Recite mi da li je to vikend koji pada za uskrs ili ne?
Ako je to bas taj vikend, onda na zalost ne mogu da dodjem, ako nije, dolazim sigurno, tako da mozete i mene staviti na spisak...
Printable View
Recite mi da li je to vikend koji pada za uskrs ili ne?
Ako je to bas taj vikend, onda na zalost ne mogu da dodjem, ako nije, dolazim sigurno, tako da mozete i mene staviti na spisak...
Vikend pre toga je skup, samo reci br vozila i clanova posade :osmeh:
Koliko vidim pala je odluka da skup bude 16-tog. :a070: Da je 17-ti sigurno bih došao. Međutim... Obzirom da je 16-tog slava Lazareva subota koju slavi moja tazbina, to znači da se opet nećemo videti. :a024: Kako da se slavi slava bez zeta!? Pa ne ide to ljudi. :fijufiju: Ej bre, zet da ne dođe... :maul:
Nego, ja nešto počeo da sumljam da me namerno gađate sa tim datumima kad ja imam neke neodložne obaveze. :a014: Da se to neko nije meni nešto zamerio? :dry: Šalim se, naravno. :whistling: Ali već dugo se nismo videli, pa mi sad baš krivo. :a045:
Pratiću razvoj situacije, pa ako se predomislite za 17-ti eto i mene i Moćnog. U svakom slučaju želim vam lep provod! :a055:
:mahanje: :mahanje: :mahanje:
Pa gde si ti, čoveče? Što te nejma na forumu? Odsustvo tvog prisustva je dosta upečatljivo, da se tako administrativno izrazim. :osmeh:
1 auto
2 osobe :mahanje:
1.doctor+1(1*R4)(nocenje)
2. SanSale(Renopel)
3.NebMes+1(1*R4)(nocenje)
4. 16 TL+ 9 (3 auta)(7nocenja)
5.Pasha+1(1*R4)(nocenje)
6.Attila,Solex+Attilin brat(1*R4)(nocenje)
7.Chkoze+1(Megane sport)(nocenje)
8.Deki+2(1*R4)
9.Frma+5(3*R4)(nocenje)
10. LaQuatrelle+1(1*R4)(nocenje)
11.Deniob86(1*R4)
12.Cokanj(1*R4)
13.Sawoodean+?(1*R4)(nocenje)
14.Whitesnake+?(1*R4)(ako bude mesta, nije nuzno nocenje)
15.Bleki+1(1*R4)
16. Idibreacaje (dolazi sa NebMes-om iz Kv Crew-a...)(noćenje)
17.Milos+1(reno klio)
18.Drago+1 (1*R4)
19.Mirko5+2 (1*R4)
20.Opusteniadrenalin +? (1*R4)
21.ViragR4+1(1*R4) nocenje?
22.MilanMarija+2(1*R4)
Juhu bice 20tak 4ki :a080:
PRIJAVE SU JOS SUTRA!!!!!!
53 humanoida.
koliko je to piva u litrama? :a055:
Ili drugog razređivača jetre?
Jel' ostajete navečer ili idete nazad u subotu ? (pošto ne vidim da ste tražili noćenje).Citat:
ViragR4 kaže:
Onda kolona od Palića do Beograda :naughty:
Ja sam tu, ali me niko ništa ne pita, pa k'o velim da ne budem dosadan. :c062: A to se vi uplašili da sam vas zaboravio!? :a024: E pa grdno ste se prevarili. :vidiga: Ipak, 16-tog ne mogu doći zbog - da se ne ponavljam. :a122: Ali računajte na nas u nekoj sledećoj prilici... :naughty:Citat:
Serž kaže:
:mahanje: :mahanje: :mahanje:
Prijavljujem se i ja...
Eto da upoznam ovo saroliko drustvance.
Jedna 4, jedna osoba...
Za sada.