: :osmeh: :laugh:
Na kraju krajeva... Tko nauci voziti Katru - taj ima jako dobre vozacke temelje. Kako mi je cura neki dan preparkirala jednu krsinu koja je trokirala, bez rucne, bez serva, sa probusenom gumom... :a080: :a080: Bas sam bio ponosan!!!! :a049: :a049: That's my girl... Povered by Renault4 driver skills fundamental basis. :a0181: :a0181: Znaci... Istovreno motanje, saltanje, drzanje na vagi, paljenje brisaca, zmigavaca, pumpanje vode... To je ono sto se zove vozacko umijece. Zato su stari kamiondije mačci, a danasnji klinci sa TeGe-jcima od 500 konja znaju samo piciti autoputom 100km/h.
Inace... Svaka cast na trudu... Salim se ja... Dobra je to caka... :a025: :a025: