Ako neko ima akciju za distancere neka se slobodno javi necemo mu nista..hehe :naughty:
Printable View
Ako neko ima akciju za distancere neka se slobodno javi necemo mu nista..hehe :naughty:
A sto bi sirio jos???Citat:
Pasha kaže:
PA za onako nesto vredi traziti, ja evo za 3god koliko idem na pijace nisam video nista slicno, a ja idem svake subote u S.Palanku tako da na bubanj potok nemam sanse da odem, ala vec nekako cu se snaci. PA dobro John doe je imao srece nije isao daleko za felne , nedaj boze da je trazio neke tyuning delove ja mislim da bi njegov reno bio prvi koji je obisao svet (usao bi u knjigu ginisovih rekorda). Naravno ovo je sala nemoj da pogresno shvatis
Ma samo treba da si uporan i da gledas svuda...
Kazem ti ...vise srece nego pameti... :osmeh: :osmeh: :osmeh:
@John, dali mozda mozes da premris kada stignes dimenzije zadnje table???
Ne zbog sirenja nego zbog cetiri srafa,jedino tako postoji mnooooooogo veci izbor felni i dimenzija :zloca: :zloca: :zloca: :zloca:Citat:
NebojsaR4 kaže:
A sta cemo kad smo kao moje sveto trojstvo imamo samo tri rupe :a010:
sveto trojstvo... :osmeh: :osmeh: :osmeh:...
Ma ja msilio distanceri ono da se siris...posto ipak...predsednik ...pa da se siri :osmeh: :osmeh: :osmeh:
OK, sada bez sale koliko je tesko to da se zbudzi???
Pa nije tesko to nam treba neki dobar strugar i varioc i malo kvalitetnog materijala... :s35: :s35: :s35:
I onda na primer napravimo BMW sablon i pravimo looodilo od kola sva sa BMW na R4... :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35:
pa pazi ...to koliko je dobro...toliko je i lose...
prvo, mi jedva zguramo nase felne...svih 4 komada :osmeh: :osmeh: :osmeh:
drugo...to brate povecava trosak za felne samo tako a za gume da i ne govorimo... :osmeh:
Znas kako,obicne felne od BMW celicne kostaju 15 eur sa gumom kod jednog lika sto rastura strance,ima raznih varijacija i ima dobra komb-iste felne,srce malo uvuceno napred 5.5 jota a pozadi iste takve samo 6.5 jota :s35:takve vidjam po jugicima ovim trkackim,a da ne pricamo o alu koliko ima kombinacija....brdo :a080:
da, to je ok,ja sam mislio generalno na alu felne a za ovo se slazem..., ali opt moraces da nekako uguras te celicne felne... :osmeh: