Pa laganica, i jak vetar (tajfun) u leđa. Možda......
Printable View
Pa laganica, i jak vetar (tajfun) u leđa. Možda......
Gdi je Mirko? :fijufiju:
meni je pricao da mu je r4 trosila ispod 5 na bas otvorenom.
Ip mala ip,
sedi mi na džip...
Alo bre, pa ja sedim u "4" već 17 godina. Vozio i gajnc novu i polovnu i na onaj i na ovaj benzin i na gazolin i na krštenac i na ne znam već na šta...ali...who knows? :a014:
TNG je to čarobno gorivo. A da nije možda ubacila dizel motor od petice, pa ondak je potrošnja od 4.3 moguća.
Ово је податак значи сипано до чепа на пумпи број 3 и у повратку на истој пумпи 106 км 4.62 али нисам прешао 90 па ко хоће нек верује ко неће не мора .То је било доказивање другару који вози јтуга.После овога се само поклонио Ренџу :a0181:Citat:
MIRKO 5 kaže:
A cuj jest malo prica nategnuta ali ko ce znati, ne vidim razlog zasto bi lagala, kaze da je u autu bila ona i nesto stvari, zavisi od nacina voznje i ceste kojom se vozi (inace je vozila Zagreb-Rijeka starom cestom), blizu SF-a ali ja ne bi rekao da je sasvim nemoguce :smile:Citat:
Whitesnake kaže:
Ma moze ako je sipala 99 oktana i ako je smesa bila jaaako siromasna... Ja sipam kao 95 (osecam da nema ni 90 oktana) p0a opet ne predjem 5,5l na otvorenom sa starim karbom bez vakuma, e sad je novi a veceras putujem 107km pa cu da izmerim...
90 i neke u vreme one krize, vozio sam autoputem Nis-BG konstantno oko 80-90 km/h da bih potrosio sto manje goriva, rezultat, 4,62 lit/100 km.
Yugo na istoj relaciji 5,3 lit/100 km.
narode,r4,koji je vozio moj brat sa motorom od 845cm i samostelujucim karburatorom je trosio 4,5 litara na otvorenom putu i 6 lit.u graddskoj voznji u bg-du.a r4 koji ja sad vozim sa motorom koji se nezna koliko je presao i karburatorom kategorije "DZ"pijacarkama svecicama kao i kablovima, razvodnu ruku i kapu ne smem da pogledam itd,itd,trosi 5.7l na putu i 6.7 do 7l.po gradu kraljevu gde ne mozes do podne da se parkiras kao i da predjes preko mosta po sat vremena.
Bagatela. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: