[quote=petak]
Slobodno to odradi i nista vise :oki:
Printable View
[quote=petak]
Slobodno to odradi i nista vise :oki:
Nisam se mogao suzdržati
Sve u svemu skup sport
Matice 60€ + 15€ poštarina + 30€ carina = 105€
Ubila me ova carina. Ali eto!
Nove se nemeru kupiti u Renaulta(barem su meni tako rekli)
Lepo izgledaju no nesto su kraci od standardnih koliko vidim :whistling:
Cestitam :a055:
Ja sam htio da kupim ali sam se ipak odlucio na druge stvari, kad se ponovo pojave i ja cu kupiti :smile: Puno ta carina, meni za razvodnik uzeli 5 eura a bio je tri puta skuplji nego tvoje matice :osmeh:
Sonne sve je kako treba, ne treba bas sve komentarisati :whistling:
Moje na autu su cini mi se duze :oki:
@John Doe zao mi je sto ti smetaju moji komentari, meni tvoji ne smetaju :a050:
Meni nije uopste jasno zasto su te matice toliko skupe?
Koliko bi izasao taj auto kada mu matice za tockove 60e?
Ha? 60 evra :new: Kako bre toliko, zar nisi mogao naći na nekom otpadu ili na nekoj staroj četvorci. Pa ja sam platio svih 12 oko 5 evra i još platio 10 evra da ih preradi metalostrugar da bi mogle ići na nove felne... Tebe baš koštalo :smile:
Mene uopće ne smetaju vaši komentari :a010:Citat:
LaQuatrelle kaže:
2john doe: Carina 10% na cifru (račun je bio unutra-prva kupnja na ebayu pa se nisam snašao)+zahtjev za obradu (koji ja nisam ni tražio)+preporučena pošiljka+još nekakve njihove dađbine i eto fine brojke.
Ovaj put nije cijena igrala ulogu već to da moraju biti nove.
I meni je puno sve skupa, ali tražim ih već neko vrijeme. Čak sam i neke ljude malko gnjavio radi izrade takvih, ali ovo mi ga dođe bolje. Čak bi me i cijena došla slično (bez poštarine i carine)
A nove mi trebaju zbog ovoga :naughty: (bolesna glava štaš :s25:)
Ma nisam mislio ništa loše, takav sam i ja. Kad mi nešto treba ne pitam koliko košta samo daj daj daj :vidbudale: :kuler: Znao sam ja odma da je nešto specijalno u pitanju, čim si tražio tako lepe i ispolirane :kuler:
Nego majstore... :whistling: :whistling: Pari mi da je šporka nesto ta felga... :whistling: :whistling: Ne vidi se lijepo i jasno odsjaj roznjace u obrisu... :whistling: :whistling:
Felga je bolesno dobra... :a0181: :a0181: Matice takoder. :a0181: :a0181: Budi baja i jos okaci cijenu na njih da kad stanes na semaforu nek svi vide k'o je baja u selu!!! :kuler: :a052: :a052: