Re: Sretan rodjendan! - Put u Francusku.
Od mene cca 1750km... dakle jedno 4 rezervoara u jednom smjeru i 4 u drugom sto bi bilo jedno 150 eura samo za gorivo (po nasim cijenama)+ jedno 200 za putarine :fijufiju: a spavati se moze i na ledini :kuler:
E pa sada u potragu za sponzorima :s35: :s35: :s35:
A na koji žiro račun da uplate pare? :s25:
Citat:
serz kaže:
Pisao ja gos'n Portronu iz Renoa koji je zadužen za Reno nasleđe i istoriju, nakitio malo, a ništa slagao.
E, pa gos'n Portron je odgovorio i otprilike kaže ovako:
Zahvaljuje se na e-mailu i strasti.
Kaže da su razni događaji planirani (zakazani) tokom 2011. u cilju obeležavanja pedesetog rođendana R4, ali da je rano da o njima svima govori jer su u periodu "budget validation-a
Obaveštava da će Reno 4 učestvovati na Thenay-u sledeće godine 15,16 i 17 jula, "4L International" koji će biti poseban sledeće godine itd. Mislim da je to ovo što je Katraš pronašao:
http://forum.renault4serbia.com/inde....html#msg65484
Paša, jesi ti zvao?
Gos'n Portron se nada da ćemo doći i možda bismo mogli da doprinesemo kroz istoriju Četvorke u našoj zemlji, kulinarskim specijalitetima itd.
Takođe je prilično spreman da razgovaramo o načinima kako da nam pomogne u vezi godišnjice u okvirima mogućnosti.
Dakle za sad toliko.
Koliko sam ja shvatio tog msje Portrona to je deo toga, a trebalo bi da bude još nešto, a kad i šta - još se ne zna. Mislim da je još prerano da ga smaram ponovo, a onomad sam Johnu dao kontakt da pusti buvu Englezima da ga i oni cimnu - Portrona, pomenutog :osmeh:
Jel bilo nešto od toga, Johne?
Citat:
serz kaže:
Koliko sam ja shvatio tog msje Portrona to je deo toga, a trebalo bi da bude još nešto, a kad i šta - još se ne zna. Mislim da je još prerano da ga smaram ponovo, a onomad sam Johnu dao kontakt da pusti buvu Englezima da ga i oni cimnu - Portrona, pomenutog :osmeh:
Jel bilo nešto od toga, Johne?
Kod Engleza sam i nasao, nesto se komesa ali nista jos konkretno.
:zloca: :zloca: ovih dana šaljem maltretatoru i tihom ćutljivom itinerar puta BEZ plačanja putarina sve na putevima kad uletite u EU :zloca: i sa još manje kilometara :zloca: a da se razgovara, bogme, razgovara se :zloca:
Kako da se SASTAVI susret u Francuskoj 15.,16. - 17.07.2011 bar jedan dan a u povratku sa Trškim danima i Novom mestom 18.07.2011 te 19.07.2011 :zloca:
Barem da jedan dan Francuskinžama naš Il'dottore može pokazivati morski krastavac a na povratku ŽMBK & NM sa slavjem :a049: :kolce: :a055:
Od početka, pa do :a045: kraja proizvodnje naše nam najbolje i najlepše Četvorke.
:too: :too: :too: :too: :too:
A oko onog k'o žiroračunazaputufrancuskinžu: daj mi Pašone pošalji broj na privatnu poruku taj broj žiroskopera, da se može nešto ubaciti za pripremu :a049: Para, mislim :a049:
Familija je samo jedna :too:
i još nešto: jeste l' vi bre primetili DANAŠNJI DATUM? 20102010. Filatelisti, naval'te k'o blente, ovo se NIKADA VIŠE neče ponoviti. NIIIIIKAAAAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAVaži i za sve one, koji nisu filatelisti, al' bi hteli nešto za unučad... :too:
Citat:
katraš kaže:
:zloca: :zloca: ovih dana šaljem maltretatoru i tihom ćutljivom itinerar puta BEZ plačanja putarina sve na putevima kad uletite u EU :zloca: i sa još manje kilometara :zloca: a da se razgovara, bogme, razgovara se :zloca:
Kako da se SASTAVI susret u Francuskoj 15.,16. - 17.07.2011 bar jedan dan a u povratku sa Trškim danima i Novom mestom 18.07.2011 te 19.07.2011 :zloca:
Barem da jedan dan Francuskinžama naš Il'dottore može pokazivati morski krastavac a na povratku ŽMBK & NM sa slavjem :a049: :kolce: :a055:
Od početka, pa do :a045: kraja proizvodnje naše nam najbolje i najlepše Četvorke.
:too: :too: :too: :too: :too:
Ih bre, pa hocu li ja ikada videti Zuzu City, taman sam mislio da posle Pariza, ako idem, nastavim put Minhena u tehnicki muzej, pa ondaK u Zunzeberk... :smile:
Danas se cuo sa frmom, pa malo razgovarali i o putu u Fr. Ja sam nekog optimisticnog misljenja da je ovo izvedivo sa 600 eura, dakle samo put, putarina, hraniti se kao vrabac i spavati u cetvorki/vreci/satoru :osmeh: Sta vi mislite?