Vidim da se svi slazete da ranije krenemo znaci vreme je 8.30 ura odgovara svima? :kolce: :kolce: :kolce:
Printable View
Vidim da se svi slazete da ranije krenemo znaci vreme je 8.30 ura odgovara svima? :kolce: :kolce: :kolce:
U 8 a Vule ce stigne do 8:30 valjda, prosli put smo prokuvali zbog njega...
AJ bre u 8 ljudiiii da stignemo do pola 11-11...
:smile: :smile:
E, ovako!
Malochas mi se javio g-din Simeon sa recepcije kampa na Glavnom (ne Velikom, kako sam ga ja izmislio) Jezeru. To je po njegovim rechima vechi kamp od Vrachevgajskog i malo je blizhe gradu. Posle razgovora sa svojim poslodavcem on che nam obezbediti dovoljno prostora da budemo grupisani i to u, kako je rekao, lepoj hladovini, jedino shto je mesto malo udaljeno od obale jezera, ali ne u stotinama vech u desetinama metara. Takodje mi je rekao da su bajkeri odvojeni i da praktichno nemaju dodira sa kampovima a da se sa njima mozhemo sresti za vreme defilea koji je u samom gradu.
Znachi da se stvar povoljno odvija, jedino da vi usaglasite vreme polaska da bude ranije i da se konachno utvrdi barem priblizhno koliko nas ide.
Shto se mesta za gitaristu tiche mi, na zhalost, nemozhemo da pomognemo, a i idemo dan ranije. Neka momak podje, svakako che se vech kod nekoga udenuti...
naci ce se mesta.kod mene ce biti.ako je i pojacalo,ondak ce biti malko tesno...i ako nije alergican na duvan :osmeh:
E sad da pitamo cika Mirka koje je mesto lepse, jel da prvo probamo na vracegajskom pa ako nema mesta onda da idemo na Glavno :laugh:
Ево овако да каже чика Мирко шта има:
1. *бали те мотористи :a010:
2. Оба језера су лепа и све је јако близу једно другог, а све заједно 500м од града
3. Обзиром на гужву (које ће извесно бити, само питање колике) ја бих послушао старијег , искуснијег и обавештенијег колегу Зокија и не бих губио време покушавајући да се уденем на Врачевгајско, него бих право на Главно, где ће нам све већ бити фино обезбеђено.
4. Што се тиче поласка, гласам за што ранији, односно 8 - јес да нам се возила климају, ал немамо климе!
5. Мислим да је крајње време да се постави тема за изјашњавање колико нас тачно иде.
Хвала на указаном поверењу :fijufiju:
Jel situacija sledeca: (ako gresim ispravljajte)
Petak, ide Bibazoki za zauzme busiju
SUbota u 8 kod Pionira Pasha, Mirko,Gavrilo, Vule (ce da kasni) i ja :a070:
Nedelja: Jocadjole zabusavaju malo, al oprastamo ako donesu ladne dinje i Gavrilo sa mackom koliko sam shvatio dolaze...
AKo sam nekog zaboravio nek se ne ljuti vrucina jeeee....
То је то, колико сам и ја пратио на часу ... :c062:
Али ... чек, чек ... какве диње?? Зар није неко спомињао прасе и вола? :osmeh:
Mislim da se to jezero zove Gradsko. No, nebitno. Znam gde je taj kamp i nije te slagao za ladovinu. Debela je zaista. Do Vracevgajskog jezera ima par minuta odatle i stvarno je taj kamp na obali jezera. I to na suprotnoj obali od gradske plaze. E sad, jedini problem je sto je to jezero najprljavije od svih. Vracevgajsko je mnogo cistije i lepse i ima manje ljudi. Taj kamp je prilicno velik i verujem da ce biti mnogo ljudi, pa cisto da se zna. :smile:Citat:
BIBAZOKI kaže:
Kad te tresnem necim u tu glavudzu, ima da te nema. :a080: :zloca: :a055:Citat:
Whitesnake kaže: