-
Konacno..
...sam nasao gomilu istomisljenika..
I jako mi je drago zbog toga..
Elem ponele me emocije.. Ja sam Milisav iz Velike Mostanice, imam 7 cetvorki, 4 registrovane i u voznom stanju, a ostale za delove stoje u dvoristu.. Zena vozi jednu, cera polaze za koji dan pa joj cuvam jednu u garazi a ostale dve vozim ja..
Zaljubio sam se u r4 cim sam prvi put seo u njega, vrlo zanimljiv auto, svaki put me razveseli.. Dizajn je neprevazidjen, mogao bih da ga gledam 24h neprestano [sto ponekad i radim :)].. Ne kvari se maltene uopste, pitam se ponekad zasto sam i kupio jos ove dve da stoje za ne daj boze..
Toliko o meni! Pozdrav, i nadam se da cemo se lepo druziti!
-
Odg: Konacno..
Dobro nam došao Milisave :too: Mislim da si trnutno najbogatiji čovek među nama.Mislim po voznom parku.Još da su sve registrovane i u drugoj boji pa ko sultan od Bruneja svako jutro u drugi :a034:
-
Dobrodosao, na sledece okupljanje da ih povezes sto vise mozes...
p.s. Kad si vec u tim vodama oko auta i mehanike da ne znas slucajno mog deda-strica Cedomira Antonica iz Velike mostanice?
-
Milisave dobro ti nama doshao.
A gde stanujesh u V. Moshtanici, ako nije tajna...
Mozhesh i na private da mi napishesh.
-
Steta stvarno sto nisu sve registrovane, zao mi je ove dve da kupusam, jer su u fenomenalnom stanju, prebacio bih hrpu delova na ove ostale, jer su u losijem stanju, ali mi je zao...
Inace i jesu sve u razlicitim bojama, crvena, zuta, narandzasta, mexico plava, crna, bela i ljubicasta..
-
Slike slike... I jel mi znas dedu? :a084:
-
Milisave jel može jedan R4 porodičan portret u duginim bojama :kolce:
-
whitesnake, za Cedu sam cuo, pricaju ljudi o njemu, nazalost nisam imao zadovoljstvo da ga upoznam..
Sto se tice okupljanja, nadam se da cemo uspeti nesto da organizujemo, kada cera bude polozila sigurno dolazimo sa 4...
Pozdrav, milisav
-
Pa tesko da cu moci da slikam moje ljubimce jer nemam fotoaparat... :siroma:
-
:a084: pravi on svasta... Eh da ja imam garazu kao on...
R4 u duginim bojama...
Jel crni vozni? Nikad nisam video crni uzivo bas me zanima!!!