Okupljanje 20.9.2009. Omoljica
Pozdrav drustvo,
konacno saznah skoro sve u vezi okupljanja,
za sada je sigurno da ce se poslednje zvanicno okupljanje ove godine odrzati 20.9.2009. u nedelju u Omoljici (kod Panceva) u restoranu Ribareva Kci.
Trenutno cekam da se gazda javi sa gotovom ponudom za rucak, pa cu informacije dodati cim saznam.
Ovo okupljanjnje ce se sastojati u tome da se svi nadjemo, na kraju sezone, i sednemo kao ljudi za stolove, razmenimo iskustva, ideje, delove itd., posto ce vreme verovatno biti oblacno, a mozda i sa kisom...
Parking je veliki, za nas rezervisan, tu sigurno nece biti problema. Restoran je prostran, u slucaju da bude lepo vreme, imamo mogucnost sedenja (i rucanja) na terasi... :mahanje:
Cim saznam ponudu za rucak, bilo bi jako pozeljno da se prijavite na 064/0280006 najbolje sms-om, potrebno je reci samo broj ljudi koji dolazi, posto sa parkingom kao sto rekoh nece biti problema... Broj ljudi mi je neophodan do cetvrtka da bi u restoranu bili usluzeni kako valja i NA VREME :a055:
Re: Okupljanje 19.9.2009. Omoljica
Evo informacija :a049:
rucak kosta 760din po osobi, u to je ukljuceno
-teleca corba
-mesani rostilj 350gr+pomfit
-salata (sopska)
-lepinje, hleb
-1 pice po izboru
Dalje je pice po malo nizim cenama, recimo pivo ce umesto 95 biti 90din...
Sto je tacniji broj prijavljenih ljudi, to ce se manje cekati na jelo.
Rucak je planiran oko 13h :a055:
p.s. U slucaju da nekome ne odgovara meni, moze poruciti nesto drugo po STANDARDNIM cenama, koje nisu mnogo vece :mahanje:
:kolce: :kolce: :kolce: :kuler:
A okupljanje? Jel se BGjani nalaze u BG, NSjani u NS itd. ili svi pičimo direktno u Omoljicu?
Jel ručak obavezan?
To oko nalazenja ce biti napisano kad kako i gde :too:
Pa nije obavezan, onda ko ne ruca neka samo u poruci pored broja ljudi, doda i to da ne ruca :too:
Nedjeljaaaaaaaaaa :osmeh:
Veri gud najs. Drustvo ako sve bude ok vidimo se :kuler:
Re: Okupljanje 20.9.2009. Omoljica
Izinjavam se moja greska, okupljanje je u nedelju, 20.9. :c062:
Ispitni rok je u zavrsnici :s25: :s25: :s25:,nema sanse da dodjem na skup :a045:.Nema sumnje da ce biti lepo druzenje kao i uvek!
Ја се извињавам али нећу моћи доћи. Али бих вам саветовао да промените термин због ГЕЈ ПАРАДЕ... .или да БЕЖИТЕ из београда. Јер су на вестима најављени велики нереди.
Heh, samo im mi još falimo da paradiramo kroz grad :a050: tako da pravac Omoljica :kolce:
Ako sredim auto do tada eto mene :osmeh: