Re: bice sredjivanja, a onda...
Skine se remenica ispod alternatora i sa nekom kukicom se pažljivo iščačka napolje, a sa nekom cevkom dovoljno velikom se nakuca pažljivo nazad, ako se ne vrati na mesto kako treba, tj. legne ukoso i ako se vadi pomoću kukice baca se jer je verovatno oštećen prilikom vađenja. Barem su tako meni radili...
zvao sam TTD, imaju semeringe za radilicu (male i velike, sta god to znacilo) i bregastu, sve ukupno cca 1500rsd!!!
popravka ce malo da saceka, jel trenutno nemam mogucnosti za tako nesto :siroma:
@ dr, solex
ne brinem, samo se nerviram :vidiga:
ako treba i menjac dole, jednom treba poceti uciti :a025:
[quote=Neb_Mes_Ur_Mau]
Skine se remenica ispod alternatora i sa nekom kukicom se pažljivo iščačka napolje, a sa nekom cevkom dovoljno velikom se nakuca pažljivo nazad, ako se ne vrati na mesto kako treba, tj. legne ukoso i ako se vadi pomoću kukice baca se jer je verovatno oštećen prilikom vađenja. Barem su tako meni radili...
samo to?! pa to moze i malo dete :osmeh:
salim se, naravno. hvala na savetu, probacu to da uradim pa cu da jvim kako sam prosao :a052:
Nisam napisao, ovo je za bregastu...
A za radilicu nemam pojma...
verovatno je isti princip, samo sto treba skinuti zamajac. i naci vecu cev :osmeh:
moze i bez cevo samo pazljivo i ravnomerno u krug kuckati cekicem manjim da legne ravno.
:a0266: Stangla hoce bez stangle, ne ide :fijufiju: :c062: :a055:
ma nemogu ja bez srpskog kljuca :a055:
nisam znao gde ovo da postavim, pa rekoh da stavim kod mene u "garazu" (sto bih stvarno voleo :c062: ) elem, o cemu se radi? znate da je moj auto u autu, a ja sam iskoristio priliku da provozam jednog R4 gtl-a, 1990. godiste. pitate se kakvog? evo slika (koje su uspele)
Iii...utisci? :hocemojos: