Re: bice sredjivanja, a onda...
sta reci? stanje kao sa slike, prvi vlasnik, prava kilometraza...
vozio sam ga nekih 15-ak km i lepo ide, doduse nisam otvarao haubu i nisam video motor, ali cenim i da je on ok
na pitanje da li je na prodaju, samo osmeh i pogled :vidbudale:
ko zna mozda jos negde ima ovakvih primeraka
Naravno, vlasnika si izbacio usput i pobegao i sad se kriješ u planini dok se stvar ne slegne, jel'? Nije valjda da nisi? :a0103:
Mnogo je lep, vidi se - očuvan. Ma ima ih, ima, ali vlasnici nisu ludi da se druže s nama da im ih ne maznemo.
razmisljao sam o tome, razmisljao :smile:
salu na stranu, stvarno je ok auto i bas mi se svidja. voleo bih naci jednog takvog, ali cena im je, verovatno, poprilicna
Sakri ga negde ispod sena dok vlasnik ne zaboravi na njega... :maul: :kuler:
Pa posle polako... :mahanje:
Ma nije, 100€ u vrh glave, hebe ih godište, a i naša tržišta nisu razvijena tako da bi se razmišljalo u tom pravcu...
To da je onaj crveni GTL ili onaj metalik plavi TLS bi bila druga priča koja se plasira u inostranstvo...
Nema šta nema,lepo vozilo.Šteta što ga nema jedan između nas. :a080: :a080:
konacno sam uhvatio malo vremena da poradim na autu. motor bi trebalo da ide napolje, i tu nastaje problem :a014: uz sav trud, i pomoc prirucnika reno 4, nikako ne mogu da otkacim sajlu gasa sa menjaca i poluosovine se ne daju napolje. prvi put se bakcem samostalno sa ovom tematikom, pa ako neko zna nek pomaze :c062:
napravio sam i neke slike, cisto da se vidi o cemu se radi
Moras osloboditi spone,kugle da bi izvukao poluosovine,a sajla km sata na menjacu se skida tako sto odvijes kljucem 10 sraf sto steze cetvrtku i povuces sto jace,nemoj se bojati nece ga zaboleti!
Baci slike pa da pomazemo! :a055:
skinuo sam spone, ali kugle mi prave problem nece pa nece. i jos nesto, u knjizi pise da se poluosovine skidaju tako sto se manzetne sa poluosovine povuku i onda se izbiju civije koje drze poluosovinu. ni civije ne mogu da vidim, a kamoli da ih izbijem