Lep je Pucko nema sta. Nego sa kog auta je rucica za zmigavce/svetla ? Na slici deluje da je okrugla rucica, a 4 ima onako vise cetvrtastu zar ne?
Printable View
Lep je Pucko nema sta. Nego sa kog auta je rucica za zmigavce/svetla ? Na slici deluje da je okrugla rucica, a 4 ima onako vise cetvrtastu zar ne?
To John...
Ne ''pumpam'' gas da bi aktivirao cok (kao na Bubi) nego, ako ces me sad shvatiti, kad stisnes gas otvoris klapnu goriva... Bolje se ''izmjesa'' smjesa goriva i zraka (ufff, sto ovo glupo zvuci... :vidbudale:) i imam osjecaj da tako puno bolje pali. Znaci stisnem ju jednom do kraja i onda ju pustim i drzim do skoro pola i onda ga palim. I cim upali, odnosno ''osjetim'' tj. ''vidim'' da ce upaliti pustam gas. Mislim, to je tehnika kod ful hladnog starta kad je vani oko ili ispod nule.
Ne pupmpam po gasu i ne stiscem ga do kraja da ga ne presaugam i da kad ga upalim da ne drekne odmah onako hladan na milion okretaja.
To Djenka...
Ta rucica je od, cini mi se, starog Clia, ali me nemoj uzeti za rijec jer ni ja nisam siguran. Sluzi svrsi i ima sve funkcije pali/gasi dugo/kratko samo jedino tu i tamo zasteka ablend (samo kad blendam sa ugasenim svjetlima), ali uistinu rijetko. I mene nekako bode u oci ta ''novotarija'' od prvog dana i sve gledam da ju rijesim. Ali sad je fokus na Strumpfu. Njemu ide sad veeeeliki servis plus drugog mjeseca iduce godine mora dobiti i novi katalizator i servis injektora.
Ali to ne znaci da ce Pucko biti zanemaren... :a024: :a024:
To Serz, to Snejk, to svi... Malo o retrovizorima... :a050: :a050:
Neki auti nemaju desni retrovizor, neki imaju... Dok neki imaju cak i dva... Tri... :a050: :a050: :a084: :a084:.
http://img202.imageshack.us/img202/9...ovizori.th.jpg
Tako da... Meni je dosta ovaj jedan. :a050: :a050: :a050: Bez obzira na boju tipa bjelje od najbjelijeg i vatreno-pimp-my-ride-bakreno crvena i bez obzira na godiste...
A Misko (vlasnik ovog rijeckog stojadina) se uistinu moze uparkirati u kutiju sibica - bar sto se tice retrovizora.
S tim da... :a014: :a014: Sad se sjetih i Djodjeve teorije o ''mrtvom kutu''... :a084: :a084: :a084:
:a0266: jeste ali ipak covek ima osnovu 1.6 Lancia, ostalo je umetnost :too: Nego Frice da te pitam, povlacis li sauh cim zavrsis sa voznjom, onda lepo unutra ostane suv vazduh i ujutru samo kres, na pola kljuca :smile:
frice ne bi da trazim dlaku u jajetu ali nema nikakve klapne goriva u karburatoru i jedino na sto utices papucicom gasa je klapna zraka. Slazem se da se da malo gasa dok verglas a to sam vec i u proslom postu napisao :a055:
Kao sto rekoh... Poprilicno glupo zvuci ta ''klapna goriva''. :vidbudale: I da... Trik sa cokom po zavrsetkom voznje pali kod planiranog paljenja po vrlo ruznom (hladnom i vlaznom) vremenu.
:maul: :maul: :maul:Citat:
frik-ri kaže:
:a055: :mahanje:
Zima-Leto razlika oko 2l u potrosnji gradskoj 1-1,5l po otvorenom eksperimentalno utvrdjeno...
Frik,Citat:
frik-ri kaže:
svaka cast na Pusku,mnogo mi se svideo,gde ga samo nadje.Bas je lepo ocuvan.
Jes,majku mu,ova rucica je od Clia 1,dobro je se secam.Tri godine sam sa njom ablendovao :osmeh:
Pa ne izgleda lose ni u R4,barem meni.
Trc-kvrc!!!! Ode rucna kocnica!!! :s25: :s25: Stadoh da se parkiram i da dignem rucnu, onako ''reda radi'' po skolski... I zacuje se neki kvrc... :dry: :dry: I sad rucna stoji skoro pa okomito, rekao bi kao khm-khm, ali necu, ipak se ovdje okupljaju fina gospoda i jos finije dame. :kuler: :kuler:
Uglavnom Pucko je imao rucnu k'o bomboncic - dva-tri zuba stegnes, na trecem vec osjetis otpor, a cetvrti drzi da ne trebas vise ni potezati. A sad ide skoro pa do kraja, kad ju stegnes do kraja stoji gotovo okomito. I dalje se cuju zupci, i dalje drzi na nizbrdici (probao), ali kad ju pogledas - skoro si oko iskopas koliko strsi izmedu sjedala. :dry: :a070: Kao da je sajla iskocila iz lezista same rucne. :a014: :a014: Kao da je ''preskocila'' sa lezista. ??? :a014: :a014:
Da sam se bar vrtio k'o sivonja pod rucnom, ne bi mi bilo krivo. Doslovce sam ju samo jednom cimnuo u voznji. Ono na onom pjesku - ima i slika: prva sluzbena pis-pauza...
Aiiiii... :a026: :dry: Maler. :dry: Nije strasno, ali ajde...